Отговори
# 225
Пробвай така: десен бутон на мястото където трябва да е бутона, Toolbars, Language bar
 Ако не стане и видиш Restore Language bar пробвай с него

# 226
  • София
Ne stava, kude li ne burnikax Crazy
A mal4o zaspa i sega mi e svobodnoto vreme Sad

Nqma da vi zanimavam da 4etete latinica Rolling Eyes Samo da vi kaja, 4e i nie sme bolni Tired

# 227
Честит рожден ден на Юджи и Иван! nbirthday

Весе а Благо въпреки че винаги е облечен в синьо го мислят за момиче Wink
Вкъщи го обличам с боди с къс ръкав, тънка блузка и панталонки или анцунг. Има си отделни дрехи за излизане и за вкъщи, та колкото и да се маже вкъщи не ми пречи Peace Лошото е че почна и навън доста да се цапа, ама така ще е  Wink
Кухнята и хола са ни на едно, шкафовете в кухнята са обезопасени с "цветенцата" на чико, много съм доволна от тях, а в хола нямама шкафове, но се чудя как да обезопася ДВДто, че е по няколко пъти на земята на ден Rolling Eyes
Лек ден

# 228
Привет!Честит рожден ден на днешните рожденици! bdbaloni

Токова много сте изписали....
Весе,май ти беше питала за противоменингитна ваксина.Ако си правила Пентаксим,значи е включен и менингита и не е необходимо нищо повече.Ако не си...както аз,примерно избрах Инфанрикс,трябва да си купиш Акт-Хиб...само Акт-Хиб!Прави се на 15 месеца,еднократно. Hug
Относно дрешките,честно казано и на мен ми писна това розово,да не говорим,че хич не ми е любим цвят.За това сега пролетното яке на Яна е зелено:)...и все я бъркат с момченце...ама,дреме ми.! Crossing ArmsАз също съм много доволна от бодитата и мисля да ги ползвам докато има номера и за по-големи дечица-изключително удобни,винаги съм спокойна,че кръстчето й е скрито.
Ние сме на кухня ...държавна е,но съм доволна.Янето си папка всичко.От скоро започнах да й давам като десерт към обяда и кремчетата,хапва ги и тях.Не готвят солено ,нито сладко...дори,преди време мъжа ми изяждаше десертите на Яна,защото не й ги давах и все недоволстваше,че не са му сладки...

# 229
  • София
Йееееееее, родна реч Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮДЖИ И ИВАН И НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА Hug Heart Eyes Hug

Не съм ви чела от 4-та страница Crazy Някъде мернах, че и Али е болничка Confused  Hug Hug

За обезопасяването много сложно Confused Закопчалките за шкафове са по 5-6 лева,а на нас ни трябват към 100 ooooh! Мъжа ми закопча два шкафа с тези пластмасовите "миши опашки"
Но вече не само, чеотваря всички шкафове, ами вчера като се хвана отстрани за телевизора и го помести Shocked Shocked Shocked Той е голям, но лесно се пързаля по шкафа,  ако му падне отгорееееее ooooh! Абе не мога да се обърна #Crazy

За дрешките ние в къщи ходим с тези от свеки Mr. Green, че тя все ги купева едни ooooh!
А за навън имаме и наши и износваме от племенника.......Аз също купувам български бодита , е имам и някои сполучливи покупки на фирмени неща в промоциики-не са мръднали Peace
Иначе бодита си купувам от "Бялата къща" в Хаджи Димитър-по 3-4 лева са Peace Много съм доволна. Сего за лятото пак ще отскочим Grinning

Дейзи и аз като малка съм събирала камъчета .Майка ми ми е разказвала как ме е прибирала с пълна чантичка и джобове Laughing Да ти кажа, още ме влече Mr. Green
Първия път когато ме пуснаха на лагер на море-3-ти клас. Прибирам се и майка отваря сака и гледа един камък 20 на 30см- плосък hahahaбях решила че е праисторическа лопата  hahahaи си го домъкнах до София Joy hahaha Дълго време затискаха зелето през зимата с него Joy

