Отговори
# 270
Герда, приеми моите съболезнования.  Hug Hug За съжаление често се случват такива нелепости по болниците Cry Cry

Мила, защо се ядосваш на възрастните дами, остави ги да си мрънкат и си гледай детето и спокойствието Laughing
newsm59Честит рожден ден на мама Jessy I, и на малките Иван и Наталия! newsm59
 newsm51 Бъдете здрави и много щастливи! newsm51

# 271
Здравейте!

Герда, много съжалявам. Моите съболезнования  Cry

Днес е петък - ден на майстора - и нямаме много работа.  Joy

Ние вече от известно време се приспиваме вечер само с кисело мляко, обаче не знам какво да правя с гърдите си. Не чувствам напрежение в тях, но като стисна и излизат капчици кърма. Чудя се, трябва ли да я спра по някакъв начин или тя сама ще пресъхне  newsm78  

Благодаря ви, адиланд, дейзи, ади, за успокоението! При мен за сега няма промяна. Още се надявам да се размина без инжекция, но ако няма как ....

За обличането - вкъщи Криси седи с блузка и панталонче, а отдолу - боди с къс ръкав и 3/4 чорапки. Крачетата й се запотяват понякога, но не съм забелязала да миришат.  newsm78
Имаме някои по-хубави дрешки, които мисля да слагам за навън, когато започне да излиза по-тънко облечена. Иначе ако имаме повод, ги слагаме тях.

Дейзи, тази твоя "стерилна" позната направо ме хвърли в музиката... Аз подобно нещо не мога да си представя. Като сме навън, Криси събира опадалата кора от дърветата, камъчета, трева, пръст... Опитва се да събира и фасовете пред  блока, но за сега я удържам. Иска също да бърка в дупките на каналите... Абе ужас  #Crazy А за стерилизиране въобще не мога и да си помисля даже ... Стерилизатора съм го дала на една приятелка, която чака бебе през юли.

# 272
  • София
Честит Рожден Ден на мама Jessy I и на мъниците Иван и Наталия!!!

Ето я новата темичка,заповядайте! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175715.0

# 273
Герда моите най искрени съболезнования! Бог да прости татко ти  Praynig
Положението в болниците е ужасно, кога ще се въдвори някакъв ред и дисциплина, незнам!

Положението и по пътищата е ужасно, днес сутринта гледах по БТВ няколко политици умуваха как да се справим с пияните и недросъвестни шофьори. Как щели да налагат глоби, незнам си кво. Пълни глупости - то си е в психологията на българина да нарушава правилата!!!
А е толкова лесно - ако спазваш правилата, произшествията ще намалеят, ако наложиш солидни глоби и отнемане на книжка - също. Но тук в БГто - сульо се качва на страшната си кола и почва да се доказва колко е готин и смел!!! Много тъжна работа ! Sad

Оф днес съм малко в такова едно настроение... Sad  Анна-Мария вчера повърна два пъти - 1вия път малко а втория целия обяд. После ака веднъж по-редичко. Звъннах на педито и тя каза да и сложа свещичка Вомитосхил. Днес сутринта също се изака обилно и редичко. Иначе няма Т веселка е, дори вчера бяхме на едро РД и много си игра. Вечерта не искаше нищо да хапне - успях да и дам малко попарка.

Какво се дава за леко разсторойство?  Някой давал ли е Ентерол?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ВЕЧЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!   bouquet   bouquet   bouquet

Борива - къде е този магазин я кажи да го посетя, че аз съм в непрекъснато търсене на овувки ? Simple Smile

# 274
  • София
GerDa, моите съболезнования  Cry  Бъди силна мила  Sad

# 275
  • Варна
GerDa, моите съболезнования. За съжаление здравната ни система е кошмар. Аз гледам и от другата страна, защото майка ми е старша сестра във въпросната кардиология (предполагам за Терапията говориш). Знам колко усилия и нерви и коства на нея работата там, и за персонала не е лесно. Имат много добри специалисти, но самата система е сбъркана. За съжаление от това страдат пациентите. Още веднъж, моите най-искрени съболезнования и Бог да прости татко ти. Praynig

# 276
GerDa, моите най-искрени съболезнования за баща ти!
Нека почива в мир!

# 277
  • София
Герда Sad моите съболезнования, много мъчно ми стана Cry

# 278
Герда  моите съболезнования  Sad за баща ти!

# 279
Герда приеми моите съболезнования  Praynig

# 280
Герда, и от мен една голяма прегръдка! Бъди силна!

# 281
GerDa, Геринце много съжалявам Cry
Съпричастна съм към болката ти и знам колко много боли и колко невероятно е , че това се е случило.
Много ми е мъчно Cry
Обади ми се ако имаш нужда да поговориш за това.

# 282
Герда, искрено съжалявам и приеми моите съболезнования.

За обличането-Али вкъщи е с ританки и блузка, но винаги с боди.
За крачетата-и при нас се изпотяват и миришат на кисело. Пробвах да ги подсушавам с бебешка пудра, но нищо не се получи.
За обиците-Али продължава да си дърпа и бърка по ушите и е опасно на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт