Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Такива не съм поръчвала, но тъкмо едни Wide high взех. Надявам се да не са прекалено плитки...
Обновили са приложението и изписва, че не може да се правят скрийншоти вече... при вас така ли е?

# 241
Аз нямам проблем с екранна снимка в приложението.

# 242
Отдавна не може да се прави скрийншот на определени страници.

На мен ми изпратиха ваучер от 5 лв., въпреки нулираните точки. Да знаете, че ако сте имали точки за ваучер, не се губи ваучера, просто си чакат 30 дни от последната поръчка.

# 243
  • Варна

тези получих на цената за лоялни клиенти от преди няколко дена. Обаче още им се чудя, дали се харесвам с тях. Аз съм ниска и основно нося скини модели.
Материята е лека, но не са прекалено тънки и дъното е някак паднало.
Мисля ги още 🧐

# 244
Ами те са такива. Изсулени, клошарски, с висока талия.
Три пъти "не" от мен.
Независимо дали са модерни, на мен ми е важно да изглеждам добре.

# 245
  • Варна
Ами те са такива. Изсулени, клошарски, с висока талия.
Три пъти "не" от мен.
Независимо дали са модерни, на мен ми е важно да изглеждам добре.

😆 сега като се замисля си права, точно такива са.

# 246
Такива не съм поръчвала, но тъкмо едни Wide high взех. Надявам се да не са прекалено плитки...
Обновили са приложението и изписва, че не може да се правят скрийншоти вече... при вас така ли е?
Преди обновяването само на определени раздели не ми даваше да направя екранна снимка, но сега никъде не ми дава, малко ме дразни.

# 247
  • Пловдив
Аз мога да правя screen shot:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 248
И аз не мога да направя екранна снимка. Пробвах няколко варианта- заглавна страница, продукт, кошница...тц...
EliZ, ако все пак ти се носят подобни можеш да видиш само Wide Hide вариантите, мисля, че можеш да си намериш нещо средно. В последно време дънките са ми все от ХМ, слим и скини не нося с този размер, но по- прибрани и широки, всякакви различни модели накупих...

# 249
И аз мога да правя скрийншот , пробвах.

# 250
Аз направих един скрийншот и до там.

Повече не ми разрешава.
Интересното е, че чак сега виждам новия изглед на приложението, досега си бях със стария. Явно при мен по-късно идват ъпдейтите.

# 251
Аз не мога да разглеждам страниците. След 2-3 стр. и мишката ми почва да се върти (курсур или как се вика) движи се , но не може да натисне за разглеждане ,нито нова страница да избере , трябва да върна  и наново да избирам страницата , след 2 страници пак същата работа и   направо побеснявам. Никъде другаде това не ми  се получава. Невъзможно е да се разгледа примерно да избереш блузи и видиш всички страници. Не знам как да го обясня...

# 252
25% на селектирани артикули. Само днес.
Защо са обединили детското?! Момичета, момчета, всичко общо?! Шведска им работа, ужас! Angry

# 253
Отстъпката май е за покупка над 100 лв.

# 254
25% на селектирани артикули. Само днес.
Защо са обединили детското?! Момичета, момчета, всичко общо?! Шведска им работа, ужас! Angry
Това щях да ви питам - как разбирате дали е за момиче или момче, ако с търсачката изкарате определени артикули? Не успях да разбера как.

Общи условия

Активация на акаунт