Отговори
# 45
Ама съм блейка  ooooh! Blush

честит рожден ден на Боби и Деничка  Hug да са весели и усмихнати    bouquet  bouquet  bouquet

# 46
честит рожден ден на Боби и Деница! newsm59

Констанс честити ви ходещи крачета и от мен  bouquet
Преси е с много хубава рокля и сладурка голяма Heart Eyes и Алекс и той Heart Eyes
Креми и това със свекитата ти е гадно Close, те и мойте не помагат, ама поне не пречат Confused

На снимките Преси гледам е без шапка, на колко градуса навън ги държите без шапки newsm78, аз досега само с шапка съм го изкарвала, та се чудех.

Ле ден

# 47
  • Русе
                        честит рожден ден на Боби и Деница! newsm59
                     Весело и безгрижно детство им пожелавам!!!!

Честито на новите пешеходци, Тино и Иван  Hug
Мерси мами за комплиментите  Hug  bouquet
Рокличката като я видяхи си казах, тази ще е,и на мен ми останаха очите в нея  Embarassed
tanyta25 , вчера беше голяма жега буквално хората се разхождаха по къс ръкав, и за това малкото е без шапка, а тя и не търпи изобщо шапки де. Когата е по хладничко обаче няма как и се примирява Mr. Green

Сега да разкажа и аз са свекърите.
Свекъра съм го виждала веднъж (разведени са и той има 2-ра жена и 2 деца) , изтърсиха се цялата му рода да видят малката, когато беше на 1 месец!!!! Без предупреждение......
Свекървата...отначало се държеше що годе добре, но в един прекрасен момент нещо се бъгна таз жена (затова сега има перманентен бан за вкъщи).
Започна да идва и да обижда, всички мой приятели, роднини кръсниците ( а при все, че всички искаха да я приобщят). След това изцепки, Преслава не била гледана добре, Всички ми завиждали щели да ми направят нещо ..един ден се обади на мъжа  и му казва "Давам ви  3 дни срок, и идвам да взема детето"  #Crazy #Crazy Тя щяла да я възпитама и да я гледа представете си на село!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ние сме щели да и даваме заплата  #Cussing out #2gunfire
Общо взето луда луда....няма повече,че само докато почна да говоря за нея и се ядосвам...

# 48
Честит рожден ден и на Боби бъди здраво и весело дете.

Благодаря,за пожеланията утре ще пусна снимки сега готвя агнешко и се приготвям за РД.

# 49
Честит Рожден Дена на Деница и Боби! newsm59 newsm38
Да растат здрави , умни и щастливи!

# 50
 Сега видях, че Али вчера е изтрила поста ми докато биеше по клавиатурата Embarassed.
 Не съм сигурна дали още ме смятате за част от мартенчетата, но все пак ще драсна някой ред. Али има шест зъба, на гърне ходи от пет месеца и само там върши голямата работа. Захранила съм почти с всичко и от понеделник сме на кухня. Проблем имаме с парчетата, не че пасирам, но се дави и няма желание да дъвче. Да преди седмица Али само лазеше и упорито се натискаше към земята при всеки мой опит да я науча да ходи. Изведнъж нещата се промениха, но при положение, че я държа само за едната ръка. Още се учи, но напредва много бързо.
И сега да честитя на патерица рожденият ден на всички
newsm59                    newsm59                    newsm59

# 51
  • София
Нели,добре завърнала се! HugАма къде се изгубихте толкова дълго?
И Дани се мръщи на по-едрите парчета и плюе,обаче аз отдавна престанах да му пасирам храната,само я намачквам с лъжицата,вече посвикна долу-горе...

# 52
Ама къде се изгубихте толкова дълго?
Умишлено спрях интернета, защото бях започнала да се пристрастрявам Embarassed и всяка свободна минута бях пред компютъра.
 Няма да ми стигне времето да прочета всичко, за това направо ще попитам: някоя от мартенските мами дали още кърми newsm78 или аз оставам последна?

# 53
  • София
Ами,хич не си последна,доста сме все още кърмещите.На моя син сега му никне кътник,направо му е посинял венеца, и просто нон-стоп иска да суче,през 5 мин. идва и ми дърпа деколтето.

# 54
Тамън ви се похвалих ,че сме добре и сега докато го преобувах видях ,че целия гърб и корем на Алекс са изринати с червени ситни пъпчици  Tired отиваме на лекар като се върнеме ще пиша.

# 55
Лелеле  Мики стискаме палци всичко да е наред. Praynig Hug Praynig

# 56
  • София
Тамън ви се похвалих ,че сме добре и сега докато го преобувах видях ,че целия гърб и корем на Алекс са изринати с червени ситни пъпчици  Tired отиваме на лекар като се върнеме ще пиша.

Мики това сигурно е реакция от Т Rolling Eyes Не се притеснявай,  Hug Ей, много ти се събра, я отидете да разпуснете някъде малко Rolling Eyes

# 57
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБАТА И ДЕНИЦА
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 58
Честит Рожден Ден на родените днес!
И Александра днес е супер кисела и аз направо издивявам.
Лек ден

# 59
Здравейте мами!
 Да ви разкажа за вчеращната лудост: към 12-1 през ноща, детето се събуди с истеричен рев...неможех да го успокоя със нищо...ужас. Мъжът ми само ми се вреше в краката и непрекъснато повтаря "какво, му има, какво му има". Реших да дам Панадол, защото явно Иван го болеше нещо, според мен зъбче. Е тука мъжът ми изпадна в паника и започна да  ми крещи, за какъв зор съм давала Панадол и лекър сме трябвали да извикаме и такива щуротии... не мога да во опиша...ревящо дете, аз се чудя как да го успокоя, а той крещи...В крайна сметка детето се успокои, а мажът ми се осъфери и започна да се извинява че изпаднал в паника, и цунки, цунки и такива неща...само дето на мене нервите ми вече не издържат...всеки път като имаме критична ситуация реагира по този начин и никаква помощ, братче.
Ту то, оплаках ви се. Аз иначе много си го обичам мъжлето, и не си го давам за нишо, но понякога направо ме хващат дяволите!

По повод свекитата да се влкюча: аз моята много си я обичам. Тя е от Беларусия, но е живяла повече в Бг отколкото навсякъде другаде. Много се разбираме, стихията и е да пазари и непрекаснато все нещо ни купува, най много на мен и на детето. По рано за известно време живеехме с тях. Когато имахме спор със съпруга ми, тя верно се месеше, което не и е работа, но все на моя страна. Всеки човек си има косурите...най вероятно и аз съм я нервирала понякога, но всичко си е в реда на нещата. Виж със свекър ми нещата не стоят така. Той смята че за всичко трябва да го питаме, непрекъснато се меси, ужас. Слава Богу че сега е на 2500км, но лятото идва в Дубна и започва едно...хубаво че ние пък ще си ходим за 2 месеца!

Hug от мен!

Общи условия

Активация на акаунт