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 13:01 от ketito

# 230
newsm59Честит рожден ден на Юджи и Иван! Деца, бъдете щастливи! newsm59
Кетито, Денис пък да не види от другите деца Thinking Къде и той се е разболял. Бързо да оздравява Hug
У нас е колкото безопасно, толкова и опасно. Катерина няма голям интерес към шкафовете, по-скоро са й интерсни дръжките им, говори им и се опитва да ги лапа. Но обича да сваля книгите от рафтовете (ниски са), разглежда ги и току скъса някоя страница. Банята също й е много интересно място, особено ако има мокричко, ходи и маже с ръка hahaha
А за дрехите, обличам си я и у дома прилично. Има дрехи за навън, разликата между домашните и външните е, че домашните са тънки и леки. Не ми допада идеята да е пацолана у дома Naughty
Приятен ден  Hug

# 231
Весе,май ти беше питала за противоменингитна ваксина.Ако си правила Пентаксим,значи е включен и менингита и не е необходимо нищо повече.Ако не си...както аз,примерно избрах Инфанрикс,трябва да си купиш Акт-Хиб...само Акт-Хиб!Прави се на 15 месеца,еднократно. Hug

Мерси, Наде  Hug ние в крайна сметка си останахме с ваксината по каса, така че определено я нямаме. Само тази ваксина ли има и знаеш ли каква й е цената? Трябва да разпитам педито следващия път  Thinking

# 232
Беа, Калоян се захласва постоянно. Нищо му няма. Кокори се, точно, все едно че мисли какво да направи... голямо мслител е твоя зет! От майка знам, че аз съм посинявала и съм се тръшкала по половин 1ас по пода, за да стане на мойта. За това изобщо не му обръщам внимание. Като продиша го гушкам или му говоря и го завеждам на интересно, но не му давам, за което реве. Знам, че крайната фаза на захласването е припадък, когато тялото минава на автопилот. Сигурно е много стряскащо, но не е страшно за детето.
За шкафовете... И ние ПАК сме във фаза "Я да видя". Отиваме заедно до шкафа, отваряме и разглежда (под контрол). След 10 мин казвам, "Хайде стига",  и отиваме на друго място. Вчера си защипа лекичко върха на пръстчетата, ама на микронче, голям рев и жалване, обиден от подлото чекмедже. След това много предпазливо ги затваряше (учих го по средата да ги бута и лекичко). кофата разбира се, е на почит, но там не му давам да рови.
Абе, "контролирана практика" е мойто лекарство. Не искам да го спирам да е любознателен и да разглежда. Нали така опознава, учи се, трябва да знае къде живее, да пипне, да помирише. (ножовете са в крайно горното чекмедже).
Продуктите съм ги сложила в кутии от АМ, и понеже си е играл много с такива, изобщо не се опитва да ги отваря. търкаля си ги от време на време, но къщата е зарита  тях, та не знае какви скрити съкровища има там. (умирах като малка да си играя с бобчета или леща).
Люиото му е да ми рови в торбата с учебниците. Много е смешен, като седне на пода със сериозен вид да чете Бизнес Английски.  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105013&photo=6 (борба за пазара)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105013&photo=8
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105013&photo=16

имам малко подходящи снимки в шкафа от снощи, довечера ще ви ги пусна.

