Отговори
# 570
Феновете в Х са в еуфория... творят с удоволствие и хъс:

# 571
Добро неделно пролетно  утро !

тоз граждинин си е харесал певицата .  

след като ни показаха цяло видео от бекстейджа и зад кадър ще има още нови афиши и фотосесии , които не сме виждали и ще ги пускат постепенно .  Чаатай и Демет имат и отделни снимки освен общи , както и останалите колеги . Чачи е във върховна форма толкова е отслабнал с диета и тренировки и оформил тяло  не мога да му се накефя и нарадваааам . Не че ми е толкоз важно аз си го харесвам и подкрепям всякак.  В черно е умопомрачителен особено с кожено якенце .. много е сексиии и му отива ...Heart Eyes  Невероятен хамелеон ! Жестове , погледи , емоции и много настроение и смях. Не съм се съмнявала, че ще се сработи с екипа, както винаги досега .

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 13:03 от femmi2

# 572
Здравейте, дами!

Вълнението в соц. мрежи не стихва. Феновете на Чачо и Демет са във възторг от видеото зад кадър. Творят със замах - колажи, видеа, гифки...
Всички подгряват за предстоящата среща с "Eşref Rüya".
Коментарите за любимите актьори не стихват!
Феми, цитирам те, защото само ти умееш така искрено и от сърце да разкриваш отношението си към Чачо и проектите му.
Верен и последователен фен си! Адмирации!

след като ни показаха цяло видео от бекстейджа и зад кадър ще има още нови афиши и фотосесии, които не сме виждали и ще ги пускат постепенно.  Чаатай и Демет имат и отделни снимки освен общи, както и останалите колеги . Чачи е във върховна форма толкова е отслабнал с диета и тренировки и оформил тяло  не мога да му се накафе и нарадваааам. Не че ми е толкоз важно аз си го харесвам и подкрепям всякак.  В черно е умопомрачителен особено с кожено якенце .. много е сексиии и му отива ... Heart Eyes  Невероятен хамелеон! Жестове, погледи, емоции и много настроение и смях. Не съм се съмнявала че ще се сработи с екипа, както винаги досега.

Set 🎬 notturno #EşrefRüya ⏳

"Понякога трябва да натиснеш бутона "не мисли" и просто да се радваш на живота."

Пожелавам ви един емоционален и неповторим почивен ден!

# 573
Благодаря Еми ! Kissing Heart   Старая се да си изразявам мислите и често пиша емоционално  и допускам грешки , но е искрено , неподправено  и от сърце ! Heart  Това , което си цитирала щях още снощи  да го напиша под твоя пост , но си казах  утре е нов ден  и го оставих за тази сутрин с кафенцето и още красотииии... Много се развълнувахме от видеото зад кадър на афишите.  Като чета реакции от Туитър хората им се радват много усеща се химия , заряд и че ще изградят незабравими образи и че сериала ще е супер .  Започваме да се влюбваме все повече  в тях и респективно в Ешреф и Нисан. Само почакай и ще видиш, че и награди ще оберем.. Wink

Цитат
Ехаааа , този колаж, като на кино лента е страхотен . Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 12:16 от femmi2

# 574
# 575

Днес било световният ден на диджея така че да пийнем , потанцуваме и позабавляваме с Пейямиии:stuck_out_tongue:

Кралят в креслото.  И друг път съм казвала и писала че в черно е трепач и това е любимият му цвят. Но има контраст и идея да са в черно и червено и сиво. Чаатай често облича кожени якенца🖤 и в ежедневието си и предпочита черният цвят разбира се и други също. Не е суетен от към дрехи и си износва стари и удобни, като са запазени.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 14:18 от femmi2

# 576
# 577
# 578
# 579
Добра ви вечер ,момичета! Hug

Идвам с малко закъснение ,за което  сори. Вчера ,насам  натам ,после Алпи и ви пропуснах....

На патерица ,Ви честитя празника и ви пожелавам да сте живи , здрави и много обичани майки,съпруги и приятелки!

