Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 542
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Със скрити копчета тик так пише.

# 16
Благодаря за темата и аз.
От приложението аз също не знам как да сложа линк. Някой ако може да даде "инструкции"?
Питах за това пуловерче - много от вас го получиха. Дали и при вас шевовете отиват зад рамената назад , сякаш са криви?

Не съм заглеждала шевовете, но не съм усетила нещо нередно при носене..
Ако те дразни, връщай.

# 17
Момичета, има ли някой отзив за роклята? Аз съм по-скоро за М, но се чудя дали да не рискувам с S. Притеснява ме и това, че изглежда доста къса…

# 18
Ако си за М според мен С ще ти е малка. Аз съм С-ка и е доста по мен в областта на талията. Въобще не е уголемена роклята. Аз съм висока 162 см. и съм 50 кг. Не ми е къса според моите виждания. Утре мога да снимам или измеря, ако искаш, че сега прилегнах, че нещо не ми е добре. Blush
П.С. Намерих една снимка. Абстрахирайте се от лудницата в стаята. Това е бъдещата ни детска стая, която в момента е склад. Grinning
Скрит текст:

# 19
Благодаря за темата и аз.
От приложението аз също не знам как да сложа линк. Някой ако може да даде "инструкции"?
Питах за това пуловерче - много от вас го получиха. Дали и при вас шевовете отиват зад рамената назад , сякаш са криви?

При мен са нормални , не съм  обърнала внимание да са зад раменете назад, щях да забележа.
Пускат го, излизат номера, ако хванеш твоя, го върни този според мен
Сагата с тренчкота приключи и взех решение. Получих М, реших да не ми стяга с плътна блуза (то аз и с такава го мерих) За пролет-есен е, стои хубаво, прави ме по-слаба (така се виждам де) , ама реших и Л да пробвам. Проблемът е второто копче, но и на моделите видях сега , че не е закопчано, та... Л ми е по-свободно с малко, ама някак...не ми стои май така добре, няколко пъти се преобличах и накрая реших М да оставя. Леко е , за "парлама" дет се вика, на мен ми харесва
Линк аз със снимка не мога , ама иначе като някой купи нещо и препоръчва ,просто копира от сайта горе линка , където  ти е отворено и после го слага тук в темата
ей така, за този тренч пиша
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1249855001.html

# 20
Фани , хубав е тренча.
Мен приложенията ме дразнят, свалям само за поръчка ако има отстъпка и после веднага го трия.
Палтото има скрити копчета.

# 21
Дънките са по-тесни , като номер
даден е номер 40 за ориентация и пише  в описание размера, така можеш да се ориентираш
по скалата хората са дали , че е по-тесен, но дълъг
виж размерите на 40 и прецени
Какви приложения , не разбирам
това е да копираш горе сега в бгмама линка (не знам как да го обясня и аз) бе дето аз смотаната  го копирам, къде отивате на споделяне, приложения и ... просто как си гледате артикула къде се сменят сайтовете или как да го напиша се копира линка и  после в темата го поставяш (не ти излизат данни , нещо друго, само сайта с артикула и така се вижда, лесно е, ако някой хареса да си го разгледа и сложи за следене или поръча  и той)

# 22
Ако си за М според мен С ще ти е малка. Аз съм С-ка и е доста по мен в областта на талията. Въобще не е уголемена роклята. Аз съм висока 162 см. и съм 50 кг. Не ми е къса според моите виждания. Утре мога да снимам или измеря, ако искаш, че сега прилегнах, че нещо не ми е добре. Blush
П.С. Намерих една снимка. Абстрахирайте се от лудницата в стаята. Това е бъдещата ни детска стая, която в момента е склад. Grinning
Скрит текст:

Благодаря!
Няма да ми стане S, но иначе много добре изглежда. Ще следя за М или L.

# 23
Deva, Fanfanito, Mateah Много благодаря за отзивите и ориентирите за палтото и дънките! 🌹Добре че съм се застраховала с номер нагоре от дънките, явно е нужно. Ще пиша като дойдат.

# 24
  • Пловдив
Пуснах палтото пак Simple Smile Да видим ще имам ли ново или не...

# 25
Хайде да ти е на късмет второто! Чисто и по мярка! Kissing Heart

# 26
Навсякъде където има приложение и пазарувам съм го инсталирала, обикновено върви по-чисто и лесно от сайта, особено през телефона, само така пазарувам (приятелка отваря лаптопа специално за тази цел)

Но през приложението с share бутона изкарва едно супер недоразумение на линк, това само с hm ми се случва, но някой писа че си го "споделя" в бележки (notes) и така наистина изкарва правилно линка.

# 27
Честита тема!
UnaDesconocida, и аз не съм забелязала да има нещо нередно с шевовете на черната блузка с къс ръкав, но го върнах по друга причина.
Lunagirl, и аз потвърждавам, че роклята не е уголемена и си отговаря на размера. Аз взех S размер, но я върнах, тъй като нещо не се харесах.
Скрит текст:
Палтото от габардин размер XS  пристигна и много ми хареса. Оставих си го, но не направих снимка.
Очаквам още 3 последни пратки от намаленията и вече приключвам Simple Smile

# 28
Добре де, това поло бялото  ми много харесва, ама къде да го търся ((Аз съм им фен  и   без такова зимата не излизам под пуловер.

# 29
Фан, ето го белия пуловер, добавих си линкове те назад към поста.

Арт номер 1254597002

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1254597002.html

Добре де, това поло бялото  ми много харесва, ама къде да го търся ((Аз съм им фен  и   без такова зимата не излизам под пуловер.

Общи условия

Активация на акаунт