Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
А цветната прах за пране добра ли е? Все се каня да я пробвам.

# 106
  • София
Дали някой е пробвал солта против петна на ДМ? Отстранява ли петна без предварително търкане?
Скрит текст:

Солта за петна просто подобрява качеството на пране заради добавените кислородни избелители. Конкретно за петна мисля, че няма да свърши работа или поне не за всички.

# 107
  • Перник
А цветната прах за пране добра ли е? Все се каня да я пробвам.

Присъединявам се към въпроса Simple Smile След доста проби и разочарования се върнах към Ариел и сега почти ме е страх да пробвам друго.

# 108
Добър е и прахът за цветно.

Крем-дезодорантът на Балеа малко ми е странен - пръстите после едвам ги отмивам, много мазни стоят.

# 109
Днес си оползотворих талона за РД и си купих двуфазната спирала на Loreal, маски на Missha, разни лакове и т.н. глезотийки.

Пробвах спиралата веднага и съм доволна, както и предишната е. От години не се гримирам (а преди и боклук не изхвърлях без грим) и може би миглите ми са оредяли, освен че са къси, тънки и никакви, но мисля, че спиралата е добра. Благодаря, че ми казахте за нея.

Взех на Ривана чисто масло от чаено дърво, тъй като ми се появяват единични пъпки, но големи, упорити и ужасни. Маслото направо на памуче и върху пъпката ли, или има и друг начин? Определено не ми трябва за цялото лице, тъй като кожата иначе ми е суха и искам до третирам само отделна пъпка. Ще съм благодарна, ако споделите опит.

# 110
  • София
Много харесвам праха за цветно пране на Денк мит. Ариел ни предизвиква кожни проблеми. С денк мит, всички варианти нямаме проблеми и съм доволна от изпирането.

# 111
И аз съм доволна от праха за бяло и цветно на Денкмит. Много харесвах и праха за бяло пране от лимитираната лятна серия, но вече не го намирам.

# 112
Мнения за този продукт?

Много ми харесва миризмата му. Не знам колко е ефективен, но ми е приятно да ги ползвам и е инономичен
Аз аромат не усещам. Иначе е много ефективен при мен. След тренировка няма мириз. Не спира потенето, обаче. За мен е много ок. Запасила съм се с още 2, да не го спрат.

# 113
Маслото от чаено дърво го ползвам с клечка за уши. Напоявам памучето и държа на пъпката няколко минути
Днес си оползотворих талона за РД и си купих двуфазната спирала на Loreal, маски на Missha, разни лакове и т.н. глезотийки.

Пробвах спиралата веднага и съм доволна, както и предишната е. От години не се гримирам (а преди и боклук не изхвърлях без грим) и може би миглите ми са оредяли, освен че са къси, тънки и никакви, но мисля, че спиралата е добра. Благодаря, че ми казахте за нея.

Взех на Ривана чисто масло от чаено дърво, тъй като ми се появяват единични пъпки, но големи, упорити и ужасни. Маслото направо на памуче и върху пъпката ли, или има и друг начин? Определено не ми трябва за цялото лице, тъй като кожата иначе ми е суха и искам до третирам само отделна пъпка. Ще съм благодарна, ако споделите опит.

# 114
На мен солта за петна на Денк мит много ми харесва, но аз я ползвам като добавка към бялото пране. За петна не съм, защото общо взето нямаме такива дрехи или ако има петното го пръскам с Клири и тогава слагам в пералнята.

# 115
И аз съм доволна от праха за бяло и цветно на Денкмит. Много харесвах и праха за бяло пране от лимитираната лятна серия, но вече не го намирам.
Пуснаха го само лятото.И аз също много го харесвам.Дано и това лято го пуснат.Иначе и аз съм фен на праховете DenkMit.

# 116
Благодаря, Мармолета. Така и ще направя. При теб имаше ли ефект?
Редактирам и до включа топ лак на Golden Rose - страхотен е, все едно имам про лак. Съчетан е с катрис.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 23:39 от Dragoness

# 117
Има ефект, пъпката минава по бързо и не те дразни толкова, за да я чоплиш и разраняваш.
Благодаря, Мармолета. Така и ще направя. При теб имаше ли ефект?
Редактирам и до включа топ лак на Golden Rose - страхотен е, все едно имам про лак. Съчетан е с катрис.

# 118
Някой купувал ли е тези? Доволен ли е? А от накрайниците? Виждам, че се продават по-бюджетни алтернативи на swiffer и в ДМ, и в Лидл

# 119
  • оттам, откъдето започва България
И в Кауфланд също се продават.
Аз първоначално си купих на swiffer, но след това си ползвам резерви на Кауфланд или др. магазини. На swiffer са много скъпи.
Лично на мен ми харесва тази четка, защото влиза на много недостъпни за кърпа места.
Харесва ми как чисти телевизора, имам чувството, че по-малко прах се лепи след това.

Общи условия

Активация на акаунт