Отговори
Здравейте искам да попитам забелязали ли сте промяна във вашето психическо състояние 1 г и половина след като сте родили? Пили ли сте нещо и отшумяло ли е от само себе си ? Фактор ли е излизането на слънце,не толкова здравословното хранене, спокойствието (в известна степен). Чувствам си леко влошено състоянието спрямо преди и се чудя дали мога да направя нещо .Влошено в смисъл на моменти ми се приплаква,нямам сили(все едно кръвното ми е ниско).Много съм изнервена.

# 1
Фактор ли е излизането на слънце,не толкова здравословното хранене, спокойствието (в известна степен)

Стрес и липса на хранителни вещества в организма не може да не се отрази върху психиката.
С тези фактори не е задължително да имате ПМС, за да се чувствате зле

# 2
Не съм забелязала промяна.
Ако нямате достатъчно сън, като качество и количество, това може да е причина.
Пуснете си и изследвания на щитовидна жлеза, витамини Д и Б12.

# 3
Научно доказано е, че жената е много по-чувствителна на болка по време на цикъл.
Не помня промяна след раждането. Със сигурност съм имала моменти, в които съм имала и физически боли и психически съм се чувствала направо смазана по време на цикъл. Посети лекар и си направи изследвания не желязо и витамини.

# 4
  • Банско
Отначало докато свикна със ставането през два часа за хранене(на сухо мляко), бях изнервена да. После две години също имах ниско либидо. Сега обаче имам решения за нервите и либидото.
За нервите правя фастинг + веганска диета(тя доста успокоява, ставаш доста равен и непокист и засмян), за либидото чай от бабини зъби.
Иначе когато няма помощ, нормално е да ви се приплаква сигурно сте преуморена, най-вероятно имате и дефицити. Аз по време и след бременност пия много общи витамини.

Общи условия

Активация на акаунт