Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮДЖИ И ИВАН  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много щастие и здраве
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

сега ми се отвори време и да си довърша днешното писание
за домашните дрехи-аз Боби в къщи го обличам с боди и чорапогащник ,че е много топло у нас
Катенце Heart Eyes добра идея ми даваш за сезонните разпродажби на готините марки
ние му купуваме големи количества бодита и чорапогащници от Захи на около 2-3 месеца, вече нали по бавно расте,те са български,качествена материя и не са скъпи,но за едногодишни нямат отпред копчета Thinking
и както казва Адиланд не ми пука и да ги цапа и да ги къса а и ми е удобно ,като излизам направо му нахлузвам другите дрехи върху бодито
но все пак питам вие какво ги обличате да не сме демоде Joy

Анетка  Heart Eyesнаистина няма страшно,че е свалила 100грама та то половин ядене е толкова и ако я измерите след сукане сигурно ще е 200 отгоре newsm78
а Боби също не суче повече пъти-около 6 пъти дневно ако съм в къщи а като е с бавачката не се сеща за мен
нощем от 20часа до 2 часа спи без кърмене
а писах ,че е пристрастен, защото суче много дълго време ,не толкова да яде а се радва хили,но не пуска Joy

Кате Н Heart Eyes какви ти казаха,че ще са реакциите след ваксината за шарките Praynig

Дейзи Heart Eyesзначи Али го прескача отгоре колелото а не се изсипва като Бобко-пробвай с колана за прохождане да го опашеш през колелото newsm78

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 09:36 от Mila mama

# 211
Честит рожден ден на Юджи и Иван да са здрави и много щасливи деца. newsm59  4uu newsm38 Разгледах  снимките  на всички дечица много са сладурски всички. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПо повод кухнята аз съм много доволна и Марти го яде без проблем. Simple SmileМного приятно изкарахме вчера на рождения ден на Преско радвам се че се запознахме с част от вас.  bouquetМарти снощи едвам изчака да го изкъпя и нахраня ,доста се беше поизморил Wink.Дано  днес времето да е по хубаво от вчера. newsm44Лек ден на всички.  love001

# 212
Ей, мами! Толкова бързо изписвате темите, че като един ден не погледне човек и после не може да навакса...
Честит рожден ден на всички рожденници, които съм пропуснала! Щастливо детство им желая.
Беа, при нас обезопасяването е малко по-лека задача - ние имаме само един долен шкаф - цялото останало пространство е пералня, сушилня, миална, но и при нас е драма. Пералнята сигурно няма да изкара много дълго - нон стоп се въртят джвръчките и се натискат копчетата - вратата се отваря по 100 пъти и се виси на нея и така...
Да се похваля от сушилнята, която си купих скоро! Мами, що не казвате ква хубавиня е това! Дрехи които досега съм отписвала, защото от пране са ставали на топченца (незнам как да го опиша) в момента са като купени от магазина. Всички поларени блузи са едни пухкави в момента. Първият път като суших такива дрехи на филтъра на вратата имаше събрани мъхове около 2 шепи, сега вече почти не пускат. А най-голумия цирк е, че аз нищо не опъвам преди да пълна в сушилнята, а като извадя дрехите са като гладени - направо се родих. Суша, обличам и тръгвам - ютията е прибрана вече 2-ра седмица. Аз очаквах, че ще се мачкат двойно повече, а то къде бил ключа от бараката.... Най-омразното нещо на света - гладенето вече няма да ми е проблем!

# 213
  • София, център
Честит рожден ден на Юджи и Иван.

Айде пускайте снимки от Рождения ден На ПРеско, че ми се гледат малки сладури! Освен ако не сте решили да ни бойкотирате … и да го караме без снимки … Mr. Green

Ger4o ще се сетиш…хахахха…голям рахат е – да.

# 214
Добро утро,
 Честит рожден ден на Юджи и Иван Hug
Мила точно така смятам да я овържа, че иначе ме е шубе да излизаме с колелото Wink
Честити първи крачки на Боби на Поли Hug
Пак ви мерси за комплиментите за снимките и моделката Heart Eyesкато казах моделката Т й спадна, ама сега пък се раздриска, но РД не го отменям ако ще турско да стане, кисела е до безобразие, та най-много да си ореве празника...да ви светна кой е най-големия хит при нас, купих й от тези големи топки с уши, дето се сяда върху тях и се подскача, е направо е пощуряла, само че не може да се задържи сама, а някой трябва да я държи и да подскача с нея из къщи, е няма такъв фитнес просто, хем детето е щастливо, хем стягам корема и задника Mr. Green
  За кистите забравих да кажа - Деси, аз съм също с поликистозни яйчници, уж нямаше да мога да забременя, ама ей на живея си нормално и хич не се сещам за тях Wink

