До този етап в живота ми менструалният ми цикъл е закъснявал само веднъж с около 3 дни, сега ми закъснява с 5 дни и бях убедена, че съм бременна дори и преди закъснението, изчаках все пак тези 5 дни с голямо нетърпение и накрая…Отрицателен тест. Два дни преди датата на очаквания цикъл се появиха обичайните менструални болки в корема и до днес продължават. Също така по същото време изпитвах тежест в корема, сякаш съм изпила 5 литра вода на екс, дори не можех да се изправя, защото корема буквално ме свиваше, когато уринирах всичко беше нормално, но сякаш просто не можех да стискам и корема ми тежеше ужасно. Това отшумя за 2 дни. Имала съм овулация по мои изчисления и по тези на календара ми м-у 17 и 20 януари. Други промени, които наблюдавам са промени в апетита ми-нищо не ми се яде, ям на сила. Също така 3 пъти ми се случва да ми причернее рязко и да ме облеят адски топли вълни. По принцип не правим опити за бебе, но не се и пазим, положителен тест би ни зарадвал. Лошото е, че съм си внушила, че е така и сега съм супер отчаяна

Теста, който си направих е на “sure check”, пише, че е чувствителен и отчита евентуална бременност още на първият ден от закъснение на М. Запитванията, които имам са :
Възможно ли е теста да не е отчел правилно?
Типични ли са описаните симпоми за бременност?
На какво друго могат да се дължат?
Кога да направя повторен тест за бременност?
Благодаря за отделеното време.