⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
И тук си пускам поста:
Подарявам тези капсули с кафе. ММ объркал и ги е взел, но на нашата кафемашина няма шанс да станат Joy ще ми е най удобно за Варна с лично предаване.

Подарени!

# 616
Здравейте, Варненски момичета!
От Русе съм, и имам нужда от вашата помощ.
Взехме си жилище във Варна и ни предстои да правим кухня.
Моля за вашите препоръки от личен опит, за коректна фирма, с поносими цени и отлично изпълнение.
Благодаря предварително! Flowers Cherry Blossom

# 617
Има тема за кухните. Едно време доста инфо получих от там. Последно като четох предлагаха Ирим като бюджетни, както и Икеа.

# 618
Търся препоръка за автомивка, където перат седалки. Няма значение районът, стига да работят добре и на сносни цени.

# 619
Търся препоръка за автомивка, където перат седалки. Няма значение районът, стига да работят добре и на сносни цени.

Преди години взимах от Грабо ваучер, всеки път съм оставала доволна. Салонът на колата ми беше бежов и велурен, та надминаваха очакванията ми.

# 620
Като стана дума за автомивки да споделя недоволството си от тази до Спортна зала - понеже колата била много мръсна ме предупредиха че ще ме таксуват за джип, съгласих се защото се връщахме от пътуване по черни пътища, гори.... Вътре и вън багажник 36 лв. След като я взех отидох да напазарувам и отваряйки багажника по "стената" му си беше прашлясало и имаше листа. На пода също прах. Повече няма да повторя.
Иначе седалки са ми прали на ул.Подвис автомивката преди години. Доволна бях но имайте предвид, че е добре да е топло времето, и да може колата да остане с леко отворени прозорци след това.

# 621
Аз не бих препоръчала автомивка, там остават мокри, а едно момче до ул. РОЗА което ги пере и направо не можах да си позная вътре колата. По-сухи сa седалките и не е нужно толкова време да съхнат

# 622
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате добра ветеринарна клиника за сериозен проблем на куче. Районът няма значение.

# 623
Здравейте, може ли да ми препоръчате добра ветеринарна клиника за сериозен проблем на куче.
Ветеринарен кабинет Вита Нова

Аз не бих препоръчала автомивка, там остават мокри, а едно момче до ул. РОЗА което ги пере и направо не можах да си позная вътре колата. По-сухи сa седалките и не е нужно толкова време да съхнат
Калина сподели моля къде на Роза ?

# 624
Здравейте, може ли да ми препоръчате добра ветеринарна клиника за сериозен проблем на куче. Районът няма значение.
И аз препоръчвам Вита нова.Страхотни човеци!

# 625
  • Под Слънцето
Има ли още бабки, плетящи на една кука около Катедралата?

# 626
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте
На колхозен пазар имаше магазин за дрехи много големи размери, съществува ли още?
Благодаря

# 627
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има ли още бабки, плетящи на една кука около Катедралата?
Интересувате се от неща на една кука ли?
Имам доста от баба ми, която ги е плела и не са използвани. Не съм фен на плетивата.

# 628
  • Под Слънцето
Иве, не. Също от баба са останали много чилета, кълбета,  започнати и .. така оставени плетки , та си мислех да ги занеса там на някоя бабка с чувала да й вършат работа.

# 629
Здравейте. Къде правят хубава скумрия на скара?

Общи условия

Активация на акаунт