Зоуи, това дето си го писала, че преди не си можела да понясяш тръшкащи се деца, все едно аз съм го казала, всички ми казваха че ще съм ужасно строга майка, и горкото ми бъдещо дете...освен това се отвращавах от кърменето и спането на едно легло, все си представях как я оставям на мъж ми с шише адапте, а аз съм на дискотека с притятелки или как като стане на 6 месеца ще я пренесем да си спи в детската, ама съм  Rolling Eyes

# 215
Ей, Герчо, съвсем се навих за сушилня  Grinning Значи да не се захглеждам за нова ютия, че тази ми е зя смяна  Mr. Green

За домашните дрехи - аз ползвам дрешки, които са ми дали от други роднински бебета. Освен това купувам и дрешки от форума, които също ми вършат супер работа. Има много свястни дрешки за без пари  Peace От тях ползвам, като сме навън в градинките. Аз вече май няма къде да й слагам много наконтени дрехи  newsm78 Като сме навън е толкова щура. Само се катери, опитва се да тича, пада, рови се къде ли не  ooooh! Вчера, като излезнахме не мога да я изгоня от локвите  ooooh!  hahaha Първо само с крака цопваше вътре, но после реши и ръцете да включи. Добре, че не реши да седне   hahaha А да не говорим как обича да си топва топката някъде и после да я улиже хууубаво  ooooh! Само я гоня навън  Mr. Green Та общо взето ние сме си само с не особено "тузарски" дрешки  Peace

А за обезопасяването, поне за сега, нямам проблем. Маги не рови особено и не проявява много интерес към шкафовете /пу-пу/  Rolling Eyes Само трябва да стои плътно затворена банята, защото умира да се набута там и да човърка я канала, я тоалетната чиния  ooooh! А доколкото знам се продават разни приспособление на Чико, които са за шкафове. Не са силиконови, пластмасови са.

# 216
  • София
mami, kak se smenq6e latinicata na kirilica ot klaviaturata newsm78 4e mi iz4ezna ikonkata

# 217
Забравих за дрешките да кажа - Али в къщи е с боди, чорапогащник и блузка, и едни дебели чорапи с гумени пъпки за да не се пързаля, че нали не признава обувки /м/у другото принудих се на панталоните за навън да й зашия ластици, за да не си събува обувките/, дрешките са съвсем обикновени, памучни, български, целите са в лекета и топчета.

Иначе къщата още не съм обезопасила, че тя нали не лази, а се придвижва само като я държа за ръце и съм все над нея, та няма смисъл да  си усложнявам живота с отключване на контакти и шкафове от сега.

Някой да е чувал Галя и Безмерна, явно яко се се закопали с работа.

Ох, Веси и ние сме същата работа навън, има си чантичка да си събира камъчета и клончета, голяма слабост са й. Имам една позната с дете на 1 година и половина, там е много сложна историята но с две думи - още му стерилизират всичко, не го пускат да ходи навън, за да не се изцапа, носи му се дрънкалка в пликче , за да не се праши и му се дава барабар с пликчето да си играе, в жегите миналите дни е с космонафт, та излизаме един ден заедно и Али щеше до инфаркт да я докара, седя по земята, събира камъчета, за малко да лапне едно, после тегли един език на катерушката, рева, че иска да лежи на земята, а аз не давам, и мойта позната Shockedи ми вика бързо се прибирай да я къпеш и да й переш дрехите Laughing

# 218
Привет мами!

Честит рожден ден на Юджи и Иван !   bouquet  bouquet  bouquet Да са много здрави весели и щастливи!  Hug

Дейзи и ние взехме такава топка и е голяма радост в къщи Simple Smile

По повод кухнята аз съм супер доволна - ядеме си всичко, нито е много солена нито е безвкусна.
За дрешките - вкъщи сме само с домашни дрешки (анцунг и блузка), навън се "контим" , но не винаги, че бая се мърляме и търкаляме:)  Иначе и аз мисля да продължавам с бодитата, толкова са удобни

За обезопасяването  - аз съм обезопасила шкафовете да не ги отваря и контактите. В КОМО има ацки много  приспособления за обезопасяване на какво ли не.

Аз пък мразя сушилните,  взе са измачкани дрехите и леко влажни, а и не оставя миризмата от омекотителия. Много дълго съм позлвала, нямаше друг начин да се сушат дрехите че беше ацки влажно където живеех и отттам ми е така да се каже разочарованието.
Но разбира се вече има супер сушилни и 100% Миле сушилната е перфектна Simple Smile

Мамите на девойки - смятате ли да дупчите ушите на малките дами и кога?

