Отговори
# 240
Честит Рожден Ден на Юджий и Иван! Да растат живи и здрави, за радост на мама и тати!

# 241
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Вики днес рева от 12 до 14. Спи й се, а не се сеща да си затвори очите и реве и хлипа  ooooh! Накрая заспа с едно шише сок. Сега спи, ако пак ми го спретне тоя номер незнам какво ще я правя. До сега си заспиваше много лесно. А днес неиска нито на спалнята, нито на ръце, нито в леглото, нито в количката, направо луднах накрая.
За дрехите - в къщи сме с по-тънки, навън с по-дебели. Не ги деля за вкъщи и за навън.Всички са й хубави и си ги носим. Е, имаме някои супер официални - тях ги слагаме при повод.
За бодитата - и на мен ми е по-удобно с боди, защото така кръста й не е гол. Ама ние сме 80 см, а аз купувам боди 92 см и незнам дали има по-големи или този е последния размер. А и те се свиват малко при прането.
За обичките, мисля че на 1 година са достатъчно големи, а и ще е по-лесно на тази възраст. Другото е сами да решат кога да го направят. Но аз не съжалявам, че са ми пробили ушите като малка.
За шкафовете - и при нас е ужас. Отваря, вади, хвърля, пипа всичко. И към всичко забранено отива гледа ме в очите, казва ми НЕ, НЕ и пипа. Ако тръгна към нея почва да лази и да бяга много бързо и да се смее. Чакам да порастне и да разбере, че не може всичко да пипа. Иска навсякъде да се катери и за секунда не мога да я оставя сама.
За прахождането - все още предпочита да лази, но когато иска прави по 4-5 крачки сама. Иначе успешно си ходим като тя ме държи за един пръст. А пък като се научи да ходи, белите ще са 2-3 пъти повече. Тя сега не стои и секунда на едно място, а после сигурно ще тича.
От нас Hug Heart Eyes

# 242
Зоуи, това дето си го писала, че преди не си можела да понясяш тръшкащи се деца, все едно аз съм го казала, всички ми казваха че ще съм ужасно строга майка, и горкото ми бъдещо дете...освен това се отвращавах от кърменето и спането на едно легло, все си представях как я оставям на мъж ми с шише адапте, а аз съм на дискотека с притятелки или как като стане на 6 месеца ще я пренесем да си спи в детската, ама съм  Rolling Eyes
Пропуснах  да кажа,4е също се отвращавах от кърменето и от спането в едно легло LaughingТи пак си планирала на 6м да я местиш в другата стая,аз планирах директно от родилния дом в друга стая Crazy,пък сега да ни видиш още спим на едно легло ooooh!И моите приятели се бъзикаха,4е като излезем на кафе и мойто дете ще е сврято под масата,щото ще го е страх от строгата си майка JoyАз си мисля,4е неслу4айно Господ ми прати то4но Дани за дете Mr. Green
Дано болни4ките бързо да оздравяват Hug
4естит рожден ден на Юджи и Иван newsm59  Gift  cook newsm67
4акаме снимки от рож.ден на Преско Mr. Green

# 243
  • София

Едно питане на вашите дечица миришат ли им крачетата????? Илин вкъщи стои с пантофки и няма да ви казвам как му се потят крачетата и понамирисват  Mr. Green Смених 3 чифта пантофки, е няма,  мирише си на киселко и това е  Tired
И при нас е същата работа Rolling Eyes.Май няма пантофки които да не запотяват крачетата newsm78
А лятото с какво ще се разхождат мъниците в къщи? newsm78Пантоф не върви да му сложиш,те зимата изпотяват,пък лятото да не говорим...

# 244
kalaza, изчерпателен отговор за "трилемата".Приемам ти обяснението и я оставям, няма да й духам, нищо няма да правя. Но това вече й става номер да си решава проблемите.

kalina, ами те 2-та много общи неща имали? Ще си захласват заедно, пък кой ще им се шашка, незнам? Свекървата сигурно. И Сара чете бизнес литература, така че имат сходни интереси.Той ще й чете на английски, тя ще му говори на исландски, абе ще се разберат някакси.

daizy, на такива "стерилни" майки като на твоята позната обикновено децата им не излизат после от локвите и пръстта. И аз знам една такава от катерушките до нас, все тича с едно пликче да събира падналите играчки, носи вода и сапун в термос и ги мие на пейката, абе луда работа. А синът й...........най-бесният в градинката.А тя само му вика"не", "не" за всичко. То на детето му писнало  и въобще не я брои за жива, ама тя тича, изразходва енергия, много ме забавлява...........Ами аз се чудех за тия топки, има ги до нас на пазара, ще купя и аз. Вчера на Преско на Деня тя им ядеше много съсредоточено дръжките, които кой ли не ги е пипал и лапал........

Katia N, абе ще стане шеф сина ти, не се безпокой.............

ZORY, ами ще тичам до Como, че у нас е много опасно вече..................

Гер4о, ще се сетиш ти за сушилнята................голям рахат

За обеците, аз категорично съм против. Това е въпрос на избор.Като порасне ако иска и на пъпа да си сложи, нейна работа. Аз лично не харесвам бебе с обеци, обичам ги натурални, без никакви украшения.

Жужи, и нашите крачета миришат, запарват се, все проверявам за гъбички. А не ме питай за памперса как мирише, лелее, в стаята не се диша направо и я надушвам от километри.

# 245
И нашите крачета миришат от време на време. Но това става обикновено, ако я обуя без да съм й подсушила краката напълно след измиване. Ние уж ползваме гърне, но не винаги я олучвам кога ще върши голямата работа или си носи гърнето вече, като е свършила работата. И вече се мием директно на мивката. И ако не я подсуша хубаво между пръстите, и се получава така. За да не се запарва в къщи стои по чорапки, но ватирани. Лятото мисля пак да е по чорапки, но тънки.

# 246
  • София
Честит Рожден ден на Юджи и Иван ! Много безгрижно детство им пожелавам!

Емка също има домашни дрешки - обличам я с боди, блузка и анцуг или панталонче и пантофите на К&К.  За навън има други дрешки Simple Smile
За обезопасяването - у нас съм сложила само на контактите едни тапички. Шкафове още не проявява интерес да отваря, само им яде дръжките  hahaha Иначе постоянно е под зоркото ми око или това на гледачката и уж я пазя. Давам й да пипа и разглежда, но с мярка.  Ако за нещо й кажа НЕ, спира, поглежда ме дяволито и започва напук на мен да го прави, а като я стигна започва да пищи, да се смее и да се опита да избяга  Joy разбира диването, че не може, ама си играе с мен  Laughing

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮДЖИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ПРЕСКО НА ПАТЕРИЦИ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАЩИ!

Мами, аз съвсем се изгубих, не мога да смогна да отворя форума, камо ли да изчета всичко, което сте изписали.  Cry

Пресияна още не е проходила, но непрекъснато иска да ходи за ръчичка, за радост на гледачките  Mr. Green Вкъщи я държа по чорапи, а навън все още с буйките на К&К. Чакам да проходи добре и ще й купя обувки. А лятото мисля колкото е възможно да я държа боса вкъщи или с тънки чорапки.
Яде кухня Джуниър, отделно й купувам и бурканчета за събота и неделя, като Веси  Grinning
За кърмене ме търси само вечер и през нощта, иначе явно свикна, че през деня няма млекце. Организмът ми също се настрои да произвежда след 21 ч  Grinning

За обеците и аз съм против, най-вече заради точките и затова, че ушенцата все още растат.
Бодита също купих с къс ръкав на Сали, харесват ми и не са скъпи. Мисля, че ще си ги ползваме още доста време.

на болничките пожелавам бързо оздравяване!

изпращам ви много целувки  Hug

# 248
Честит Рожден Ден на Юджи и Иван ,да са здрави весели и безкрайно щастливи    bouquet  bouquet  bouquet

Ние вкъщи не сме обезопасили нищо защото се опитахме да сложиме едни ъгълчета по ръбовете ,но това се оказа най интерсното занимание за Алекс -маха ги за секунди въпреки че ги лепиме с дадените в тях лепенки та общо от всичките ни опити бяхме обезопасени за около 10 минути ,но пък е факт и това ,че до сега по ръбовете не се е удрял. За чекмеджетата установих ,че му е интересно да рови и да вади само ако ме види ,че аз прибирам нещо в тях иначе не ги пипа.Така ,че гледам да прибирам праните дрехи когто той не е в стаята. В кухнята въобще не го пускам да влиза.
А между другото забелязвам ,че в последно време е станал много добричък и послушен/ чак не ми се вярва/ но ми намирисва на затишие пред буря.
Иначе продължава да ми вика ,,тати,, а вчера мъжа ми замина за няколко дни до Германия и сега докато го няма и Алекс не го вика непрекъснато гледам да повтарям ,,мама,, повечко пък дано да вземе и тая дума да започне да я ползва / за сега нямам напредък де/
Дрешки за вкъщи нямаме защото така или иначе непрекъснато излизаме и влизаме общо взето вкъщи се застояваме толкова колкото да си облечеме пижамата да поспиме и отново да излезнеме та до домашен тоалет не сме стигнали.
За обичките аз знам ,че преди 3 годинки не е хубаво да се дупчат и на Симона и ги продупчих 2 месеца преди да навърши 3 защото нали е хубаво на 25 март а тя има рожден ден на 12 май. Исках докато е малка да свършиме тази работа защото аз като бях на 7 год. толкова много исках да нося обици и хем искам дупки хем ме е страх абе някоко месеца докато събера кураж беше голяма драма та само се разправях с майка ми защо не ми ги е продупчила като бебе . А Мони като порасне ако не иска да носи  да не слага и дупките ще и зарастнат.
А на албумите защо слагате парола немога да разбера ама нито на Марти нито на Сара успях да ги разгледам а пробвах 1000 начина на изписване на паролите.
 ох имах още някъкви неща да пиша ма ще е след малко ,че съвсем закъснях за детската градина  ooooh!

