Любители на котки - Тема 204

• 30 297
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Британец на близък с уро проблеми отказват да го кастрират - щяло да се влоши. При него има и някаква малформация на гръбнака - срастнати прешлени, които също са рискови за уроинфекции (ала спина бифидата при хората). Естествено второ мнение и информирано решение.

# 241
  • Пловдив
Не ни отказват изобщо, но толкова неща изредиха, че сами да се откажем. Упойката отключвала сърдечни проблеми и имало риск да се появят след манипулацията. Не че било задължително, но те били длъжни да ни предупредят и да си помислим сериозно дали искаме да рискуваме. И ние естествено почнахме да размисляме. Иначе Котьо се разгонва, агресивен е и затова искаме вече да го кастрираме. На дъщеря ми и бръкна в окото, та и нея ходихме да лекуваме. Ще отидем и до друга клиника да видим там какво мислят. Извинявам се, че тук ви занимаваме, но ни е първо коте, досега не сме имали никакви домашни любимци, като изключа краткотрайно гледане на рибки с големият ми син преди 20-тина години и се шашкаме.

# 242
  • Между гори и планини
От упойката има риск, само ако котето има здравословни проблеми. При мъжките интервенцията е лека и сравнително бърза и няма нужда да е дълго под наркоза. Не само стават агресивни, но и урината страшно вони, маркират територия, абе не е гот.
Дай да го видим хубавеца 😊

# 243
Сърдечен проблем при здрава котка няма как да се отключи от упойка. Може да се влоши, ако вече има такъв. Ако се притеснявате от това, идете да му направят кардиограма и ехография при някой доктор който се занимава с това, за ваше успокоение. Гледала съм куче с вроден сърдечен порок, за него не беше добре да е под анестезия и не го кастрирах, сегашното е здраво макар и от същата порода и вече е кастрирано.

# 244
ЗлаВещица, можете да използвате инхалационна упайка. Всъщност е препоръчително.
При моето коте имаше проблем след обикновенна упойка. Направихме кастрацията с инхалационна (по препоръка разбира се)

# 245
  • Пловдив
Благодаря ви много за отговорите. Дъщеря ми след малко се прибира, обсъждаме го с нея, че тя е собственичката и ще се обадим и на други места. Твърдо сме решили да го кастрираме. Ето го хубавеца, един доктор каза, че не бил чист британец, аз както казах не разбираме нищо, за такъв ни го продадоха, но знаете - всички са сладки и хубави, така че това няма голямо значение  Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

Скрит текст:

# 246
  • Между гори и планини
Ох, красавец бузест, само за мачкане ❤️❤️❤️

# 247
Много е хубав, дано стане чест посетител в темата. Как се казва?

# 248
  • Пловдив
Луцифер Grinning

Благодаря ви много, момичета! ❤️❤️❤️

# 249
Смея се на имената - Луцифер, когаракът на Злата вещица Simple Smile  Няма Пуфи-Муфи. Сериозна заявка.

# 250
На наши близки приятели тук котаракът се казва така и си отговаря напълно на името. Като имат гости го заключват в спалнята, иначе става лошо, вкл. като ходим и ние. Мъжът ми дето е канара го е шубе от Луци, вика като питбул хваща и не пуска. Joy

# 251
  • Пловдив
Смея се на имената - Луцифер, когаракът на Злата вещица Simple Smile  Няма Пуфи-Муфи. Сериозна заявка.

Ами така де, няма да се лигавим Grinning

Всъщност дъщеря ми си го кръсти, той си е неин. Аз само финансирам Relaxed

# 252
  • Между гори и планини
Да не ви казвам синът ми на 11 години как кръсти кучето си - Джеси Джеймс, бил някакъв престъпник в САЩ по времето на златната треска 🙄🙄🙄 Кучето иначе е душичка!

# 253
Чухте ли за котката-герой в Стара Загора. Издирват Томи сега. Цялата история показва, че котаците са велики. Една дама беше дала  като съвет, собствениците да говорят с всяка котка, която срещнат и доста и се смяха. А нямат идея за това, клето японците правят и явно действа
https://mozache.com/drevna-yaponska-legenda-opisva-metod-kojto-d … ource=chatgpt.com

# 254
Чухте ли за котката-герой в Стара Загора. Издирват Томи сега. Цялата история показва, че котаците са велики. Една дама беше дала  като съвет, собствениците да говорят с всяка котка, която срещнат и доста и се смяха. А нямат идея за това, клето японците правят и явно действа
https://mozache.com/drevna-yaponska-legenda-opisva-metod-kojto-d … ource=chatgpt.com

Здравейте, току що буквално преди минути по новините казаха, че Томи е пред блока и се навърта около своите стопани. Най- вероятно трябва да го хванат.

Общи условия

Активация на акаунт