Отговори
# 195
Забравих да се вклиу4а по въпроса за кърменето,аз също давам само за приспиване,един път през деня и 3/4 пъти през ноща,ина4е редовно ми надни4а в пазвата и се хили,нодори да му се разхождам голя,ако не му се спи не се сеща,само от нощното кърмене незнам как ще го откажа Thinking

# 196
Гери, с парола: марти не става, нито с мартин, сега ще пробвам с главни букви.
Честита първа пролет!

става като го напишеш на кирилица Wink

# 197
Забравих да се вклиу4а по въпроса за кърменето,аз също давам само за приспиване,един път през деня и 3/4 пъти през ноща,ина4е редовно ми надни4а в пазвата и се хили,нодори да му се разхождам голя,ако не му се спи не се сеща,само от нощното кърмене незнам как ще го откажа Thinking

Зоуи, и мен много ме беше страх как ще я отуча от нощното кърмене. Дори съм го споделяла и с вас. Но 2 нощи си поплака малко като разбра, че няма да й дам да суче  Blush и после започна да пие чай най-безропотно нощем и да си заспива след това. Даже от 2 вечери я приспивам с кисело мляко, разредено с водичка и малко тръстикова захар. Явно просто беше готова за този момент, защото не се е съпротивлявала. Не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото Wink

# 198
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС  newsm67

Кате Н тази ваксина не се ли слага 13 месец  newsm78
Ами той Преслав вече е на толкова. Simple Smile

# 199
Весе, то по закон трябва да има 110% гаражи и паркоместа за всеки нов проект, но има малка вретичка, която позволява да не се продават апартаментите с ултимативна форма с гараж/паркомясто, ама после възниква въпросът къде да паркираме, все пак- все едно-угодия няма Simple Smile

Абе и аз си мисля, че трябва да има гараж за всеки апартамент и да си вървят заедно. Както са мазетата. Но да ми го таксуват, като мазето - общи части. А не да ми искат колкото за още половин апартамент за една нищо и никаква кутийка  Crossing Arms  #Cussing out

# 200
Весе, то по закон трябва да има 110% гаражи и паркоместа за всеки нов проект, но има малка вретичка, която позволява да не се продават апартаментите с ултимативна форма с гараж/паркомясто, ама после възниква въпросът къде да паркираме, все пак- все едно-угодия няма Simple Smile

Абе и аз си мисля, че трябва да има гараж за всеки апартамент и да си вървят заедно. Както са мазетата. Но да ми го таксуват, като мазето - общи части. А не да ми искат колкото за още половин апартамент за една нищо и никаква кутийка  Crossing Arms  #Cussing out
ами ние си платихме мазето отделно  newsm78 2000 евро да си държал Михаил колелото там  #Crazy, още се ядосвам като се сетя каква я свърши мъжа ми, аз се побърках от тичане да платим 100% на кота било и да ни направят отстъпка той минал покрай офиса на строителя и купил мазе за колелото, защото така и така сме спечелили с отстъпката  #Cussing out е на платен паркинг ще го държа за толкова пари това колело дето още го нямаме  Rolling Eyes

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС  newsm67

Кате Н тази ваксина не се ли слага 13 месец  newsm78
Ами той Преслав вече е на толкова. Simple Smile
Ами аз си го помислих, но не му видях лентичката и да попитам  Laughing

# 202
Привет!

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ   bouquet

Цеци, поздравявам те за постинга, разказът ти за промяната след майчинтсвото все едно съм го написала аз  Hug Аз също си имам две бебета вкъщи  ooooh!

Боби, около 2 месеца го бях записала на кухня (Хер бебе), но вече аз му приготвям храна, понеже хвърлях от храната от кухнята и реших, че няма никакъв смисъл и го отписах.
Дейзи, надявам се бързо да се оправи красивата Али, милата...  Praynig

Да се похваля, че наш Боби вече прави по 4,5, крачки... и да се оплача че иска навсякъде с мен, до тоалетна не мога да отида ей... но не може така. То без рев няма да мине...

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

# 203
Здравейте  Hug
Честит първи рожден ден на Преско, Мира, Теа, Стоян, Мартин и Владислав !!!!!
                                         bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
                                           Да растат здрави и весели деца !!!!
Честит рожден ден и на всички мъници , на които съм пропуснала тия дни.
Разгледах всички снимки - прекрасни са  Heart Eyes
Дейзи , дано Али да се оправи скоро Praynig
Мила, Стела още не е почнала да ми рови в деколтето , но когато й се суче идва и се гуши в мен , гледа да не ме изпуска и при никого друг не иска да стои. Тя не суче толкова често , колкото Бобчо и Дани , но пък поне по 4-5 пъти през деня и 2-3 пъти нощем и разбира се за приспиване , абе долу -горе на 3 часа си иска млякото , независмо дали е яла пюре. За домашните дрехи и аз съм в чуденка. Определено бодита са удобни и ще ги ползваме още , но от днес е по чоропогащник в къщи , защото и тя като Тино , като иска да отида при нея да си играем , сваля чорапи , панталонки  #Crazy По 100 пъти вчера я обувах .
 Днес бяхме на консуктация . И резултатът е ,че е свалила 100 гр , но пък е пораснала с 2 см. Педито каза ,че няма нищо притеснително , че сега се движат много и щом е пораснала на дължина няма проблеми. За жълтъка каза ,че не е алерг. реакция и да продължавам да давам смесено в пюрето. Аз ще поизчакам малко ,че вчера пак ми повърна и се притеснявам.
 А дали съм се променила след раждането? Ами да. Как да кажа . За някои неща съм станала по -смела , за други по -страхлива , предпазалива . Станала съм по-търпелива , но в същото време дето  съм готова да застрелям някого ако заплаши по някакъв начин детенцето ми. Винаги съм си била организирана и това ми помага сега. Винаги съм се радвала на малки деца и сега още повече. Уверена съм в любовта към мъжа ми и сега тримата вече сме едно истинско семейство .
  Малко дълго стана   Hug
  Хубава вечер от мен Hug

# 204
  • София, център
Честит рожден ден на всички малки сладурчета станали на една годинка! Съжалявам, че не съм честитила навреме, особено на онези с които се познаваме лично…(майки и бебчета ) Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!

