Освен това е с различни вкусове. Има опаковки, които са различни варианти в един пакет. Може би вземи нещо такова и пробвай. За моите съм забелязала, че и най-хубавата храна им омръзва. Затова гледам да имам поне 2-3 марки с по още толкова различни вкусове, за да ги редувам.
Като имаше риба и цялата трепереше милата
Чак в последните и години мина на гранули и никога не е отказала.
Но и другото се изяжда, просто не толкова скоростно. Паучове, пастети, консерви, днес и супа им дадох - не са отказали, облизват се купички до дъно.
И да кажа, че твоят кот е прекрасен!

https://www.facebook.com/reel/1336758350664189

Оле, милинките хахахахах, при нас сега не е чак така, опитват се да ме претрепят, разбира се, като ми се врат в краката, но не изпадат чак в такава еуфория. Но първата котчица, дето ядеше предимно бобец, като имаше месце беше подобно, добре че си беше самичка, та нямаше с кой да се бута.
Спомням си единственият път, в който ми е ръмжала.Беше докопала един пилешки кокал от бутче, оглозгала го, чак лъщи, и още се опитва да го яде, ще строши някой зъб. Та си викам - ще го взема да го хвърля. Малей...от едната страна аз дърпам, от другата тя захапала и не пуска, гледа ме лошо и ръмжи. 

Препоръчани теми