Мила, и аз останах впечатлена от червената ви стена. изглежда ми позната градинката с цъфналите дървета и бобчо, да не е в дианбад? Лилавия цвят на стените у нас бяха първото нещо, за което имахме сериозни семейни разправии.  fight Сега и на мъжо си му харесва. (той искаше резеда или оранжево  #CrazySick

# 233
  • София
lily_b  JoyИ аз тъкмо си виках Ей устискахме-ама Rolling Eyes Дано до Рождения ден се оправи Rolling Eyes

Онзи ден при нашите изгасих парното през нщта и се събудих от кихането му Shocked беше леден, естествено се бе ше отвил, де  Close
И на сутринта едни сополииииии ooooh!пропуснахме Р.Д на Преско
 Crossing ArmsМного ме е яд Crossing Arms Нямаме Т Praynig Само сополи, но мен ме заболя гърло Confused И като се върне мъжо отиваме при Доки Rolling Eyes

Какво купихте за общия Р.Д. Rolling Eyes Дайте идеи newsm78 все мъжки играчки харесвам Embarassed Кажете нещо унисекс newsm78

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 14:00 от ketito

# 234
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮДЖИ И ИВАН! newsm59
Калина, твоят Кайо много ученолюбив, бе. Браво, браво! Grinning
Ние снощи направихме прощъпулник на Преслав най-накрая. Той обаче не прояви никакъв интерес към предметите. Седя и ги гледа отдалече и не се престраши да спъпи на покривката, която бяхме постелили. Много беше смешно, защото сме се подредили цялата рода и чакаме, а той милия гледа сранно и се чуди какво аджеба искаме от него. hahaha Аз заключих, че ще става безделник. Joy Накрая го оставихме на мира и след половин час някъде отиде, огледа ги, опипа ги и хвана телефона, но почти веднага го остави, взе лекарските слушалки и се заигра с тях. Та приемаме, че ще става доктор. bowuu
Мила, реакцията може да бъде Т или обрив или и двете, т.е. да изкара лека форма на морбили.
За дрешките-вкъщи е с боди и блузка и понатлонки, с пантофки на К&К, а навън с ватиран панталон. Аз от скоро започнах да го вадя от количката, след като проходи, но него го беше страх в началото, та още не смее да се отпусне и да си играе. А бе много е страхлив и срамежлив моя син. Embarassed
Чекмеджетата и опасните ъгли са обезопасени с едни предпазители на Canpol, а вратичките на шакфовете с тези на Чико. Контактите също са затапени, та няма много поле за изява. Mr. Green

# 235
  • София
Честито на днешните рожденици! Да растат здрави и щастливи!!!  bouquet
По-късно пак ще се включим, да четем, че пак много сме пропуснали... Grinning

# 236
  • София
Здрасти, милички,
За обличането в къщи- слагам и боди и анцугче, иначе има една топ-гъзарска серия за излизане в светските среди  Wink
Бояна също се захласва много рядко, наистина, но го прави- подухвам и лекичко в личицето и отминава- наистина действа това.
Иначе отдавна е придобила навика да се тръшка на бабите и баща си, но като пробва на мен и за секунди се сеща, че номера не минава и ме поглежда после с една хитра усмивчица, тип "мами, извинявай, забравих, че при теб не минава този номер" и много ми е сладка тогава Simple Smile
За обичките и накитите по деца изобщо съм против, като видя бебче с обици и мигновено ми изниква асоциация с няма да ви кажа какво, за да не засегна някой, но аз, лично няма да и пробия ушите преди да навърши поне 3 години. Иначе има повече бижута от мен, това диване- да е жива и здрава да си ги носи Simple Smile
По принцип ми се е случвало да я обличам в синьо, просто обичам този цвят, но не се впечатлявам, ако я объркат /случвало се е само веднъж- беше съвсем бебче/.
Снощи вечерях с приятели и си спомних една готина кръчма, в която можем да отидем- "Табиет" в Лозенец, бившия хотел Орбита, кухнята им е страхотна и има къде да се паркира.
Целувки, милички  Hug
Честито и на днешните рожденници   bouquet

