Любители на котки - Тема 204

• 30 273
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
За съжаление няма как да помогна, но стискам палци да намерите дом на сивото коте, много е красиво! Relaxed

lusia прегръдки от нас, имай сили, вярвам, че ще се справите! Flowers Four Leaf Clover

# 121
  • София
lusia, представям си какво ти е, но вярвам, че ще се справите! Hug

utro, много е красива! Дано успееш да я задомиш!

Смила, Анимонда Карни, Феринга - записвам си тези консерви да потърся из физическите магазини за проба. Анимода не иска да погледне, на последната ми поръчка на тоалетна добавих две, за да взема безплатна доставка и за разнообразие - изяде ги кучето на приятеля ми. Стоя гладна над 24 часа, но не помириса консервата. А като беше малка ги купувах и ги ядеше.
Само Анимондата се намира по магазините. Другите са марки на Зооплюс и няма как да ги има във физически магазин, освен ако е някое съвсем малко магазинче, което пазарува като нас от Зооплюс. Но почти всички тези храни не се харесват от капризни котки, защото нямат овкусяващи и пристрастяващи съставки като храните на Феликс, Уискас, Гурме и подобни.

# 122
Благодаря Танче, спести ми оглеждането. Ще се прави поръчка от зооплюс явно, поне да видя дали няма да одобри някоя. В крайна сметка както казах - кучето е всеядно, та има кой да дояжда след принцесата и от една две котешки консерви нищо няма да му стане.  Joy
Иначе за феликс и подобни съм чувала за овкусителите и точно затова ги избягвам. Хайвана е инат ама аз съм по-голям и хич не ми е жал, че иска да яде боклуци пък не давам.

lusia.... благодаря, че сподели с нас. Важното, че знаеш, че има проблем и се борите, пък дори и с малки крачки - поне са крачки. Много, много положителна енергия ви изпращам. Heart

# 123
  • София
Lusia, 🤗 и от нас! Трудна е борбата ти, знам!
И моята дъщеря все дебела се вижда в огледалото... (52- 53 кг при 170 см) от много години е така (вече е на 45... ).
Като беше на 18- 19 беше стигнала до 42 кг и й спря цикъла... та лека- полека потръгнаха нещата след това.
Успяхме да се справим без психолог (то в онези години бяха и много кът).
И сега не прекалява с храната, де... 
Един  голям мъж (на 17) изисква да има топла храна вкъщи и тя се съобразява с това.
Ще се справите! ❤️

# 124
Да ви покажа рижавия дебеланчо на сина. Вчера го кастрирахме. Милият той, толкова беше неадекватен след упойката, напишка се в клетката, като едно голямо бебе. Прекрасен котарак е станал, докато растеше изглеждаше малко глупавичък Joy
Ама това рижавите котки са уникални, все едно светлина и топлина излъчват!

# 125
Не мога да не ги споделя с вас, пълнят ми сърцето и душата. Много се обичат милинките душички. Heart
Започнахме с разплут Оливър. Joy
И завършихме гушнати. Blush

# 126
  • Между гори и планини

Двамата белушковци у дома - Памук и Лео. Не са се заобичали, но вече всички свикнаха с малкият таласъм и го толерират. А той все така ги напада за игра. Да видим кога ще се кротне.

# 127
Аз така гушнати си представях Пиратчето и котанката когато я взехме. Но не стана.

# 128
Лусия, прегръдки и от мен Hug И аз имам една бясна тийнейджърка у дома, която ми къса нервите Joy, но трябва да се справим.
И Кари:

# 129
  • Между гори и планини
Всички приятелки с тинейджъри имаме период на засилване на виното 🤪
Аз съжалявам горкият ми мъж - жена в критическа и син в разгара на пубертета... Не му е лесно!

# 130
Lusia, ❤️❤️
Аз също се страхувам да не му изпуснем края.

# 131
Аз идвам да се оплача. Лошото Грейси вчера одра Мегчето по муцунката. Красивата й бяла муцунка в момента е резната на две от котешки нокът. Вчера станах сутринта и с Кастиел влязохме в банята. Тамън си миех очите и чух котешки писъци, веднага излязох, ама котки нямаше и реших, че просто са се сплашили една друга и са се прибрали по стаите. Направих си кафе и тъкмо се връщам с чашата, Мегчето ми се показа плахо изподлеглото с одрана муцунка. За малко да изтърва чашата. Не е дълбоко за щастие, но дано не й остане белег, че толкова симпатична бяла муцунка има.

Като истински джентълмен я успокоява.
Lusia, стискам палци да се наредят при вас нещата.

# 132
  • Между гори и планини
Няма да остане белег, не се притеснявай!
Миналата година Памук се беше раздрал и перфорирал ухото. Не знам как, в бой или на някоя телена ограда... Абе ужас беше, дори миришеше на гадно. Веднъж даде да му го почистим . Постепенно заздравя и сега въобще не си личи.
Аз да кажа, че на Чери много добре му заздравява шева, остана козинка да порасне.

# 133
Дано си права, Доня. Не знам какво щях да правя, ако беше й извадила око. Не искам да стои едната котка затворена за сметка на другата, но и сега ме е страх да не стане по-голяма беля. До сега реално не се бяха били. Обикновено Мегчето отстъпва и се крие.

# 134
  • Между гори и планини
Моите редовно шамарят горкият игрив Лео. Весели не много злобно, но изяжда периодично и всекидневно няколко лапи.
Но когато са затворени в апартамент и няма къде да изразходват енергията си, поне се изнервят допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт