ФОТОШОП-20

• 24 540
  • 486
  •   1
Отговори
# 270
Jes, много са хубави! на мен ретушът ти ми изглежда тъмен, пробвай да го изсветлиш Grinning

# 271
това ли е Winx?   Ето тук е в по-голям размер http://s93983210.onlinehome.us/mt/sarah/archives/bloom_C13.jpg

И отчет от сутрешното кафе Simple Smile)

# 272
Сейдж, не си права ще знаеш - точно бях попрестанала да бутам макове във всички рамки и сега с тази красота пак възроди страстта ми Joy

petia47, чудна е! Шареното голямо цветенце ти ли си го правила? Много е готино Grinning

Malenna , много свежа както винаги Grinning

larado и двете много ми харесват  bouquet Имам едно питане молба Embarassed Това, с което си "съшила" двете снимки на първата готов елемент ли е или четка? Ще можеш ли да ми ги пратиш Praynig

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 09:59 от luluto

# 273
Леле,момичета последните неща са направо невероятни Shocked Heart Eyes
luluto,точно тези Winx колко ме измъчиха и мен.Правих покани на племеницата ми и се засилих с едни Барби,ама разбрах,че вече не било актуално :lol:WINX са на мода сега Peace
А ето и резултата,идеята е да стане като картичка,като се разпечата се прегъва на две,дясната част е предната страница Wink

# 274
Запис и от днес с една муцуна  Grinning

# 275
Аз пак да се представя!!! Аз понеже сутрин съм на чай от коприва , явно вдъхновението ми е от него  Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2451179
Очаквам критики

# 276
Е, страхотни сте!
Направо нямам думи, всички рамки са толкова стилни и индивидуални!  Heart Eyes

# 277
SheDevil много елегантно!!!

# 278
Е, страхотни сте!
Направо нямам думи, всички рамки са толкова стилни и индивидуални!  Heart Eyes

споделям мнението ти

# 279
Malenna за колко продаде рамката с Малена?  Laughing
newsm78 newsm78 newsm78
не разбрах

Crazy знаех си ..... На последнат ти рамка отдолу пише "Sold"  Simple Smile

Какви са тези Winx ?  newsm78 Може би ми предстои да се запозная в бъдеще покрай Дариа , ама за сега съм незнаеща.  Rolling Eyes

# 280
Много сте продуктивни и креативни.
Ларадо, Петя47, Малена, ШиДевил, Лулу, Сейдж/да не пропуска някой/ страхотни сте!
/не ми се сменя шрифта,иска рестарт,а не ми се чака/
Сейдж, Малена от вас се запалих и по шапките-нищо че имам момченце. Ето какво изплетох последно.

# 281
Malenna за колко продаде рамката с Малена?  Laughing

newsm78 newsm78 newsm78
не разбрах
И аз се почесвах посред нощите!
luluto Да,аз правих цветето!Благодаря

# 282
Горска Фея , wINX  са едни феички от едно анимационно филмче. Голям хит са сред младежта Rolling Eyes Нещо като Браби на времето Crazy Голяма част от девойчетата (включително и моето) са леко изперкали на тази тема Twisted Evil Всичко трябва да е на Уинкс - чантата, моливите, химикалката, блузите, чадъра.... Вече ми писна да ги гледам из нас Tired

# 283
  • София
Lulu, Малена и другите.Явно съм много смотана и не мога да се справя с точките   Sad Стигам до тази част
Цитат
- след като си приключила с настройките на четката, активираш инструмента pen tool даваш десен бутон, избираш stoke path от появилия се прозорец избираш brushes и контура на селекцията ти се окантва в точки. Ако искаш да са едноцветни може да приключиш до тук.
и нещо не ми е ясно и не мога да го направя  Cry Къде натискам десен бутон и от къде трябва да се появи този прозорец  Praynig ooooh! И под пен туул имаш предвид пенсил туул  нали  newsm78  Embarassed

# 284
Да се запиша и аз

Общи условия

Активация на акаунт