# 237
мами Heart Eyes доживях детето ми да се радва,като излизаме на разходка-то било чудесно,преди само като почна да го обличам рев,дърпане, не ще в количката,носим се,мъкаааааааааааааааааааааа а сега ,като зарязах количката и го разхождам само с колелото ,още като почна да го обличам за вън се радва Hugкараме го колелото из квартала ако,че парка ми е на 3 минути но той Боби нали се кефи на коли а в парка няма-та така караме сред паркираните коли,Бобата ги опипва цапайки се до ушите и сме щастливи и двамата Hug
ние също имаме топка за скачане,но у нас не се тачи хич-никакво внимание но аз също правя фитнес с пързалките,при нас това е модно сега-имаме една страхотна пързалчица в къщи и се пуска и той и всички играчки пързаляме а после и в градинката до нас на голяма пързалка го спускам и определено спортувам,вече съм живи мощи Crazyдаже мъжо сега ми намеква да понапълнея ама да го беше казал преди да отслабна,вече мандалото падна Joy
другите любими играчки сега са едно кубче с формички ,провира ги в кубчето и не само тях, но всичко навира в това кубче и после ги вади,също обича 3 кубчета, които се слагат едно в друго,разбира се колите и най новата игра е да дава лекарство на всички играчки(това покрай болеста му)
за обезопасяването-аз постоянно го гледам а и той няма интерес към шкафчетата
иначе детската е напълно обезопасена,като трябва да го оставя за малко го слагам или в стола за хранене от където неможе да се измъкне и му пускам бебешкия канал или в кошарата за игра

Кетито Hug стискам палци бързо да оздравявате
Калинче Hugградината е в нашия квартал Гоце Делчев ,много сладки и новите снимки  bouquetхубаво е това с бизнес английски,Бобата така чете списания с коли Joy

за обичките,питайте си педитата аз след като си сложих обици на дърти години после почнах да ходя на масажи при жена занимаваща се и с китайска медицина и тя каза че е грешка да се пробиват ушите,защото там били всички точки отговарящи за различни органи и където се засегне точката на даден орган после имало проблем с него newsm78
незнам дали е вярно ,но да споделя

# 238
Bea и аз подкрепям мнението на Kalaza .Моят син от както се е родил е така в на4алото педито  Twisted Evil ми беше казала да му духвам в устата , но веднъж така го задавих  Shocked и от тогава не смея .След като разговарях с други лекари ми казаха, 4е няма на4ин да не си вземе въздух и нищо не се прави  NaughtyЗа дрешките ние също си имаме домашни и за излизане , в къщи сме по потник (боди ) , боди с дълго ръкав4е ,  долни4ка и пантофки на кра4етата. За оби4ките - приятелката ми с която излизаме има моми4енце на една годинка ( март месец родено), пробиха му ушите преди 1 месец , първо беше с медицински оби4ки , а сега ве4е  със златни .За шкафовете незнам какво да правя, Данаил вси4ко му е интересно , рови където му падне( кухня , спалня,баня) , в хола единствената мебел е с телевизора , dvd ,play station 2, но там знае 4е се намесва баща му заради ps2 и не пипа.4РД на вси4ки празнуващи днес ! Много здраве и щастие ! nbirthday Лек ден на вси4ки , а на болните бързо оздравяване  Hug

# 239
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЮДЖИ И ИВАН  newsm67
Е много се посмях на постингите на Дейзи и на Кетито  Joy
Калина, ама много е сладък Кайо  Hug
Вкъщи Или стои по боди, блузка и чорапогащтник, за навън други дрехи  Peace
При нас нали е газифицирано и голям проблем ни е печката, но само в Mathercare видях обезопасител за копчетата, които беше на цена 65 лв, е доста ми се видя  Rolling Eyes Но ще трябва сериозно да потърсим другаде  Naughty Иначе шкафовете се отварят по цял ден и си представяте какво подреждане пада  Mr. Green Аз също му давам да пипа всичко, заинтригуван е няколко дни и след това не му обръща внимание.
И аз още се чудя за подарък за общият РД, имам няколко идейки  newsm78
Едно питане на вашите дечица миришат ли им крачетата????? Илин вкъщи стои с пантофки и няма да ви казвам как му се потят крачетата и понамирисват  Mr. Green Смених 3 чифта пантофки, е няма,  мирише си на киселко и това е  Tired

Общи условия

Активация на акаунт