ФОТОШОП-20

• 24 549
  • 486
  •   1
Отговори
# 255
правилно го правиш
просто го прави в отделен слой, и после изтрий селекцията /пад/

# 256
  • Карлово
Исках да ви изчета и тогава да пиша, но имам нужда от помощ. Как се казва ей този шрифт, пък ако може някой и да ми го прати на мейла Praynig Тук и тук

# 257
  • Czech Republic
Malenna  bouquet - чела съм между редовете!   Embarassed

# 258
  • София
Моля ви много авторите на творбите които искаме да отпечатаме за храма да ми пишат   Praynig  Praynig  Praynig
Става дума за тези номера 1; 9; 10; 19; 24; 31; 39; 41; 52; 53; 56 - на които са ми изпратили се извинявам, че пак ги пиша.Просто ми е малко натоварено  Embarassed

Успях да сътворя на бързо една универсална покана за един детски клуб  Embarassed

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 22:40 от Дамаянти

# 259
ЗДРавейте отдавна не бях правила нещо, така че ето

# 260
Горска Фея, много симпатично  bouquet Таз японската девойка и аз я смъкнах, но използвах само фоновете от скрапа Mr. Green

Jes , може ли да си позволя малко забележки по втората и третата ти работа Embarassed Каква е целта на Цветната рокличка на втората снимка? Някак си ми се струва самоцелно използането на ефекта. Обикновено функцията на този тип обработка е да привлече погледа към цветният обект. В случая това е поличката. Ако не искаш да покажеш нея, по добре не използвай такова обезцветяване, защото детенцето просто не се забелязва.
По третата една от рамките минава точно през врата на детето и сякаш го "обезглавява". Може би ще е по- удачно ако я изместиш леко или промениш ъгъла.

Кошничке, имаш много приятен стил  bouquet

Малена както винаги неотразима  bouquet

Голямата щерка ме помоли да и направя нещо на Winx Rolling Eyes Хич не са ми присърце и работата вървеше ужасно измъчено Tired Направих нещо, но определено не съм очарована Confused

# 261
luluto рамката е много хубава!А от къде си свали Winx?Аз търсих преди време ,но нrщо не открих.Iамо сайтовете с игричките.А нали са много на мода на приятелката ми лапето е лудо по тях.Искам да и направя подарък.Плииис...

# 262
Ами аз понеже страдам от много остър недостиг на време и тези картинки ми ги изнамери една наша съфорумка mam@ Heart Eyes Ще ти ги препратя Grinning

# 263
Горска Фея, много симпатично  bouquet Таз японската девойка и аз я смъкнах, но използвах само фоновете от скрапа Mr. Green

Изобщо не помня от къде съм я сваляла  Simple Smile . По принцип не свалям цели скрапове. Само някои фонове...  Simple Smile

И аз пробвах урока с точките.   bouquet

# 264
Ами аз понеже страдам от много остър недостиг на време и тези картинки ми ги изнамери една наша съфорумка mam@ Heart Eyes Ще ти ги препратя Grinning
Мерси!Ето  мейл petia47@abv.bg
И аз пробвах урока за цветните точки,от голяма полза ще ми е!

И имам още едно въпросче.Като си преинсталирах ФШ са се променили настройките на цветовете в таблицата  при избор на цвят.В смисъл преди цветовете се преливаха един в друг,а сега табличката е двуцветна .Избрания цвят и черно-като градиент.Например черно- лилав градиент.Как да да направя така,че цветовете да се преливат един в друг?Много е неудобно при избор на близък цвят до основния.

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 23:47 от petia47

# 265
Горска Фея , много нежно   bouquet

ох Malenna newsm78 и за рамката си знаеш, и за госпожицата...

luluto , аз пак съм очарована. Много ми харесва особено ефекта с картона отдолу.

кошничка, цветята сама ли си ги правила?

И две нови от мен:

# 266
larado, mersi

текстурата на втората ти рамка е малко едра и привлича вниманието

luluto, рамката е вълшебна, прекрасно си я направила, като се има предвид задължителния елемент  Joy

ето и последно от мен за тази вечер

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 08:02 от Malenna

# 267
Malenna за колко продаде рамката с Малена?  Laughing

# 268
Една среднощна и от мен

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 03:43 от petia47

# 269
Malenna за колко продаде рамката с Малена?  Laughing

newsm78 newsm78 newsm78
не разбрах

Общи условия