Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички празнуващи малчугани.

Нещо на последък  не ми остава време да следя темата,а само отгоре-отгоре. И аз като konstans на моменти ми избиват балансите.Мойта Саси е от беля на беля.Днес успя да дръпне кабела на дом.тел. и...  сега нямам връзка,мобилният го захвърли и той сдаде багажа   #Cussing out , остана само компютъра. Rolling Eyes А него добре сме го  прикрили. Още не сме проходили и е толкова голяма пакостница,а за после не ми се мисли.  #Crazy
Дано времето поне  да се оправи по-бързо.

Честита Пролет   bouquet

# 181
Честит рожден ден на днешните рожденици - Преско, Мира, Теа, Стоян, Мартин и Владислав.

На всички болнички бързо оздравяване Hug
На Благи му излязоха и двата горни предни зъба почти едновременно и без промяна в поведението и темепература Praynig Въпреки че педито преди месец ме наплаши здраво с късното му излизане на зъбите Tired

Научи се да тнацува и да казва чао Laughing А белите са една след друга, вече няма спасение, ДВДто е постоянно на земята и уредбата се малтретира до откат Crazy Добре че не са нищо особено като марка и са за смяна Wink
Ади и ние сме оплзвали Елоком, много бързо минава всичко Peace
Лек ден от мен

# 182
Честит Рожден Ден на Преско, Стоян, Мира, Теа, Мартин и Владислав    bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Много късмет в живота   bouquet  bouquet  bouquet
Михаил също е станал невъзможен  Whistling търчи из цялата къща, отваря шкафове, бута, дърпа от беля на беля  Laughing Хванахме му цаката обаче как да го отклоняваме, след като не реагира на "Не", мъжа ми или майка ми ме хващат и ме гушкат и целуват  hahaha ей пощръклява, казва нененене и мамамама и тича ревейки към нас  Joy мирен е само когато аз съм седнала в баща му и той в мен  Laughing
Миличка, аз мисля до 2 години да си откараме с бодита  newsm78 последния път купих 7 бр. с къс ръкав за 42 лв от мадърскер на сезонната разпродажба, 3 блузки по 10 лв., много хубав анцунг за 27 май ми излезе, много са качествени и на тези цени при финалните разпродажби излизат по-евтини от турските и китайските  Wink Иначе за домашно облекло не купувам специални дрехи, то аз почти не купувам дрехи де, защото всичките ни роднини и приятели в чужбина, а и тези тук са решили да ми обличат детето и е пълно с по-стари дрехи, които ползваме за домашни.
Аз съм доволна от  "ози" , детето си изяжда всичко  Laughing сега солено, безсолно... не мога цял живот да го държа на специални диети. Не съм го пробвала на нашата храна, по простата причина, че ние ядем с много подправки и изключително много сол, а и смятам че пици, китайска храна, гъби, пушени риби, филе, луканка меки сирена и кашкавали, сандвичи и шоколад не са особенно полезна храна поне докато стане на 3-4  Wink

# 183
Мила, видях снимката, Али направо се изсипва отпред и увисва пред седалката, ама го прави нарочно, така прави и в количката и в столчето за хранене, добре че са коланите.

За кухнята да кажа, че я бях записала 1 седмица в Хер Бебе и хич не я яде, а и аз не бях впечатлена, честно казано моите манджи са далеч по-вкусни, например вчера й правих картофено-морковен огретен, днес баница и така, друг е въпроса че не яде, но аз продължавам да упорствам, единственото от което хапва са гадните пюрета на Гербер Sick

Мерси милички за милите думи, някак си по-леко ти става като знаеш че някой те мисли Hug

# 184
Привет мами!

Честит Рожден Ден на Преско, Стоян, Мира, Теа, Мартин и Владислав !!!! Да са много щастливи и игриви !!!   bouquet   bouquet   bouquet

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ МАМИ! Нищо че днес не е слънчево и топличко Simple Smile!
Толкова обичам пролетта, най-любимия сезон ми е!

