ФОТОШОП-20

• 24 536
  • 486
  •   1
Отговори
# 285
Lulu, Малена и другите.Явно съм много смотана и не мога да се справя с точките   Sad Стигам до тази част
Цитат
- след като си приключила с настройките на четката, активираш инструмента pen tool даваш десен бутон, избираш stoke path от появилия се прозорец избираш brushes и контура на селекцията ти се окантва в точки. Ако искаш да са едноцветни може да приключиш до тук.
и нещо не ми е ясно и не мога да го направя  Cry Къде натискам десен бутон и от къде трябва да се появи този прозорец  Praynig ooooh! И под пен туул имаш предвид пенсил туул  нали  newsm78  Embarassed
Има предвид пен тул(изглежда като писалка,не моливчето),избираш го и когато си върху документа,по който работиш натискаш дясния бутон на мишката,избираш stroke path,brushes

# 286
Как мога да сваля фон от тук: http://fonegallery.narod.ru/index.htm
  bouquet

# 287
  • София
Има предвид пен тул(изглежда като писалка,не моливчето),избираш го и когато си върху документа,по който работиш натискаш дясния бутон на мишката,избираш stroke path,brushes
[/quote]
Като избера пен тул-а и след това дам десен бутон ми излиза менюто за избор на четки и няма такова stroke path,brushes   Sad Cry

# 288
Дамаянти,след като избереш пен тул(излиза  също като натиснеш  Р) цъкваш с десен бутон върху снимката,върху която работиш и тогава избираш stroke path и  излиза прозорче,в което избираш brushes.

Отчитам се,макар,че напоследък ми е доста слабо присъствието в темата:

http://images14.snimka.bg/002452819.jpg

# 289
Последните творения на всички са разкошниииии!!!
Аз допреди малко хойках по магазините и нищо не съм сътворила.

# 290
luluto готов елемент са ако го искаш дай мейл.

# 291
май не можеш
Сложени са там само за да раздразват апетитите:)

# 292
май не можеш
Сложени са там само за да раздразват апетитите:)

Благодаря ти и аз така си помислих    bouquet

# 293
  • Карлово

с десен бутон върху фона и Save background as
после ги отваряш в шопа и даваш Edit-Deffine Patterne, а когато ще ги използваш Edit-Fill

# 294
Горска Фея , wINX  са едни феички от едно анимационно филмче. Голям хит са сред младежта Rolling Eyes Нещо като Браби на времето Crazy Голяма част от девойчетата (включително и моето) са леко изперкали на тази тема Twisted Evil Всичко трябва да е на Уинкс - чантата, моливите, химикалката, блузите, чадъра.... Вече ми писна да ги гледам из нас Tired

Благодаря!   bouquet  Вече ще знам .  Simple Smile

Mimoza-Plovdiv , стахотни шапки си изплела на синчето си !!!! Тази с козерката е много идейна и красива!!!

# 295
# 296
Ехее,благодарности!С ваша помощ събрах 76 изображения на тема Winx

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 15:44 от petia47

# 297
Здравейте- до сега си играх с една рамка и бързам да я пусна, че ще бягам по задачи- после ще разглеждам с подробности новите неща Wink

# 298
  • София
Най накрая го разбрах номера с точките  Hug Благодаря ви, че ме изтърпяхте и обяснихте  Hug
Аз съм спасена от феички, защото съм с две момчета  Laughing .Много ми харесват рамките с феите, нищо, че на вас са ви омръзнали   bouquet
Сейдж, рамката с маковете е превъзходна - страшно ми допадна  Heart Eyes
SheDevil   последната ти рамка ме плени - рамката в самата рамка как я направи?
Мимоза - шапките са УНИКАЛНИ - плетеш ли срещу заплащане по поръчка  newsm78
ДиМИКА - страхотна е  Hug
 Днес голяма мъка - мъчих една снимка, но понеже не съм хванала добре цялата глава на Влади и не ме кефи много  Embarassed Другата пък сме се самоснимали, но май стана сполучлива  Laughing Вие ще кажете  Hug

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 15:42 от Дамаянти

# 299
  • София
Здравейте
много хубави неща сте направили всички! Браво! Последните 3 страници са пълни с красоти  Peace Hug
Аз не съм правила нищо свое, затова и нямам какво да публикувам... Правих чужди неща и не мога да си позволя да ги пусна... Но се надявам тези дни да приключа и да направя поканите за РД  най-накрая, че време не остана...

Общи условия

Активация на акаунт