⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 422
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Откъде да си купя поставка за колекционерска чиния, тези, които са като стойки. В магазина за сувенири на Синия пазар няма, в Тип-топ има много такива чинии на стойки, но стойките не се продават.
Виж в Белгийските стоки на Червения, вземала съм от там.

# 241
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нотариус по домовете знам за Петър Петров. Кантората е на ул. Воден по спомен

# 242
  • Варна
Нотариус по домовете знам за Петър Петров. Кантората е на ул. Воден по спомен
Благодаря,намерих.На някой ако му трябва Ева Добрева,срещу старата Гюрла на Ян Хуняди .Тя лично вдигна и беше много учтива.

# 243
  • Варна
Трябва ми погача за 40 дни на бебе. От къде да поръчам? Някой със скорошни впечатления?

# 244
Трябва ми погача за 40 дни на бебе. От къде да поръчам? Някой със скорошни впечатления?
Катрин(само не зная все още ли се казва така фурната) на ъгъла на "Бековски" и "Пискюлиев". Поръчах за Заговезни, хареса ми.

# 245
  • Варна
Катрин(само не зная все още ли се казва така фурната) на ъгъла на "Бековски" и "Пискюлиев". Поръчах за Заговезни, хареса ми.
Да точно там гледах голяма табела за погачи, но никога не съм вземала.

# 246
  • Под Слънцето
Кажете майстор за домашна  шевна машина , от онези големите..  Мама е нещастна, че не може да си шие , аз не разбирам какво се е прецакало...

# 247

Пекарната на кифлата ето страницата в инстаграм страхотни са https://www.instagram.com/pekarnata.na.kiflata?igsh=Z2I4azY3eGpwaTcz

# 248
  • Варна
Кажете майстор за домашна  шевна машина , от онези големите..  Мама е нещастна, че не може да си шие , аз не разбирам какво се е прецакало...
Моята майка ходи на полиграфията при един майстор.

# 249
Кажете майстор за домашна  шевна машина , от онези големите..  Мама е нещастна, че не може да си шие , аз не разбирам какво се е прецакало...
Носих шевна машина в един сервиз, за шевни машини, който се намира на ул. Тролейна, до съюза на глухите. Машината беше електрическа, но доколкото разбрах ремонтират и ръчни и крачни. Останах доволна.
Мехатекс, имат тел в нета.

052 506 159

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 03:51 от _re_ge

# 250
  • Под Слънцето
Благодаря! Ще мина под ДАП-а по някое време.  Мислех, че там само продават и си поддържат продадената  стока.
Иначе днес се  бях засилила към Чаталджа, че се сетих там зад Облеклото имаше един майстор..

# 251
  • В центъра на моретата
Къде за Облеклото поправят шев и машини? На моята изгоря двигателя и се чудя дали да ѝ давам шанс. Ама на Полиграфията или да затвора няма да я нося - далече са.

# 252
  • Под Слънцето
Имаше. Не съм убедена, че е още там. От дясно като се тръгне нагоре  към Орхид-а. Чакам да мине 10ч и да сляза по центъра, ще мина и от там да видя има ли го още.

Ей тук някъде беше.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 08:29 от TopsyG

# 253
Да точно там гледах голяма табела за погачи, но никога не съм вземала.
Да допълня, че фурната вече се казва "На ъгъла", днес забелязах новия надпис. Но ние, в квартала си я знаем "Катрин". Въпреки новите собственици, качеството не се е променило.

# 254
От къде купувате  качествени вносни перилни препарати? Последно поръчвах от Емаг но предпочитам на място.
Писна ми с ,,гаражните,, изпълнения на Кауфланд и подобните

Общи условия

Активация на акаунт