Термин Март 2025 г. - Тема 4

• 33 906
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Аз лично не съм ползвала нищо на Мустела, но съм чувала от доста хора, че миризмата не им допада.

# 91
Аз лично не съм ползвала нищо на Мустела, но съм чувала от доста хора, че миризмата не им допада.
Аз също,но сега поръчах някакъв лосион ,които се нанася при смяна на пелените.Като цяло козметиката ,която съм заредила е основно Бебо и Бочко.Ще я видим тази Мустела

# 92
Аз пък бях прочела коментар в друга тема за странна миризма на олиото на Бебо. Затова купих Мустела. Ще видим как са, защото не ми се иска да ги отварям още.

# 93
Аз пък бях прочела коментар в друга тема за странна миризма на олиото на Бебо. Затова купих Мустела. Ще видим как са, защото не ми се иска да ги отварям още.
Аз също не съм ги отваряла.То всъщност на Бебо ми е само шампоана и мицеларната вода,останалите са на Бочко ,както казах имам и на Мустела този лосион и едно кремче за устни за след кърмене,но ако не ми харесат няма да ги ползвам.

# 94
С времето ще си намерим, какво ни допада и като аромати и най-вече като ефект.

# 95
С времето ще си намерим, какво ни допада и като аромати и най-вече като ефект.
Така е.Козметика да искаш в днешно време Simple Smile

# 96
Здравейте! Въпрос към тези, които са влезли в 36та г.с. - Какво като документация получихте от следящото ви АГ? Проверява ли ви за разкритие? Аз не желая да раждам при моята, но тя е доста упорита и нищо не ми е дала до момента..

# 97
Здравейте! Въпрос към тези, които са влезли в 36та г.с. - Какво като документация получихте от следящото ви АГ? Проверява ли ви за разкритие? Аз не желая да раждам при моята, но тя е доста упорита и нищо не ми е дала до момента..
Аз съм вече в 36 седмица. В петък ми издадоха направлението за болничен прием, но други документи не са ми давали, понеже ще раждан където се следя и при същата лекарка

# 98
На мен направлението и всички документи ми ги дадоха миналата седмица,но само защото бяхме в грипна епидемия и ЖК бяха забранени.За шийката не са ме следили,защото ще съм секцио.

# 99
Утре влизам в 36-та седмица. Дадоха ми само част от документите, защото в петък пуснахме вагинален секрет и кръвни изследвания и резултатите на секрета ще излязат във вторник. Затова ме викат във вторник да ми дадат целият комплект с документи. Няма да раждам при следящата ме АГ. Харесвам я, но изражда в друг по-малък град, там няма неонатология и дочух, че изражда само със секцио. В петък ме погледна и за разкритие .
Ако те вика пак на преглед сигурно ще ти даде документите следващия път.

# 100
И аз съм вече в 36та седмица. Онзи ден ми казаха, че всичко ще подготвят от болницата, където ще раждам. Само ме викат след 10дни на тонове да видим как ще са при тях. Иначе правя тонове всяка седмица на друго място. Малко ме притеснява, че и от двете места ми казаха, че няма нужда от повече прегледи.... Не са ми правили преглед за разкритие, но ми мериха шийката 25мм. А не говорим, че в 20та седмица в спешен АГ кабинет заради кървене ми мериха с ръка шийката и на ехо и тогава ми казаха, че съм за шиене със 70% скъсяване на шийката. Ами не ме шиха и според мен е добре шийката за тези седмици. Там където ще раждам казаха, че няма да ме мъчат с естествено, заради първо преносено и нула контракции тогава ме срязаха и не съжалявам, много бързо се възстанових тогава, да видим сега...Обаче ме притеснява, че доктора каза че иска датата да е съвсем близо до термин, все пак бебо да си постои, колкото може повече, обаче дата на секцио е 4-5дена преди термин, та ще видим дали ще докачаме секциото. Каквото стане, все ще трябва да излезе някак си Grinning Опитвам се да не го мисля Blush

# 101
Аз се следя в Мбал Надежда и там ще раждам, не са ми дали нищо, не са ме проверявали и за разкритие. Утре съм на тонове пак, а след седмица на тонове + преглед и това е.
Кога ли от НОИ ще преведат парите за 45-дневния? Моят започва още в януари и се чудя дали ще е превода на части или накуп чак като изтече, което значи март месец...
Как сте иначе?
Аз се чувствам все така тромава и изморена, през нощта ставам на всеки час..и все още се мотам с чистенето и багажа.

# 102
И аз се следя в Надежда. Още в 34 г.с доктора ми даде необходимите документи /каза, че другите ще си ги изтеглят електронно, когато постъпя/, пусна ми и секрет + преглед за разкритие. Ходя всяка седмица на тонова, другата седмица в края на 36 г.с. имам час за доплер. Аг каза, че нямало смисъл, но аз запазих.
Имам и дата за секцио, която е 7 дни преди термин. И аз се моля да си дочака бебка.

За болничния, аз вече получих някаква съма, но мисля, че е част от 45 дневния /само периода за януари/  Ще ходя да си взема код от НОИ, за да си следя.

Иначе аз се чувствам тромава, като се залежа и почна да ставам се раздвижвам все едно съм инвалид. Болят ме всички стави и имам ужасни киселини, направо ми изгаря гърлото ...

# 103
И аз се следя в Надежда в 36гс съм. Не са ми дали никакви документи, но доколкото знам те си ги изкарват и по спешност , ако се наложи да влезете за раждане, а останалите са в системата. Само микробиология и тонове съм правила. На тонове съм гд през седмица и вече около 38 седмица чак за мерене на разкритие. От 2-3 дни съм с менструални болки и болки в ставите за по 1-2 часа и после си минават от самосебе си. Плюс леко ме обзема паника на моменти , но предполагам е нормално все пак ще раждам естествено😄
Имам въпрос към миналите преглед за разкритие- толкова ли е неприятно, колкото всички го описват?

# 104
  • София
Аз също съм в Надежда, но доколкото разбрах всичко ще подготвят вътрешно. Нищо няма да ми дават, всичко ще е в системата.

Изпрах вече всичко, и пробвах прах за пране и омекотител Frosh, които някой беше препоръчал тук. Миришат на бебешки мокри кърпички, нещо като невен, лайка, или някакъв много лек аромат. Не е натрапчив.

Понеже планирам да раждам естествено, живот и здраве, и АГ каза, че сигурно пак ще пренося, предполагам че затова не бърза с изследванията и прегледите.

От към движение, вече съм по тежка Sad +10 кг от началото и се чувствам като хипопотам. Аз съм дребничка - 1.60 и видимо си идва в повече тази тежест. Като тръгна да изкачвам стълби и спирам на всяка площадка...пълна пародия Sad

От към движение, старая се всеки ден да правя разходки, но повече от 5000 крачки не смогвам Sad

Примирила съм се, гледам да поддържам някакъв тонус, но не ми се получава.

Общи условия

Активация на акаунт