Отговори
# 255
Креми страхотни са тортите  Peace /ох как ми се доядеееее ужас/ Констанс и Катето да не отварят линковете  Wink че не са за бременни  Crazy
Констанс и аз преди не вярвах на уроки и разни подобни ,но Симона от такива зверски състояния съм я оправяла с тези клечки ,че направо не ми се мисли, ей това дете какво му правеха незнам ама минат не минат 2 седмици и дива истерия та добре че с една съседка се заговорих та ме светна за номера с клечките. Просто започнах да си я познавам  по начина по който плаче личи че не е от болка и някак пищи и ставаше супер нервна и точно след 5-10 мин. все едно нищо не е било. А с Алекс до сега /да чукна на дърво / не  ми се е случвало.

Ох а от тази кашлица неможеме да се отървеме и това си е даже се засили и като кашля хвърчат едни гадни храчкииии .... направо лошо ми става утре ще взема пак да го заведа на лекар защото вече повече от 10 дена пие сироп и незнам ама мисля че не му действа  Tired

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 21:05 от miki3

# 256
Мики, Константин имаше такава кашлица с храчки и я оправихме с Мукоплант.Вярно, че действа по-бявно, ама при нас беше ефикасен

# 257
Креми, страхотни торти!

Я, някой да ми каже за този номер с клечките. И аз не вярвам много на такива неща, ама днес Вики 2 часа рев и пищене  newsm78 и аз се чудя какво и е. За 1 година й се е случвало само 2-3 пъти така да ми реве. Иначе е спокойна и не плаче.

Мики, кашлицата на Вики, като беше настинала я оправих с Проспан.

# 258
Ми аз до сега давах Хустажил и мукосолван ама утре ще взема да питам за Мукоплант или нещо друго да го смениме.
Ади а проспан пихме в началото когато се разболя Алекс после минахме и през Вентолин и свега вече направо незнам.
В нас сме като в аптека за Алекс до сега сме купили 4 сиропа и за Симона 3 та 7 и 2 имахме от преди в хладилника та сега съм ги наредила 9 броя  ooooh!
А за номера с клечките се сипва в купичка вода и палиш клечка от кибрит и я пускаш във водата с пламъчето надолу и така 3 клечки после бъркаш във водата с ръка и му измиваш -не ами по скоро минаваш с мократа ръка през лицето на детето съседката ми каза и някъкви думи че се казвали докато палиш и пускаш клечките ,но аз така и не ги запомних ама  и без думите действа.

# 259
Здравейте,
тези седмици не бях в състояние да пиша. Баща ми почина  Sad  Cry направо съм смазана и още не мога да повярвам и да осъзная случилото се. Не зная кого да обвинявам, но след всичкото висяне в болницата, мога да кажа че загубих вярата си напълно от нашето здравеопазване. След като беше изписан след 5 дни, /с инсулт/ незнайно защо - защото нямат места, на другия ден се влоши и извикахме БП и го приеха втори път - човека стоя 3 ЧАСА в спешния кабинет и береше душа, а те си предаваха смяната и буквално 20 доктора го преслушаха със слушалка и ни караха да разказваме какво се е случило, 20 пъти, и всеки от тях казваше "не е за моето отделение" и потвърждаваха и отричаха диагнози като повторен инсулт, инфаркт, пневмония??? И накрая го приеха в кардиология. Просто си остават хората да си умрат ей така  Cry  Sad Вярно че болеста е такава, че нищо не се знае, но със сигурност не направиха нищо от това което можеха като лекари.
Ох оплаках ви се, не е по темата, но ви чувствам много близки. Може би разбирате за какво говоря, като ходите по болници и виждате за какво става въпрос.

Искам да честитя рожденните дни на всички които съм пропуснала   bouquet  bouquet  bouquet Да са много здравички, палави и безгрижни дечица! Да радват мама и тати!
Благодаря за поздравленията за РД на Никита  Hug Не съм чела назад и незнам дали ще успея.
Лека вечер от нас

# 260
GerDa  , съболезнования  Sad много съжалявам за загубата ти . Кураж и сили ти желая .

# 261
Gerda, моите съболезнования за баща ти...не знам какво да кажа, в такива моменти думите са излишли-Бъди силна, прегръщам те силно!

Мики, аз също не ги знам тия думи и пак подейства.Мъжа ми също го е правил веднъж и пак без думи!

# 262
  • София
ГерДа,много съжалявам за загубата ти Sad.Знам колко е тежко,моя татко почина преди 5 години...,бъди силна.

# 263
Gerda !!!
ГУШКИИИИ  !!!!!!!!!
Много ти съчуствам.

няма да пускам снимки Sad

# 264
Герда приеми и моите сьболезования. Случилото се е меко казно ужасно. Тьрсете си правата.

# 265
Gerda, приеми моите съболезнования!много съжалявам.......написаното е наистина потресаващо.... Баба ми си отиде поради подобно отношение, но беше преди 10 год. Явно няма никаква промяна .....

# 266
Герда моите най искрени съболезнования-силно те прегръщам
Бог да прости татко ти Praynig

# 267
Честит Рожден Ден на бебо Иван и Наталия  bouquet  bouquet  bouquet
да са живи и здрави и безкрайно щастливи  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet

ние току що ходихме в нашия Цибалаб ,че е на две крачки, но пак се изпокарах с бабичките
седим с малкия почти на ръба на една пейка и една бабушкера с нетърпящ възражение тон ми казва да се мръднем малко и тя да седне при условие,че има 3 пейки напълно празни Shockedи аз просто не се въздържах  #Cussing outказах и защо не седне на свободните места а ми се натиска в детето да си бутаме задниците ,направо откачих #Cussing out
има и още ама дълго ще стане
после бабичките ми заявиха че съм "безкрайно нагла,млада жена"и ме изпратиха с кудкудякане
днес ни чакат още простотии ,щото ще ходим при нотариус и няма на кой да оставим Бобката-майка ми разбира се ,когато ми трябва е с главоболие ,бавачката е на работа и не ми е удобно да я тормозя,тате не е в София а сестра ми си е изключила от вчера телефона Crazy

# 268
Герда мойте най-искрени съболезнования за баща ти  Flowers Rose
На човек да не му се налага да влиза в болница, ужас Praynig

Честито на днешните ни рожденици, Наталия и Иван, да са живи и здрави и безгрижно детство newsm59

# 269
ГерДа, много съжалявам за загубата ти  Sad
Няма ли край тази простотия по болниците  #Cussing out Направо нямам думи. Що за хора работят там  #2gunfire Не може да ти е оправдание ниската заплата, за да не си вършиш работата. Това, да не ти е автомобилен сервиз, та да се правиш на обиден на целия свят  #Cussing out

Мила, и теб те разбирам с тези отвратителни бабички  #2gunfire Аз аз това директно се зареждам пред вратата на докторката и тя като ме види с Маги и ме пуска пред всички. Позеленяват от яд горките  smile3508

И не на последно място

ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!  newsm59  ura newsm67 newsm38 nbirthday

На мен ми е още учудващо спокойно за утрешния ден  Rolling Eyes Но утре сигурно ще ми се подпали дупето  Mr. Green Днес мисля да приготвя всичко довечера. Може даже и масата да подредя. Че, като знам винаги сутрините преди празник минават, като миг

Дейзи, вие как сте с предрожденната треска  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт