Невероятен хамелеон ! Жестове , погледи , емоции и много настроение и смях. Не съм се съмнявала, че ще се сработи с екипа, както винаги досега . 

Невероятен хамелеон! Жестове, погледи, емоции и много настроение и смях. Не съм се съмнявала че ще се сработи с екипа, както винаги досега.

Старая се да си изразявам мислите и често пиша емоционално и допускам грешки , но е искрено , неподправено и от сърце !
Това , което си цитирала щях още снощи да го напиша под твоя пост , но си казах утре е нов ден и го оставих за тази сутрин с кафенцето и още красотииии... Много се развълнувахме от видеото зад кадър на афишите. Като чета реакции от Туитър хората им се радват много усеща се химия , заряд и че ще изградят незабравими образи и че сериала ще е супер . Започваме да се влюбваме все повече в тях и респективно в Ешреф и Нисан. Само почакай и ще видиш, че и награди ще оберем..

и си прегърна Деметка....Супер са...е,по хубаво от нашето няма ,ама, да ви изчеткам и аз... 

Това в кръга на шегата ,но наистина много добре стоят един до друг...

Благодаря !:tulip: Радвам се че намина при нас . Знам че си заета работа в реала и Алп да следиш . Много добра хармония има между тях двамата и най после го видяхме толкова усмихнат. Готвим се за Сряда така решиха от канал D на мястото на ММА. Не е лесен ден, но имаме вяра че ще се справим.
Гледах откъси Алп играе много добре, той си е талантлив . Визията му е трепач ! Илка си разбира определено от работата. Обща стилистка е на двамата с Чачо. Поне така беше преди сега не съм много сигурна но стилът на обличане на Алп напомня Илкиния. Тя си има екип вече и не работи сама. 

Препоръчани теми