/ох как ми се доядеееее ужас/ Констанс и Катето да не отварят линковете
че не са за бременни 
Констанс и аз преди не вярвах на уроки и разни подобни ,но Симона от такива зверски състояния съм я оправяла с тези клечки ,че направо не ми се мисли, ей това дете какво му правеха незнам ама минат не минат 2 седмици и дива истерия та добре че с една съседка се заговорих та ме светна за номера с клечките. Просто започнах да си я познавам по начина по който плаче личи че не е от болка и някак пищи и ставаше супер нервна и точно след 5-10 мин. все едно нищо не е било. А с Алекс до сега /да чукна на дърво / не ми се е случвало.
Ох а от тази кашлица неможеме да се отървеме и това си е даже се засили и като кашля хвърчат едни гадни храчкииии .... направо лошо ми става утре ще взема пак да го заведа на лекар защото вече повече от 10 дена пие сироп и незнам ама мисля че не му действа
и аз се чудя какво и е. За 1 година й се е случвало само 2-3 пъти така да ми реве. Иначе е спокойна и не плаче.
направо съм смазана и още не мога да повярвам и да осъзная случилото се. Не зная кого да обвинявам, но след всичкото висяне в болницата, мога да кажа че загубих вярата си напълно от нашето здравеопазване. След като беше изписан след 5 дни, /с инсулт/ незнайно защо - защото нямат места, на другия ден се влоши и извикахме БП и го приеха втори път - човека стоя 3 ЧАСА в спешния кабинет и береше душа, а те си предаваха смяната и буквално 20 доктора го преслушаха със слушалка и ни караха да разказваме какво се е случило, 20 пъти, и всеки от тях казваше "не е за моето отделение" и потвърждаваха и отричаха диагнози като повторен инсулт, инфаркт, пневмония??? И накрая го приеха в кардиология. Просто си остават хората да си умрат ей така
Не съм чела назад и незнам дали ще успея.
казах и защо не седне на свободните места а ми се натиска в детето да си бутаме задниците ,направо откачих
Не може да ти е оправдание ниската заплата, за да не си вършиш работата. Това, да не ти е автомобилен сервиз, та да се правиш на обиден на целия свят