Пунктове за изкупуване на хартия в София - има ли и къде?

• 1 411
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Знаете ли дали някъде в жилищните части на София има останали от класическите пунктове за вторични суровини, където носиш на място, мерят ти и ти отброяват някакви стотинки? Допреди няколко години имаше един зад хотел Плиска, но вече е хлопнал кепенци. Други някакви?

Уточнявам: пунктове по разни складови и промишлени зони в покрайнините на града НЕ са вариант; идване на фирма на място в дома НЕ е вариант; изхвърляне в контейнера за разделно събиране НЕ е вариант.

Благодаря.

# 1
  • Пловдив
Ако целите да я продадете се откажете.... изкопната и цена е 0лв, но може да намерите пунк в който да я вземат безвъзмездно.
Макар че опита ми казва че и това е трудно, поне в Пловдив.Ако говорим за унищожаване на някакъв архив потърсете фирми.

# 2
  • София/Севлиево
Преди съм носила стари списания и бурканчета от бебешки пюрета срещу детската градина на синът ми -117в Младост,но не знам дали още го има пункта.Докато живеех в София редовно минавахме от там и работеше...Ако ще унищожавате архив има фирми и хора за това.На една от най-добрите ми приятелки мъжът се занимава с такава дейност,живеят в Плевен,но ходи из цялата страна когато му кажат...

# 3
Ето виж тези, имат пунктове в София на Сточна гара и гара Искър.
https://vtorichnisurovini-scrap.com/
Аз там не съм ходила, но съм ходила в един от другите им пунктове и наистина, приемат на място, дават ти стотинките и си заминаваш.
Ако нещо не си сигурен, звънни им по телефона.

# 4
Преди съм носила стари списания и бурканчета от бебешки пюрета срещу детската градина на синът ми -117в Младост

Този блок 117 не ми го открива нито една карта? Сигурна ли сте за номера?

# 5
  • София
Аз го разбрах като детска градина 117

# 6
На улица Шишман имаше пункт, близо до 133 СУ и от страната на училището. Но не съм се заглеждала още дали работи, ще проверя.

# 7
Аз го разбрах като детска градина 117

Да, 117-а детска градина. Проверих мястото онзи ден. Имало е пункт, но са го съборили.

Търсенето продължава...

Общи условия

Активация на акаунт