Ако не стане и видиш Restore Language bar пробвай с него

Лошото е че почна и навън доста да се цапа, ама така ще е

Аз също съм много доволна от бодитата и мисля да ги ползвам докато има номера и за по-големи дечица-изключително удобни,винаги съм спокойна,че кръстчето й е скрито.

Някъде мернах, че и Али е болничка

Мъжа ми закопча два шкафа с тези пластмасовите "миши опашки"
Абе не мога да се обърна 

Много съм доволна. Сего за лятото пак ще отскочим 
бях решила че е праисторическа лопата
и си го домъкнах до София
Дълго време затискаха зелето през зимата с него
Честит рожден ден на Юджи и Иван! Деца, бъдете щастливи! 
Къде и той се е разболял. Бързо да оздравява 

ние в крайна сметка си останахме с ваксината по каса, така че определено я нямаме. Само тази ваксина ли има и знаеш ли каква й е цената? Трябва да разпитам педито следващия път

Сега и на мъжо си му харесва. (той искаше резеда или оранжево
)
И аз тъкмо си виках Ей устискахме-ама 
пропуснахме Р.Д на Преско
Много ме е яд
Нямаме Т
Само сополи, но мен ме заболя гърло
все мъжки играчки харесвам

Аз заключих, че ще става безделник.
Накрая го оставихме на мира и след половин час някъде отиде, огледа ги, опипа ги и хвана телефона, но почти веднага го остави, взе лекарските слушалки и се заигра с тях. Та приемаме, че ще става доктор. 

доживях детето ми да се радва,като излизаме на разходка-то било чудесно,преди само като почна да го обличам рев,дърпане, не ще в количката,носим се,мъкаааааааааааааааааааааа а сега ,като зарязах количката и го разхождам само с колелото ,още като почна да го обличам за вън се радва
караме го колелото из квартала ако,че парка ми е на 3 минути но той Боби нали се кефи на коли а в парка няма-та така караме сред паркираните коли,Бобата ги опипва цапайки се до ушите и сме щастливи и двамата 
даже мъжо сега ми намеква да понапълнея ама да го беше казал преди да отслабна,вече мандалото падна 
стискам палци бързо да оздравявате
градината е в нашия квартал Гоце Делчев ,много сладки и новите снимки
хубаво е това с бизнес английски,Бобата така чете списания с коли 

За дрешките ние също си имаме домашни и за излизане , в къщи сме по потник (боди ) , боди с дълго ръкав4е , долни4ка и пантофки на кра4етата. За оби4ките - приятелката ми с която излизаме има моми4енце на една годинка ( март месец родено), пробиха му ушите преди 1 месец , първо беше с медицински оби4ки , а сега ве4е със златни .За шкафовете незнам какво да правя, Данаил вси4ко му е интересно , рови където му падне( кухня , спалня,баня) , в хола единствената мебел е с телевизора , dvd ,play station 2, но там знае 4е се намесва баща му заради ps2 и не пипа.4РД на вси4ки празнуващи днес ! Много здраве и щастие !
Лек ден на вси4ки , а на болните бързо оздравяване

Иначе шкафовете се отварят по цял ден и си представяте какво подреждане пада