Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 773
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Ароматизаторите на ДМ дали са с хубав аромат?

# 436
  • София
Ранобудна, аз наскоро го купих. Не съм забелязала подобен”ефект”. Вкъщи сме 5 членно семейство и никой не се е оплакал,странно. Все пак е до кожа. Харесвам повечето сапуни на Балеа.

# 437
Аз искам да измрънкам по темата с грижа за устни.

1. Маската за устни на Катрис от лимитката seeking flowers абсолютно нищо не прави върху моите устни, тъкмо изхабих единия буркан, ама с целия си акъл две съм си купила.
2. Това олио за устни има супер яката опаковка и аромат, обаче и то също нищо не прави, а оранжевия му цвят е направо убийствен 😹 ще го мажа вкъщи

Балсамите на Хималая за мен са доста ефективни и бюджетни, но за себе си най-доброто което съм открила е Nuxe reve de miel. Сигурно го казвам за енти път, извинете ме Simple Smile

# 438
Аз от няколко години взимам точно този течен сапун и сме доволни вкъщи, но наистина явно си е до кожа.

# 439
И аз като Ранобудна не съм никак доволна от този сапун.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:10 от Пролетно цвете

# 440
  • Пловдив
Този още не съм го пробвала, имам неотворена опаковка.
Но пък никак не съм впечатлена от https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-palnitel-za-techen-sapun-d … 058172490996.html - абсолютно никакъв аромат.
Преди години ползвах предимно пълнители за течен сапун от dm и имаха прекрасен деликатен аромат. Разчитах, че не са се променили и ... греда!

# 441
  • Плевен
Според мен ароматизаторите тип пълнител не са никак хубави. Обаче има един неутрализатор за миризми, който е супер...особено за тоалетната.

# 442
  • София
Ние ползваме показаните по-горе течни сапуни и нямаме проблем.

# 443
  • Перник
Според мен ароматизаторите тип пълнител не са никак хубави. Обаче има един неутрализатор за миризми, който е супер...особено за тоалетната.

И аз харесвам неутрализатора за миризми. Ползвам го след готвене, че въпреки абсорбатора и отворения прозорец, мъжът ми постоянно мрънка, че му мирише. Ама яде после Joy

За дезодорантите - от мнооого години ползвам само рол он. Дебна намаленията на Орифлейм и си вземам 50 мл. за 3,50 - 4,50 лв. Не ми дразнят кожата, не спират потенето, само миризмите.

# 444
Какъв е този неутрализатор? Може ли линк? Звучи ми интересно.

# 445
# 446
И аз харесвам и предпочитам този неутрализатор, особено след като взех 2 флакона от другия им спрей ароматизатор, голяма греда за мен, гади ми се от миризмата му.
Балсамът с невен на Алверде се справя добре с моите сухи устни, допада ми и балсама с пептиди на Балеа.
Олиото за устни на Есенс използвам, също ми харесва, не ми лепне.

# 447
И аз си давам талоните от лайфа. Валидни са до утре включително.

# 448
Купих си прозрачната пудра на Bell с талона, на сега й обърнах внимание, че няма апликатор. Може ли така да ги правят! С пръсти ли да я нанасям?! Да знаете от къде да си купя (да не е четка, а като гъбичка)? Най-важното ми е да е евтин.

# 449
Ако поръчваш по принцип от Shein или Temu, със сигурност ще има така че можеш към следваща поръчка да добавиш и това. Аз така за една пудра си взех от Shein направо опаковка с няколко, че да си имам винаги и чисти и да мога да си ги пера често.

Общи условия

Активация на акаунт