Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 800
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:18 от mystic woman

# 91
Мистик, на мен много ми харесваш с него Heart Eyes
Оставяй го, супер ти е!

Фанфанито, това не мога да го повярвам, че няма да поръчваш повече Joy

И аз още сутринта видях новата визия. Като всяко ново нещо е малко объркващо в началото, но не съм го разгледала детайлно да видя... може пък да е по-удобно и лесно. Grinning

# 92
  • Бургас
Фанфанито, това не мога да го повярвам, че няма да поръчваш повече Joy

Тя от ковида и карантините така говори, не я слушай. Smile
И аз все това си обещавах, но вече се примирих със себе си.Joy

# 93
Мистиче, на мен ми харесваш))
Точно ти стои, само долу не знам защо при прехлупването не стои право (не знам как да го обясня).
Иначе в раменете, дължината и всичко ти е добре. Харесваш ми.

# 94
С тая нова визия не мога да видя колко бройки остават като съм сложила нещо в кошницата. Поне един код да пуснат, че да си поръчам нещата и да мирясам.

# 95
До следващо голямо намаление, fanfanito ще е разучила сайта Grinning, на нея разчитам да вади оферти....

mystic women, съвсем нормално ти стои палтото, отива ти.

# 96
  • Пловдив
Благодаря!

# 97
Хич няма да ги гледам.
Преди махнаха да си проследявам поръчката и знам кога е в Еконт.
Сега са махнали от поръчки да си цъкна на артикула и видя цена и  номера как са.
Изобщо са омотали всичко. Тъкмо свикнеш и те застрелят направо.
Даже викам да се обадим и протестираме на телефона им.
Наистина съм ядосана.
Мога да гледам за оферти и споделям по  принцип  и плакна очи, ама наистина много се напълних и накупих всичко . Забравих и шалове, парфюми, шноли, обици, бельо, вече не помня какво съм сложила в един голям кашон, наушници дори имам, бе какво ли не.. Та съм готова за празниците после- отварям и само слагам по торбички. Дори етикети съм купила от НМ за празниците, бе...какво да ви обяснявам))
За пуловерите да не пиша, че от 3 години купувам като невидяла от намаленията, ми те така стоят повечето.
Сега едни плетени обувки харесах, ама протестирам и те така.

# 98
mystic woman, чудесно ти стои палтето.
И мен много ме "хвалиха" колегите, дори 2 поискаха същото, но аз...предпочетох габардиненото. Накрая най- важното е как се чувства човек.
Със страх влязох в приложението за да видя промените, но явно те са в основния сайт? Отдъхнах си...
Така бях свикнала да следя находки, а сега- скука. Не се оплаквам, ще спестя пари, но тръпка няма. Получих последно един елек, като излят ми стои, а не е да нямам кусури. Явно за фигура като моята е шит. Не знам с какво ще го комбинирам точно, освен със сив панталон, който още дори не съм извадила за да видя дали ще подхождат материя и цвят, но...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1219945004.html?utm_campai … rchased_item_link

# 99
Хич няма да ги гледам.
Преди махнаха да си проследявам поръчката и знам кога е в Еконт.
Сега са махнали от поръчки да си цъкна на артикула и видя цена и  номера как са.

И сега може да се проследи поръчката в сайта на Еконт. В мейла, с който ти потвърждават, че поръчката е изпратена има линк към сайта на Еконт. От там може да следиш актуализациите.
А сега може да видиш артикулите в поръчката и да цъкнеш на тях след като избереш Обобщение на поръчката, което се намира точно над данните за плащане.
Имате ли наблюдения как са ароматите за дома? Трайни ли са? В магазините виждам, че имат ароматни пръчици, но нямат тестери за да усетиш какъв е аромата.

# 100
  • Пловдив
Аз нямам приложение...от сайта поръчвам. Сега отварям да си видя предната поръчка дето върнах и вече имам превод, Мохито ги чаках повече, но...стои само последната. Иначе пише 5 он лайн, ама ги няма с подробности. Това забелязах на първо четене...

Уна, мерси, да...хем се харесах, хем нещо не ми е моето на първо четене. И аз не знам. Остана на закачалката след снимките.

# 101
Момичета, като връщате само отрязъка ли прилагате? Нямам движение по върнатите пратки и превод нямам. Не изпращат ли имейл или поне в поръчката да отрази?
Извинявам се, връщала съм само веднъж и беше много отдавна.

# 102
  • Пловдив
Само отрязъка, да.
Пишат на мейл, че са получили върната пратка и друг мейл с потвърждение на върната сума.

# 103
Благодаря, сложих в първата целия документ, а в следващите амо отрязъка.

# 104
Целия лист им връщам. Да рециклират. Simple Smile
Мисти не я видях, че преди малко ставам. И промени в приложението не виждам, до лаптопа не съм стигнала, сигурно там ще са. Thinking
Хич не вярвайте на Фани! След всяко намаление така се зарича! Joy
Ние без нея закъде сме? Тук ще си стои тя, че като залипсва ходя да я търся по други теми и на ЛС. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт