Февруарчета 2025 г. -Темa 7

• 25 182
  • 467
  •   1
Отговори
# 375
Честито щастие! Бъдете здрави и благословени! 🍀
Здравейте момичета,
Стигнах и аз да се разпиша в темата.
На 05.02 2025г. се роди Крис, 3250 гр и 50 см. 10 дни предо термин със секцио.
Възстановяването върви доста добре този път за разлика от кърменето. С кърменето имах проблеми още в болницата, уж се бяха оправили нещата и в неделя вдигнах температурата, правих студени компрес и такива с листа от зеле , кърмене и цедене и вече нещата са много по-добре. Бебчо хапва на 2 до 3 часа, нощем може и до 4 часа да изкара.
Но има колики, давам Лефакс,но забелязвам нещо като запек или по-точно казано едно напъване,  ръмжене и преливане без резултат което започва сутрин и продължава и през деня докато не се свърши работа, някой да е давал такива капки и да е забелязал същото към вече родилите Мами?

# 376
Не, че мисля да го правя, но как се отказва на бебе на такава възраст нощни хранения примерно?

# 377
Не се премахват нощни хранения на бебе под 6 месеца. Дори консултантите по сън не работят с толкова малки деца, а дори след тази възраст се следи наддаването, захранването и се оставя обикновено по едно нощно хранене.

# 378
Те сами си го махат, просто спират да се събуждат

# 379
Въпреки огромното ми желание да родя естествено, след ужасни мъки 20 часа болезнени контракции и разкритие само 4-5 см, се наложи секцио и най-после се появи бебе Елена (3.910, 53см) вчера на 21.02. Тя просто нямаше как да се роди по естествен път с моя таз и с нейната позиция и размери. След две безсънни нощи, снощи най-после се наспах и днес се надявам да имам сили да й се радвам, и да посрещам най-близките.

# 380
Честито!
Да е много здрава Елена!
Бързо възстановяване!

# 381
Жива и здрава да е Елена, да расте обичана и много щастлива!

П.П. Прекрасно име сте ѝ избрали!  Аз много го харесвам, ама с тия две момчета само отдалече си го харесвам Grinning

# 382
Не се премахват нощни хранения на бебе под 6 месеца. Дори консултантите по сън не работят с толкова малки деца, а дори след тази възраст се следи наддаването, захранването и се оставя обикновено по едно нощно хранене.

Мамо, спи ми се! Работят и даже имат курс - Ако на някой му трябва.

Иначе, честита да е Елена!

# 383
Честито щастие! 🩷
Нека бъде здрава, да расте щастлива и има невероятно детство. Бързо възстановяване! 🍀
Въпреки огромното ми желание да родя естествено, след ужасни мъки 20 часа болезнени контракции и разкритие само 4-5 см, се наложи секцио и най-после се появи бебе Елена (3.910, 53см) вчера на 21.02. Тя просто нямаше как да се роди по естествен път с моя таз и с нейната позиция и размери. След две безсънни нощи, снощи най-после се наспах и днес се надявам да имам сили да й се радвам, и да посрещам най-близките.

# 384
Здравейте мили мами аз вече съм в болницата,днес сутринта започнаха да ми изтичат водите,но малко по малко,та отидох да видя дали са видите или нещо друго,та оказаха се те ,но изтичат малко по малко,за разкритие ме гледаха само веднъж и беше доста малко 1,5 2см ,но ме оставиха в болницата,казаха че е по сигурно, засега нямам кой знае какви контракций ,ниско долу имам спазми разхождам се от време на време,усещам,че си изтичат лека по лека два пъти бях на тонове,сега след малко пак ще ходя,надявам се тази вечер или утре да се случат нещата,но ще видим,така малко без контракций ще видим кога ще стане,казаха ми че до.утре ако не тръгне нищо до 8 9 могат да ми сложат окситоцин,не знам понеже не съм запозната колко време изтичат така по малко водите,кога би тръгнало раждане,но ще видим.

# 385
Здравейте мили мами аз вече съм в болницата,днес сутринта започнаха да ми изтичат водите,но малко по малко,та отидох да видя дали са видите или нещо друго,та оказаха се те ,но изтичат малко по малко,за разкритие ме гледаха само веднъж и беше доста малко 1,5 2см ,но ме оставиха в болницата,казаха че е по сигурно, засега нямам кой знае какви контракций ,ниско долу имам спазми разхождам се от време на време,усещам,че си изтичат лека по лека два пъти бях на тонове,сега след малко пак ще ходя,надявам се тази вечер или утре да се случат нещата,но ще видим,така малко без контракций ще видим кога ще стане,казаха ми че до.утре ако не тръгне нищо до 8 9 могат да ми сложат окситоцин,не знам понеже не съм запозната колко време изтичат така по малко водите,кога би тръгнало раждане,но ще видим.

Късмет! Стискаме ти палци! Пожелавам леко раждане и да се похвалиш скоро!

# 386

Късмет! Стискаме ти палци! Пожелавам леко раждане и да се похвалиш скоро!
Благодаря и аз се надявам да е скоро и всичко да е наред

# 387
Хайде, Жизел, чакаме хубави новини. Simple Smile Всичко ще е наред! При мен като изтекоха водите, скоро тръгнаха контракциите. Вероятно някъде през нощта ще станат нещата. Simple Smile

# 388
Успех, Жизел, стискам палци при теб да е по-бързо, отколкото беше при мен, да не се налага да ти слагат окситоцин и скоро да се похвалиш в темата. Hug

# 389
Стискам палци, Жизел! Всичко да мине възможно най-бързо и скоро да гушкаш бебче🥰🍀

Общи условия

Активация на акаунт