# 249
на сара  е :
kayo

# 250
Честит Рожден ден на Иван и Юджи.  newsm59 newsm38 newsm59
Здравейте и от нас милички.  На мен изобщо не ми остава време за форума Cry Едва успях да прочета всичко изписано. За дрешките-ние си ходим вкьщи с домашни дрешки-от брат ми и вече поизносени,които не стават за навьн. Да ви кажа моя син има големи приключения с гьрнето. Вече на два пьти изсипва " Голямата Работа" на килима или директно ака там #Cussing out
Това е тортичката на Марти,която му направих за рожденния ден http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2335555
A това е за рожденния ден на детенцето на моя колежка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58139&photo=27

# 251
Здравейте, милички,
миналата нощ беше особено тежка за нас Константин се будеше на всеки 30 мин, към 5 баща му отиде да спи при него, за да мога поне аз да се наспя, но уви..........да го мисля и аз не спах.Изправя се в леглото и започва така да реве все едно го колят и даже с наченки на писъци, отиде ли някой при него веднага млъква-явно го беше страх да седи самичък , знам ли....На сутринта  към 10:30 ,след като беше станал в 7, се опитваме пак да го приспим и същата история.Мъдрих , мъдрих какво да правя и реших, че някой го е уручасъл- запалих му няколко клечки, измих му лицето и заспа веднага- направо припаднах!!!!!!! Винаги съм се отнасяла скептично към тези работи, ама на....съвпадение ли беше, направо не знaм.....Спа цели 4 часа.

Исках днеска да му сложат и ваксината, но педиатърката я нямаше.Не съм го водила при нея от декември- само тя идва 2 пъти да го види като имаше проблеми.

За обличането вкъщи- имаме си домашни дрешки и пантовки или обувки, зависи как ми е кеф общо взето.Като винаги му слагам боди.

Тук е много трудно да се обезопаси и съм налепила някой шкафове с хартиено тиксо, други оставям да си играе.Сега най-много се кефи на дистанционните- пуска си телевизора, сменя каналите и като му писне отива и го изключва директно то копчето.С пералнята същата работа, само дето натиска копчетата и върти програматорите, добре че не може да я пусне , заради вратичката.

Ами това от мен , оплаках ви се пак....

п.п.ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЧИЦАТА

# 252
мами за Биочек ли някой беше казал,че е правил там кръвните изследвания на бебчето си и нямало опашка newsm78
моля кажете,че ми е спешно-а там става ли с направление newsm78че ми писна всичко да плащам а освен на Бобата и на нас с мъжо ще ни правят кръвни изследвания заради едни застраховки ooooh!

Креми Heart Eyes страшни торти  chef

# 253
Привет! Благодарим за пожеланията към Преско! РД изкарахме много весело, рожденника получи мнооого подаръци и се "отряза" още в колата на път за вкъщи, ама то много жени, много нещо имаше и клубът беше супер... просто фул-екстри..Снимки ще пусна след малко... Съжалявам само, че имаше толкова болни бебеоци - дано да се оправят по-бързо и за общия РД да сте здрави всички.

Мила, в Цибалаб няма никой, става за 2 минути и работят с направления. Говоря за голеия им център, който е в бившия завод Пексим в Сердика (под Цар Борис). Можеш да видиш точно адреса на www.cibalab.com. Освен това после си чекваш резултатите онлайн, не е нужно да ходиш на място.

Понеже нямах време да изчет всичко,само по последната тема: вкъщи сме с боди и клин, чорапи и - когато е извън неговата стая -буйки, че се пързаля по плочките и паркета... Онзи ден му купих страхотни обувки - български, евтини (30 лв) и изглеждат супер, много меки и с лепка - стягат се много добре и имаше поне 10 цвята и още около 7-8 модела, но предимно за момичета... Обаче този магазин ми става любим за бебешки обувки!

# 254
Борянче мерси Hug

Общи условия

Активация на акаунт