Дискова херния - 24

• 14 085
  • 361
  •   2
Отговори
# 180
Задължително ямр, според мен! Да не се окаже, че имаш и остеохондроза и тогава хиропрактиката хич не е препоръчителна.

# 181
  • Living for Pleasure
Тренировките които отключиха болката отдавна съм ги приключил. Ще съм благодарен за препоръка на хиропрактик ако някой е ползвал и е останал доволен, останалото каквото е трябвало да се прави съм го направил вече.

# 182
Тренировките които отключиха болката отдавна съм ги приключил. Ще съм благодарен за препоръка на хиропрактик ако някой е ползвал и е останал доволен, останалото каквото е трябвало да се прави съм го направил вече.
Привет! От личен опит препоръчам Мартин - тел.  0896 33 33 97, приема в Славия спортес, работи и като рехабилитатор в Пирогов.

# 183
При мен такъв "магьосник" провокира едната протрузия и я превърна в херния .

# 184
  • Козлодуй
Надявам се тук е най-уместно да се пита, ако не се извинявам. Търся препоръки за добър хиропрактик/чакръкчия за София. Благодаря.
https://master-rosen.com/chakrakchiya/  - това намерих в Гугал Simple Smile Мисля обаче че един майстор дори не може да усети в теб какво се случва и че сам трябва да пробваш с разтягане да си помогнеш за да може като те заболи да спреш

# 185
Много трябва да се внимава с чекръкчии.
Може много да навредят, ама много.

# 186
  • Другата България
Не мога да намеря един клип с упражнения, който мернах назад в темите.
Връщах, търсих ....
Елора, мисля ти го беше споделила, дано не греша.
Можеш ли да го публикуваш отново, ако не те затруднява?

# 187
Ох, няма как да го намеря отново. Тогава нещо търсих и ми излезе в гуглето. Името не помня дори на този специалист. Някакъв китаец ли, виетнамец ли, от тази раса.
Да, трагично беше, направо като четях ме заболя.
Наскоро четох мисля, че при остеопороза примерно може да доведе до смърт.

Някой ако иска да ми търси в коментарите, аз нямам време.
Жалко че няма опция да се сортират от дадени теми мнения на потребител.
Понякога е много полезно. Из другите теми има потребители са им безценни мненията.

# 188
  • Другата България
Няма проблем, аз питах ако евентуално се сещаш.

# 189
  • Living for Pleasure
pvacheva - Аз също гледам в google но не бих отишъл някъде на сляпо.

В хиропрактиката боравят с десетки тестове с които могат да те диагностицират. Тубата е пълна с обяснения и демонстрации на всякакви случаи, има много канали с които човек ако иска може да се запознае и да реши дали ще е от полза за него.

От това което чета обаче май в България това звено на медицината не е особено развито и на високо ниво, може би с изключението на The American Spinal Clinic, но доколкото четох за тях те предлагат нещо по-различно от това което търся.

Иначе лекар от каквото и да е направление ако си прави работата през пръсти може сериозно да ти навреди, при мен точно най-сериозните ми медицински проблеми са вследствие на усложнения от банални проблеми заради подхождане с несериозност от личната лекарка/първоначален лекар, и след това серия от доктори които само си измиваха ръцете и нищо не правеха докато не попаднеш на сериозен към пациентите си професионалист.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 11:59 от Gentleman of Leisure

# 190
  • Другата България
Тубата е пълна с какво ли не, но за чужбина.
Там хората са на друго ниво.
Аз също съм с особено мнение за подобни практики у нас.
Говоря за т.нар. чекръкчии.

# 191
Аз в момента съм зле. Но самата аз съм си виновна.
Опитах пак да правя планински катерач. Бавно, да видя дали ще има драма.
Е, драмата дойде.
Никога повече планински катерач.
Ама така е при спорта.

# 192
  • Козлодуй
Ако си в криза легни на пода на равно място върху йога постелка и сложи краката на таборетка под прав ъгал спрямо тялото и лежи така - гравитацията сама ще си свърши работата

# 193
Благодаря, знам го това. Не се сетих.
Отивам на лекар и като се върна ще полежа по този начин.

# 194
  • Варна - Черна гора
Споделям отново. На лично ми помага.
Споделям видео с упражнение за освобождаване на прищипан нерв, което ме спасява за втори път.
Как се прищипвам не е много ясно, т.к. се пазя, но ... дискомфорта и болката са ужасни.
https://www.facebook.com/reel/724578005700567
Дано да ви е от полза Hands V
За нямащите профил във ФБ.
Сяда се почти в края на седалката на стол. С едната ръка се хваща срещуположното рамо, а другата ръка е хваната за задната част на седалката. Поемам въздух. Завъртам се и издишам. Повтаря се 3 пъти на ляво и три тъпи на дясно.
Прилагам две снимки:

Общи условия

Активация на акаунт