Сега,ще се стягаме ли за сряда?Чудесни снимчици видях...най накрая Чачо се усмихна... Open Mouth и си прегърна Деметка....Супер са...е,по хубаво от нашето няма ,ама, да ви изчеткам и аз... JoyJoyJoy Това в кръга на шегата ,но наистина много добре стоят един до друг...

Пожелавам успех на сериала ! Heart Eyes

Илайда и Алп ви пожелават същото ! Hug

# 580
Светлееее Heart Eyes Благодаря !:tulip: Радвам се че намина при нас .  Знам че си заета работа в реала и Алп да следиш .  Много добра хармония има между тях двамата и най после го видяхме толкова усмихнат. Готвим се за Сряда така решиха от канал D на мястото на ММА. Не е лесен ден, но имаме вяра че ще се справим.
Така че ще имат силна конкуренция в наше лице. Wink    

Радвам се за Алп, че  сериала потръгна и дано се задържи ! Hands Pray Гледах откъси Алп играе много добре, той си е талантлив . Визията му е трепач ! Илка си разбира определено от работата. Обща стилистка е на двамата с Чачо. Поне така беше преди сега не съм много сигурна но стилът на обличане на Алп напомня Илкиния. Тя си има екип вече и не работи сама. 

Ново от ММК -  ето какво е споделил накратко . Превели са само частта за Чаатай иначе е
по- дълго интервюто . Още една песен са творили заедно браво . Музикални и талантливи са и двамата.

Mustafa Mert Koç обяви, че след песента "Sessizim" са подготвили мелодията на песента "Kaz" заедно с Çağatay Ulusoy.
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1898697979323728161

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1898786118318870984
ето тук има с английски субт .
Тук пътува и пее, но аркадаша го няма работи усилено на снимачната площадка .
https://x.com/senalahayatfena/status/1898747609122009188

Ново от Малбора -  в Париж е по покана на Лакоста за седмицата на модата .  Те много колежки ги канят така и им плащат да представляват дадена марка. Добри пари се изкарват и така и света те вижда и общуваш и с Холивудски звезди.  Хандето и Туба Б. се скъсаха да ходят на такива мероприятия. Не се иска много труд затова само позираш пред камерите и фотографите и трябва да си красив с поддържано тяло . Последно Ханде я бяха облекли в ужасна дреха висша мода ама .. на  нея и подхожда да е провокативна има класа . Между другото колежката на Чачо от ''Йешилчам''-  Афра Сарачоолу  също тая вечер  е в Париж и ще представя марката Баленсиага.  
https://x.com/nanaturquia73/status/1898739849584058822/video/1

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 23:11 от femmi2

# 581
Цитат
#AslıhanMalbora на модното шоу на Roland-Garros по време на Седмицата на модата в Париж, където беше поканена от марката Lacoste.
@aslihanmalbora 
Хареса ми Аслъхан на тези снимки:

# 582
Хубавка е Малбората на тия снимки. Естествена е и няма корекции, както е модерно хилурони , ботокси , силикони.     Косата й ми харесва и сякаш се е боядисвала. Като му знам вкуса и че си пада по зрели и по големички още ми е странно как така тоя път се е излъгал и проявил вкус. Бившата беше си беше естествена и подържана. Чаатай бей е любител и ценител на това. Няма значение дали ще е обикновена или не. Всички сме хора на тоя свят. Гадното е когато те използват. До такъв мъж жената трябва да има поведение да е красива и достойна и интелигента. Чачовата харизма е недостижима!

Хайде ,давайте за лека нощ красота от руските групи Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 00:22 от femmi2

# 583
Феми да пусна Афрето от Париж да я видиш Wink
Нали ходи да гледа ревю на Balenciaga

# 584
Цитат
💥 Турската преса съобщава за предстоящата премиера на сериала "Esref's Dream" с Демет Йоздемир и Чаатай Улусой 

Общи условия

Активация на акаунт