Любители на котки - Тема 204

• 30 651
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Някой да ми купи изтривалка и да дойде на гости с подаръка Stuck Out Tongue Winking Eye
С най-голямо удоволствие, където и да си Simple Smile

# 496
Някой да ми купи изтривалка и да дойде на гости с подаръка Stuck Out Tongue Winking Eye
С най-голямо удоволствие, където и да си Simple Smile
Северна Франция. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 497
Харесала съм си от Тему една изтривалка на която се вижда котка с нож, в поза Амонгъс, и до нея пише "Welcome Madafakas". Идеално ще стои пред нашата врата. Joy Направо ще заспи във входа. Представям си изражението на съседите, всеки път като я гледат. Едни ще се смеят, други - ще се отвращават, не защото ще знаят английски, ами заради котката с ножа. Simple Smile

# 498
Честита баба Марта, прекрасни! Бъдете здрави и любимците също!
Като говорите за изтривалки, днес изпрах одеалцето от хамака на Линош и не искаше да ляга в него. Реших да ида до Пепко да ѝ взема ново докато това съхне, ама се натъкнах на едни изтривалки за баня. Сложих я и веднага се нагнеца хърчо - мърчо 😂.
Да се чудиш къде му е главата 😂

А тук мааалко се размърда, явно ме усети, че я снимам. 😁

# 499
Честита Баба Марта, с цялата символика за здраве, настроение и топлина!

# 500

Шарлот, страхотни котета Heart

# 501

Честита баба Марта!
Да са здрави всички в темата ни.
Нашата Оли днес беше на ваксина, сложихме й петвалентната, казаха че е в отлична форма. Добре се държа, не одра и не ухапа никой.

# 502
  • София
Честита Баба Марта и от нас!
Здрави да сме всички двукраки и четирикраки!

# 503
Честита Баба Марта
Издебнах ги застанали като за снимка

# 504
Честита Баба Марта и от мен! Днес бях на гости и откакто съм се върнала Мегчето иска да лежи в скута ми. Даже като стана и после пак седна, пак пристига. Явно съм й липсвала.

# 505
Честита баба Марта. Здрави пухкави любимци и вие здрави да сте. Едно готино клипче от мен.

# 506
# 507
# 508
Честита баба Марта. Здрави пухкави любимци и вие здрави да сте. Едно готино клипче от мен.
Много грижовна маца 🥰
Вече съм удома и ето още две тематични чаши

И Кашмирка, скрита зад радиатора, мнооого любимо място.

# 509
  • Варна
Един любител на розички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт