Любители на котки - Тема 204

• 30 274
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви, милички, за споделеното и съпричастността!❤️ Обичам тази тема заради всички ви и нашите любимци!❤️ Аз вярвам в себе си и трудно може нещо да ме бутне, ама и аз съм човек и понякога проблемите морят и натежават, но обещавам няма да пиша повече за това, ще се справим, нямам друг избор, ще, ще...🍀🙏🍀
Да си сложа моето терапевтче сега, защото наистина много ме успокоява на мама златото, а и на кака добре действа, тя си е нашето чудо!😻 Гледа пак някъде по тавана. 😄

# 136
  • София
Оливър като Блеко- със сърце между задните крачета 😻

И един апартаментски Блеки (голяма мъка е... нищо, че не изглежда така)

# 137
Позволявам си да го напиша от името на всички, защото съм убедена, че споделят мнението ми - ако имаш нужда - споделяй, излей си душата, понякога от това олеква адски много. Hug

А терапевтчето много да го гушкате, пухкава красавица Sparkling Heart

Мойте днес се избиха да се бутат в мен за галене и внимание, чак Оливър надаваше жални вопли, а аз работа имам. Те ми се бутат в телефона, в лаптопа, дърпат ми клина...за първи път са толкова настоятелни. Grinning Сега като нямам работа естествено, вече нямат нужда от гуш хахахах.

AnyHr, да и други котета забелязах дето все там им е беличкото, много интересно. Grinning Дъщеря ми много се смя, вика, че Оливър има гащи. Laughing

# 138
  • Между гори и планини
И един Черко пантерко от мен ❤️
Знаете, тайно и подмолно ви дразня с килима 😂

# 139
  • София
Не са само черните. И тигри с бели гащи има. JoyJoyJoy

# 140
Лусия, мислих ви цял ден. Тръгна да пиша....спра се. Но наистина, тук сме си все наши хора, можеш да споделиш. И ще получиш подкрепа. Пожелавам ти сила и търпение. А на детенце, да преосмисли нещата, които я карат да върви в нездравословната посока, да спре и да поеме по верния път.
Наш Сина е котарак от сой, но ...прилича на татко си - яде всичко, без капризи.
Виж дъщеря ни е трудна - храни се стабилно, но яде много малко неща  
/ плодове и зеленчуци - никакви /.
P.S. Доня, далече съм, инак идвах да се пазарим за килима Joy

# 141
Те, Мег и Кас, редовно се борят, но то е друго - никой не пищи и не кърви. Е, Кас понякога скимти, защото тя го захапва или шамари, когато й стане твърде досаден. Ако така си играеха и с Грейси въобще нямаше да се тревожа.

# 142
Lusia прегръдки. Сигурна съм,  че с времето всичко ще се нареди. А и щом Линка помага, значи е сигурно 🥰

Аз от вчера лежа болна с гадната настинка. Използвам времето, за да сдобря обстановката 😀 Двете сърдити започват да свикват. Не са вече толкова възмутени, а по-скоро любопитни.

Ето я Чучи, отдалече и внимателно наблюдавам натрапника 😀

И ето я Дейзи

# 143
  • Между гори и планини
Ще свикнат! Моето куче се разбира с котките. С Биби беше голяма любов, сега е така с Точка. С другите се разбира също.
На приятелка голямата каракачанка живее с котките в мир и любов. Само някоя да каже " мяу" и това куче става готово за бой. Така ги защитава.

# 144
  • София
Ох, Чучи!! Joy Heart

Мади, когато гостува на баба си, съжителства с кучето. Раздава го нахална и непукист, то горкото много страда от натрапницата.

lusia, прегръдки и от мен! Ще се справите!!

# 145
А аз пак да измрънкам... имам странното усещане, че Пиратчето има нужда от разнообразие. Не знам откъде идва тази ми убеденост, но съм сигурна. Когато е спокоен и се нахрани често стои, чака и мяука пред входната врата на апартамента. Отвори ли се веднага изскача навън. Преди малко го снимах как стои и се ослушва, души при асансьора след като вратите се затвориха след мъжа ми. Веднъж го бях оставила при такава ситуация пак да видя какво ще направи. Тръгна да влиза вътре с него.
Скрит текст:

# 146
Защо ме търдсиш, все пак е пролет. Котките навън започнаха "коцерти". Макар кастрирани, нашите "апартаметчовци" усещат случващото се навън и имат естествения порив да излязат. Кучето настойчиво ни води към вратата и проси разходка, котето е строено до прозореца и гледа навън. Минат ли студовете, и ние ще искаме да се "хванем за зелено" и ще уплътняваме свободното време с движение навън. С една дума - нормално поведение на нормално момче.

# 147
Оливия всеки път като се отвори вратата на апартамента и иска да изскача навън. Търчи по стълбите, ако я изпуснем, влизала е и в асансьора, не знам и аз накъде тича, като има поне три кучета в блока. Ако я сгащят, ще се види в приключение. Но е любопитна.
Мила, много са сладки Чучи и Дейзи.
А също и гащатковците

# 148
  • Между гори и планини
Аз не съм имала желаещи да излизат вън когато са били апартаментни котки. Нито Кети, нито Чери. И на майка ми котките нямат такива мераци .

# 149
  • София
И Чита няма мераци да излиза, даже я е страх.

Общи условия

Активация на акаунт