# 219
  • София
Здравейте! Hug
Честит Рожден Ден на Юджи и Иван!!!Да растат здрави и щастливи!!!

И ние си ползваме бодита,много са ми удобни.В къщи е доста топло и е по боди и домашни панталонки,имаме няколко чифта.

Кетито,при мен се сменят с alt+shift(butona sys strelka nagore).

Ние се приготвяме да излизаме за кухнята.

# 220
Зори, и аз се бях замислила пред време за обеци. Но мисля да питам педито първо. Но може й да й сложа, че ми писна само да ме питат момче или момиче. Особено, като я облека в сини дънки и с едно синьо-бяло яке, директно започват да й говорят на "той"  Crossing Arms Не знам защо са решили, че момичетата трябва да са само в розово  Crossing Arms Аз толкова мразя Маги да прилича на захарен бонбон  Whistling

Кетито, пробвай разни комбинации, защото в къщи сменям езиците само с Ctrl, а в службата с  Ctrl + Shift

# 221
  • София
 :?ne stava s ni6to Sad

# 222
Пробвай да ги сменяш с мишката. На мен в службата в момента нещо не иска да ги сменя с клавиши, и карам с мишката. Като цъкнеш на квадратчето ти излиза поле с различните езици и така си избираш който искаш. Ако ли не трябва да бръкнеш в Пропъртис. С десен бутон пак върху квадратчето и там вече трябва да разгледаш как е положението

# 223
Честит рожден ден на Юджи и Иван !!!!
Да са здарви , весели и щастливи деца !!!!!!
Зори , и аз съм се замислила за обички. Още повече ,че преди няколко дена избрахме и купихме с баба й за подарък за РД едни много сладки, нежни от бяло злато . Но незнам кога ще се наканим да й пробием ушите. Татко й нещо не му се ще. Казва като порасне да си реши сама дали иска и тогава. Доколкото знам след годинката може , защото дотогава растат и се оформят ушните миди. Мисля си ,че е по-добре малко след годинката , докато още не са се озъзнали съвсем , че после май по-трудно го приемат ( поне слушах една майка как обяснява как детенце наколко дена е било неспокойно след манипулацията).
Дейзи , е тя твоя приятелка докога смята да е така. Детето трябва да придобива имунитет. Немога да повярвам , а като тръгне на градина пак ли играчките в пликче Joy
Мила, да и аз ня се притеснавам.Тя точно ,че не беше яла скоро . Е дреобос си е , ама няма на кого да прилича иначе. Само малко се дразня вече , като ме попита някой на колко месеца е и аз като кажа ,че скоро ще стане на годинка и те : а значи е дребника. Абе да са живи и здрави.
 Хубав ден от мен Hug

# 224
  • In the jungle out there..
Привет от нас!

Аз съм се закопала в работа и хич не ми остава време да пиша, ама реших, че не мога да пропусна цяла тема Mr. Green

По обсъжданите теми - вкъщи и ние сме с домашни дрехи, подарени от други дечица и с пантофи на К и К, навън вече сменям два панталона, които съм отписала, защото Ники колкото ходи, толкова и лази...Няма да ви казвам на какво си е направил обувките ooooh!

daizy, много ме разсмя историята с твоята позната Joy Ама има всякакви образи по тази земя Crazy Лошото е, че всичко се пише на сметката на детето и то ще пати от цялата тази стерилност...Аз също постоянно бърша вкъщи, ама то не е за да не се нацапа, а защото всичко, което се намери на земята, задължително е изядено.

Сега да кажа за захласването...bea, моя калпазан се захласва откакто се е родил. Аз не се стряскам много, защото брат ми ги правеше тия номера и знам, че няма нищо страшно. Та преди и аз му духах в лицето, докато един път не се захласна в кабинета на частния ни лекар. Та човека ме светна, че не се прави така Naughty Той ми го обясни по следния начин. Захласването се получава, когато мозъкът изпадне в "трилема" (не знам как е думата Embarassed) - да плача ли? да дишам ли? да преглътна ли? Трябва да му се даде време да си избере приоритет! В първите няколко секунди това е плача, но в един момент става дишането. В момента в който му духнеш в лицето и ли го щипнеш или каквото там правиш, даваш още една задача на мозъка - тази кога ще ми духне?, поради което времето на захласването се удължава! Затова не се прави нищо! Знам, че е мъчително и много трудно да седиш от страни и нищо да не правиш, но от опит казвам - има ефект! Стоя от страни и чакам да отмине...

Ketito, десен бутон на мястото, където ти е изчезналата иконка>Toolbars>Language Bar

Общи условия

Активация на акаунт