Дейзи дано се оправите бързо  Praynig  Много ми е мъчно като някое мартениче е болно Sad
Мики - радвам се че сте се оправили!

И моята двойка е страшна беля, не се спира в къщи - дърпа кабели, удря телевизора нон-стоп с какво ли не, отваря всички шкафове и изважда всичко оттам.  Къщата е винаги нагоре с краката.   ooooh!

За мазането: моята девойка от доста отдавна има малки пъпчици по бузките, ходихме на 100 лекари, мазахме с кво ли не и сега се мажем с един крем LIPOBASE се казва и съм много доволна Simple Smile

Оф мен днес ми тръгна много кофти деня, излизам от нас и гледам няма ми колата - почвам едно чудене дали там съм я паркирала и веднага си помислих, че са я откраднали.  А се оказа че са ми я вдигнали (слава богу де) въпреки че почти всеки ден си паркирам там колата. И цялата сутрин ми отиде докато се оправя   #Cussing out

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!  newsm59 newsm38 nbirthday  ura bdbaloni

Бързо да оздравяват болните дечица  Hug

Зори, много лоша "изненада"  Confused Но какво да се прави. така ще е докато не сетят да построят достатъчно паркинги в центъра. А за паркирането пред блока, просто не ми се говори  ooooh! И сега пак е добре. Пред новия ни блок въобще не е предвидено място за паркинг  ooooh! Като гледам това е случаят с повечето нови блокове. Къде си мислят тези хора, че трябва да паркираме  Crossing Arms

Аз също съм доволна от Джуниър. За моя вкус е леко безвкусно, което е добре /аз предпочетам по-безсолно/. В крайна сметка и аз не мисля да я пазя цял живот. Пък и мен по-ме притеснява захарта или тестените неща. Тя поне пие много вода и компенсира, ако й е било солено. В този връзка й купихме чаша със сламка и просто се родихме и аз и тя  Peace Много по-лесно пие вода отколкото с накрайник. Сега не се налага да си вдига шишето, а само си смуче от сламката и си разнася кашата  Grinning

Дейзи, защо да са гадни Гербер  Rolling Eyes Маги много ги яде. А за агнешкото им умира. На мен са ми блуткави определено, но явно за Маги са деликатес  Mr. Green Аз също все още купувам пюрета. Понеже вече не й стига една порция от кухнята, прибавям по 1/3 някакво пюре. Събота и неделя също сме на пюрета, защото нямам време да готвя специално за нея  Embarassed
Пием и все още от шише. Мами, вие мислили ли сте друг вариант за даване на АМ освен с биба  Rolling Eyes Мен нещо ме притеснява, че на 1год и още сме с биберон  newsm78 Или се тормозя напразно. Ами, ако си пие АМ до 2год. До тогава ли да караме с биби  Rolling Eyes Иначе аз взех една опаковка Нестле Джуниър за проба. Той ми е по-евтин от Нутрилона за след 1 год. Не знам защо  Rolling Eyes

Хайде и от мен малко снимки, на който му се гледат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116191

# 186
Веси на една приятелка детето ядеше пържола и пържени картофи на 2 години и нещо,  а си пиеше млякото  с биберон  Joy  няма нищо притеснително, залагалките са страшни след определена възраст ако се смучат непрекъснато, защото изменят лицево-челюстната структура, иначе 1-2 пъти на ден за 5 мин шише с биберон голяма работа  Wink
Каква е тази чаша със сламка, аз все гледам и не мога да открия, дайте линкче или магазин  Simple Smile
Аз пробвах с Нестле Джуниър, но педиатърката ми препоръча Фризо 3 и го смених пие си го и него  Simple Smile

# 187
И аз се замислям за тоя биберон  newsm78 Ама как иначе ще си пие млякото незнам. Иначе Анна-Мария отказва да си пие цялото мляко вечер и май ще и го замествам с друго ядене, може вече да и е писнало това мляко  newsm78
Веси на Авент ли е тази чашка със сламка? Аз имам с накрайници и малката си се справя сама, вдига шишето и сама си пие вече отдавна.

