много щастие и здраве

сега ми се отвори време и да си довърша днешното писание
за домашните дрехи-аз Боби в къщи го обличам с боди и чорапогащник ,че е много топло у нас
Катенце
добра идея ми даваш за сезонните разпродажби на готините маркиние му купуваме големи количества бодита и чорапогащници от Захи на около 2-3 месеца, вече нали по бавно расте,те са български,качествена материя и не са скъпи,но за едногодишни нямат отпред копчета

и както казва Адиланд не ми пука и да ги цапа и да ги къса а и ми е удобно ,като излизам направо му нахлузвам другите дрехи върху бодито
но все пак питам вие какво ги обличате да не сме демоде

Анетка
наистина няма страшно,че е свалила 100грама та то половин ядене е толкова и ако я измерите след сукане сигурно ще е 200 отгоре 
а Боби също не суче повече пъти-около 6 пъти дневно ако съм в къщи а като е с бавачката не се сеща за мен
нощем от 20часа до 2 часа спи без кърмене
а писах ,че е пристрастен, защото суче много дълго време ,не толкова да яде а се радва хили,но не пуска

Кате Н
какви ти казаха,че ще са реакциите след ваксината за шарките 
Дейзи
значи Али го прескача отгоре колелото а не се изсипва като Бобко-пробвай с колана за прохождане да го опашеш през колелото 
Разгледах снимките на всички дечица много са сладурски всички.
Много приятно изкарахме вчера на рождения ден на Преско радвам се че се запознахме с част от вас.
.Дано днес времето да е по хубаво от вчера.
Лек ден на всички.

Значи да не се захглеждам за нова ютия, че тази ми е зя смяна
От тях ползвам, като сме навън в градинките. Аз вече май няма къде да й слагам много наконтени дрехи
Вчера, като излезнахме не мога да я изгоня от локвите
Първо само с крака цопваше вътре, но после реши и ръцете да включи. Добре, че не реши да седне
Не знам защо са решили, че момичетата трябва да са само в розово 
Лошото е, че всичко се пише на сметката на детето и то ще пати от цялата тази стерилност...Аз също постоянно бърша вкъщи, ама то не е за да не се нацапа, а защото всичко, което се намери на земята, задължително е изядено.
Той ми го обясни по следния начин. Захласването се получава, когато мозъкът изпадне в "трилема" (не знам как е думата