липсвахте ми............ние се преместихме в нова къща, тук анета е уаерлес и до сега нямаше как да браузвам.Онзи ден едно приятелче ми даде неговия за малк и взе че се скапа нета и пак не можах д се включа-тъпа работа!
Не съм ви чела , ма попогледнах и ще ви рзкажа и аз това онова.
Значи с мъжа ми се познаваме от детскте години, с него и сестра му бяхме в една банда и си играехме на улицата.Те идвха на вилата на панчарево, а ние тъкмо си бяхме купили къщата.Бяхме десетина деца дето лудеехме като бесни ю.Ах какво красиво детство имаме заедно... никой от нас не е и предполагал , че точно аз и той ще се съберем.След време аз заминах да уча в Чехия и се виждахме много рядко ако се видим.След като е прибрах се засичахме, говорихме си , винаги сме си били приятелчета, аз с неговото гадже , той с моето.Всичко тръгна от един смс дали продаваме една от колите , колкото и да е смешно.Седях си на работа един ден и получавам някакъв смс от непознат номер, проверка веднага за някакви данни(нали работя в Мтел) но нищо ни аз го отсвирих.След 2-3 дни се сетих пак за него и пусто любопитство- върнах и аз смс.От там се разбрахме какво -що и да се чуем като питам баща ми дава ли я, не ли.Е не стана, но пък започнахме телефонна любов -смси и разговори , без да имаме време и двамата да се видим.След 3 седмижа мъчение най на края се видяхме, прекарахме до сутринта в приказки и обикаляне с колата.Така няколко дни или по-точно нощи-и двамата супер недоспали и тй и аз на работа.Виждахме се вечер и оставахме заедно чак докато дойде време той да ходи на работа без дори да се докасваме- само приказки.След седмица може би събра коража да ме целуне и се запчна една луда любов, след месец решиме да имаме бебе и след 2 вече беше факт, след 3 беше сватбата и такаааааааааааа.
И за двама ни това беше пълна промяна.В моята глава имаше само мисли за купони и забавления.Прекратих си отношенията с тогавашното ми гадже(година и половина заедно) и така...Той също нещо подобно, а бе сеа дори и за миг не зъжалявам.
Отново се събрахме старата компания и често темата ни на разговор е детството ни заедно, как всички съумяхме да си запазим приятелството от деца.
Тук намесвам и свекитата или свеки, защото бащата на мъжа ми почина като бяхме деца.Свекърва ми е човек, който много обичак и изключитено много уважавам.Едно, че е успяла да възпита сама двама луди пубери и да ги превурне в прекрасни хора и друго, че е много чист и фин човек.Разбираме се идеално както и тя с нашите.На големите празници се събираме всички заедно и т.н. Винаги помага с каквото може, никога не се меси, мога да споделя с нея каквото и да е , не взим страна при нашите спорове ако разбере за тях, никога не защитава мъжа ми ако не е прав- а бе страхотна е!
Да ви разправя и на бързо за прегледа- ами бебето е здравичко , всичко му е ок и най-вероятно е момиче, както и Гунев ми каза вчера.
Лошото е , че вчера прокървих доста обилно и с ярък цвят, но нали съм си свикнала от бременността с Константин сега съм по-спокойна.Трябваше да лежа в болница, но заради детето ме оставиха вкъщи, пркована за леглото и мъжа ми се грижа за всичко.Днес го отменя за малко сестра му и съм все в добри ръце и аз и детето- даже сега двамата са на разходка.
Константин най накрая се опита да проходи и вече прави по няколко крачки сам.Вчера вкъщи направи няколко пъти по 2-3 и в кабинета на доктора още няколко.Купих му и кайшки, но ги слагаме за по 10 миин, за да не свиква с опора.
Ами това е от мен за сега, извинете ме за дългия постинг....
Целувки

/ и един колега ми казва " Е сега ще те запозная с един мъж". Доведе го в офиса, казахме си няколко приказки и стана на въпрос, че неговият бизнес е в Монтана и аз му казах, че много ми харесват малките градове и бих живяла в провинцията
/какви глупости говоря/ На него му станало много интересно, коя е тази Софиянка, която предпочита да живее в малък град и взе че ми се обади да се видим на вечеря. От тогава много внимавам какво говоря
И така на шега започнахме съботно-неделна връзка, тъй като той през седмицата е в Монтана, а аз много пътувах в командировки. След 7 месеца, той ме поита бих ли искала бебе от него и без да се замислям вече знаех, че това е моят мъж
Мисля, че от вторият път без пазене съм забременяла и тъй като не исках да съм бременна булка, че много качвах кг. и решихме да е след раждането. След като родих и ние с бебо се преместихме в Монтана и сега пътуваме всяка седмица. Искахме Или да проходи, че да ни е шафер на сватбата и живи и здрави август това ни чака.

а и се виждаме само по празници, а там всички сме си много мили.
.
а не би трябвало да е така. Психически се уморих , през цялото време само крещях по всички като луда.
започна да ми става лошо 2 сед-ци преди идването цикъла
ама мъжо е тук