Много ти е хубава госпожичката Веси, какви очи има само Heart Eyes

# 188
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!
Честита първа пролет!  bouquet
Разгледах снимките на всички. Големи сладури, да кажа за пореден път, ама истината си е истина! Heart Eyes
Благодаря за комплиментите за Преско, А моето "коремче" наистина си е баш корем. Embarassed
Ние днес направихме ваксината за морбили, рубеола и паротит. Преслав рева само около 10 секунди, но сега е доста крив. И режима му се пообърка. Сега го чакам да се накани да му се доспи. Няма да го изкарвам, че тук много духа и има ужасно много прах. Сега ще чакаме реакция между 7-мия и 9-тия ден от ваксината, дано ни се размине. Praynig
За млякото-ще му го давам с биберон, докато си иска, друг начин не виждам, а и не виждам проблем кой знае какъв. newsm78 Прясно мляко дават от кухнята, а и вкъщи няколко пъти е ял в разни кремчета.
Елокома е много ефикасен, но е кортикостероид и трябва да се внимава с него. Peace

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС  newsm67

Много снимки и все хубави, не ми омръзва да гледам, толкова са сладки бебоците  Wink
Веси, много хубава идея ми даде за чашата със сламка, че Или много- много не си държи чашата с накрайника, пие сокчета със сламка, дано успее и с чаша. Нашата поза за спане е същата като на Маги, не ги ли заболяват коленцата  Rolling Eyes
Аз сменям 3 ДК, държавната е най-солена, но я ползваме. Пробвах  ОЗИ и Хер бебе и май ОЗИ ми допаднаха повече, най вече заради опаковките, не ми харесва това въртене на бурканчета при Хер.
Иначе при нас киселинният период продължава вече месец, кога ще избият тези зъбки  ooooh!
Илин нещо си промени режима на спане, вечер от 19:30 иска да си ляга, отива и се хваща за креватчето и мрън-мрън, а сутрин в 6 вече е гладен и хайде ставане, а на мен ми се спиииииии Tired
Кате Н тази ваксина не се ли слага 13 месец  newsm78

# 190
Ами нашата чаша е нещо такова
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=269
Но е на Дисни, розова с Мини Маус отпред. В Метро беше 4.50. Дори е по-хубава от тази на Нуби, защото има допълнително уплътнение на дъното, което върши супер работа, когато Маги тръгне да удря чашата някъде  Grinning Има и дръжка и не прозира толкова пластмасата. Иначе в общи линии е същата  Grinning Маги много си я хареса  Peace

Мами, аз се сещах преди верме за ваксина против възпаление на мозъчната кора /забравих как се казваше  Embarassed нещо м.../ Някоя проучвала ли е въпроса  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 15:22 от veselina_s_p

# 191
Мами, най-накрая и аз успях да отделя време, за да покажа и малкото снимки, които имаме от рождения ни ден. Толкова голяма лудница беше, че никои не можа да се сети да понаправи поне малко повече снимки..но остават спомените ни Simple Smile