DessyM   Искам да ти кажа да не се притесняваш ни най-малко за този фоликул! Аз на 14 години не ги „пусках” моите да излязат и месец след месец си ставаха на кисти ( Слава Богу пълни с водообразна течност, а не кръв ) и беше ми станало дупето на решето от инжекции… Даже последната се наду до размери 4 на 5 см, а на 5 на 5 ми казаха че ще я оперират! Но в днешни времена, дори при налагането на операция, не се прави като преди с разрез , а се нарича ендоскопия ( ау може и да не беше така ) и се премахва с три малки разрезчета по 5мм всяко ( с 3 тръбички ( инструменти ) които влизат в отворите  и служат за ръце на опериращия ) – преди дни оперираха приятелка на която баща ми откри киста 10 на 10 см…смятай за какво говорим – така че ти до колкото разбирам дори киста още нямаш, мноооооооого ги раздуват тия неща с кистите… кистозни яйчници, трудности…това онова – има решение … не се притеснявай!

Всички снимки, които успях да разгледам са строхотни…

Алис е такъв бонбон, а и мен Сандански ми е слабост!

Аз съм много доволна от нашата кухня, никога до сега не е било солено или сладко, че да ми направи впечатление…

В къщи задължително сме с домашни дрешки, така ми е все едно дали ще им изтърка колената или ще се ликьоса докато яде!

mishelle пожелавам безпроблемна интервенция, каквато и да е  тя и бързо възстановяване!

И Mария се е научила, да танцува ( всъщност това не е новост ) но го съчетава с отиване до рисивър-а, усилване на музиката докато вече нищо друго не се чува, пляска с ръце и се разденсва леко…няма такава скица, ноооооооо баща и е танцьорче и дъни музиката яко…няма на кой даа се метне  Mr. Green … интересното е че от както се е родила, никога не го е правил пред нея… това гена е страшна работа!!!

Честита Пролет и на вас ,  да се виждаме по-често в предстоящото готино време и да сме мноооооооого здрави!

Мария също вечер пие млякото с биберон и аз не знам добре ли е не е ли??? Но пък EkaterinaM е права, че за 5 минутки на ден, не би трябвало да е проблем!

Сега на дневен ред е гърнето, тъй като въобще не ми позволи да си помисля че ще седне преди месец, сега ще я почвам отначало… направо не знам, като ви слушам как искате лятото да са вече без памперс, за нас това е май мисия невъзможна!!!

Лека вечер на всички

# 205
Хубав месец, нашия месец! Хубави дечица, хубави снимки1 Страхотно настроение навсякъде.
Честито на всички рожденници!
Искам да ви споделя нещо, което много ме притеснява напоследък: Сара изпада поне по веднъж на ден в някакъв пристъп, т.е. захласва се и посинява цялата, ама синя-лилава, 6-7 сек. трае това, изведнъж спира, аха да ревне и спира.Това се случва когато е изтощена максимално и не става на нейната. Тази вечер беше отново превъзбудена от емоциите през деня, пак се захласна така и като обели едни очи, направо ме изплаши. Сигурно е много чувствителна, ама отсега да ми ги прави такива..........не знам дали да го приема за нормално.
Какви кремове против слънце и вятър ползвате? Аз я мажа с Чико 50-ти фактор ,ама нещо не ми харесва. Бузите й постоянно червени и вече кожата загрубя там. Препоръчайте нещо.

# 206
  • София, център
bea Питай педиатъра, ама като и духнеш в лицето не спира ли, Мария и да се е заинатила зверски, като и духна 2 пъти и да видиш как се сепва и всичко свършва…това е рефлекс…

# 207
Adiland, ами ще й духна утре пък да видим

ето и нашите снимки от на Кайо Деня
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=116056

Мами, абе как си обезопасявате домовете. При нас хола и кухнята са в едно и дръжките на чекмеджетата и вратичките са хоризонтални и тези силиконовите, които се издърпват, са ми къси. А не мога да си изнеса цялата кухня на тавана, трябва някои да ги блокирам хубаво.Тя знае вече къде е кофата за боклук и си влачи дрисливите памперси........страшна работа. Чак си мисля, че друг вариант е да сложа пегради. Гледах някакви в Малечко.
Купихме си количка Макларън - 5,5кг. Това беше най-леката, която намерих и с падаща облегалка.Имаше и по 4кг, ама само в седнала поза.

# 208
аз си пиша сама като кукувица..............
Сара след днишният рожден ден на Преско беше направо гроги- легна като цигане, без баня, почти не яде, много изтощена заспа в 18.30 и ми се разсърди в 20ч, че я будя. Захласна се от яд, изпи 100г мляко и нокаут. Няколко пъти влизам да я видя, не е мръднала, а и все едно не диша. Тропам, светвам лампа- ни вопъл, ни стон, ни нищо. Дълбоко е заспала.
Ами трябва да я събирам с наборите по- често.....................

# 209
парола за снимките : kayo

Общи условия

Активация на акаунт