гинеколог в София, който работи с НЗОК за ехография на гърди

• 461
  • 10
  •   1
Отговори
Оказва се че лекарите които работят с NZOK на Superdoc, не работят с NZOK за всички тестове. някой знае ли гинеколог, който работи с НЗОК за ехография на гърди?

# 1
  • Melmak
Как така гинеколог за гърди?

Аз си записах в супердок час за образна диагностика в неоклиник. Има часове с направление, ползвам профилактиката от лл.

# 2
Как така гинеколог за гърди?

“Гинекологът е лекар, който специализира в женското репродуктивно здраве. Те диагностицират и лекуват проблеми, свързани с женския репродуктивен тракт. Това включва матката, фалопиевите тръби, яйчниците и гърдите.”

# 3
Трябва ви специалист мамолог. Ако не успеете да се вредите при такъв, понеже са малко и часовете се записват за седмици напред, може да отидете на ехография на гърди, прави се в отделение по образна диагностика от лекар специалист по образна диагностика.

# 4
  • Melmak
Не знам от къде ви е цитата, обаче гинеколог няма да ги прегледа гърдите.

# 5
  • София
Хечи, гърди също преглеждат. Ехографски. Даже вчера бях при такъв, който ми направи пълен гинекологичен преглед, вкл. на гърди + цитонамазка и микробиология, но той работи с частен фонд и не работи с НЗОК, затова не мога да го препоръчам.
За мамограф вече си трябва мамолог.

# 6
Чувала съм добре отзиви за Тина Киркова, там не работят ли с направление?

# 7
  • Melmak
Фивър, не казвам, че е невъзможно, един лекар, при когото ходих преди помня, че ми е правил преглед без ехограф, но и въпроси ми задаваше.

Обаче има значение за какво е направлението. Ако е за профилактика, както аз сега ще ползвам, няма как да отиде на гинеколог. Ще я върнат.

# 8
  • София
Д-р Росен Билчев, болница "д-р Щерев" - АГ + ехография на млечни жлези

От години ходя при него, много съм доволна

https://shterevhospital.com/ekip/pregnancyanddelivery/dr_rosen_bilchev

Но не работят с НЗОК

# 9
  • София
Чувала съм добре отзиви за Тина Киркова, там не работят ли с направление?
Името на болницата сега е ПСАГБАЛ "Света София" ЕАД.
Там работят с направления. За ехография трябва обаче направлението да е за гинеколог, а не за мамография.

# 10
  • София
Знам, че д-р Царибашев е АГ и прави ехография на гърди, но не знам, дали работи с НЗОК. Моя колежка е много доволна от него. Аз не съм го посещавала.

Общи условия

Активация на акаунт