http://snimka.bg/album.php?album_id=115439

Паролата е : marti
 Hug

# 192
Гери, с парола: марти не става, нито с мартин, сега ще пробвам с главни букви.
Честита първа пролет!

# 193
4естито на днешните рожденици и вси4ки от последните дни,които съм пропуснала да поздравя
Разгледах вси4ки снимки,вси4ки де4ица са много сладки Hug,Краси Ема е голяма красавица Heart Eyes,деизи много са ви хубави снимките,а Али е мноооого сладка и изглежда дребосъ4ка,колко е висока?
Ние ходихме на консултация,най сетне сме намалили темповете на растеж(или по скоро пълнеж Grinning) 10 600,77см.Прясно мляко тук се дава след 3г,а между 1 и 3г е специално АМ,той не ползва биберони,затова вси4ко пие от 4ашка,вклиу4ително и млякото,ама още не е вдянал как се пие от сламка.
Екатерина М и моя син е голям ревнивец(на баща си се е метнал) като ни види прегърнати и идва да ни разделя с писъци и рев и после се гушка дълго в мен Crazy
Калина Дани като видя за първи път пясък и си опита,но явно не му хареса,защото на купона в събота не повтори,а и имаше по интересни занимания да гони моми4енцата Joy,ина4е той биба не ползва,така 4е нямаше как да падне в пясъка.
Танита времето предната седмица беше много хубаво,навън около 24 градуса,а в апартамента е по топло,може би около 27,слу4ихме на топъл апартамент и съм много щастлива,защото съм се намръзнала в Бг.
Веси менингит ли имаш в предвид?Ние тук ве4е имахме 2 приема.
Гери и на мен ми излиза грешна парола.
А сега да разкажа с какво съм се променила след раждането GrinningПреди като видех деца да крещят,да се гонят,лигавят,търкалят,пла4ат много ме дразнеха Embarassed,направо ми идеше да зашлевя някое.Абсурдно беше да говоря на някое бебе по бебешки,въобще не знаех какво да кажа и гледах тъпо CrazyА бе с 2 думи нямах никакво търпение спрямо децата,даже ме беше страх дали ще се отпусна с моето.А сега като имам едно диване,дето редовно ми прави сцени на публи4но място с търкаляне по земята и рев и коренно се промених.Сега децата не ме дразнят,напротив много им се радвам,а пък вашите като ги гледам по снимките и ми иде да ги нагушкам,толкова са ми сладки.И аз като про4ета за болно детенце и рева,много ми е мъ4но CryИ на бремените жени гледам с друго око,преди си виках"и какво като е бременна 4удо голямо" Embarassed,а сега винаги съм готова да отстъпя място примерно.
И накрая да се опла4а от Дани направо е отвратителен,вече втори ден не спира да реве без причина,само на ръце иска и аз съм доста изнервена,май е навлязъл в криза на растежа.
Аз най-накрая намерих къде да оставя Дани,ходих в една частна детска градина казаха,че ще го вземат,малко скъпичко ми идва,но поне до септември и после може да го преместя. И работа си намерих,но още се чудя,щото не е кой знае какво.Дани има нов номер като му кажа дай ми целувка и идва и ме целува  Heart Eyes и на двата езика ме разбира.

# 194
  • София
Здравейте милички,
Да се отчетем за протокола Бояна е 79 см и 11 кила.
Много интересни теми сте отворили напоследък, но аз нещо не се включвам в разказите, но този път ще ви призная, че майчинството много ме промени. Това, което казвате важи и за мен- станала съм изключително чувствителна по отношение на децата, преди също много обичах деца, но сега е различно- свива ми се сърцето и изпитвам някаква болка. А и начинът ми на живот се промени много- като цялостна концепция, дъщеря ми ме накара да обичам баща и истински и да имам чувство на принадлежност към тях двамата, което преди детето изобщо не беше така. Признавам, че в нашите отношения той е бил този, който малко по-малко, с голямо търпение, грижа и любов превзе сърцето ми и ме накара да ги обичам безкрайно и дълбоко. За мен това беше сериозна и дълбока промяна, за която не обичам много да говоря, но мога да кажа, че съм  щастлива.
Зори, и живея и работя в центъра и ако ти кажа, че редовно забравям една табела да ковна на таблото, че живея там, защото е синя зона, вдигат ми колата и т.н. а по работа вече не я взимам моята- Весе, то по закон трябва да има 110% гаражи и паркоместа за всеки нов проект, но има малка вретичка, която позволява да не се продават апартаментите с ултимативна форма с гараж/паркомясто, ама после възниква въпросът къде да паркираме, все пак- все едно-угодия няма Simple Smile
Дейзи, много обичам Сандански и изобщо целия район, малката също се чувства чудесно там- миналото лято беше с баба си известно време и мъжа ми ме изненада, че е купил едно място за вила, която не знам кога точно ще я построим, но я оставяме за задачка в бъдещето Simple Smile
Пожелявам ви прекрасна пролет, много красота, цветя и любов   bouquet
Целувки на всички- честито и на Рожденниците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт