Отговори
# 15
Селин Арат: „Нашата цел винаги е да завладеем целия свят“

Известен с драми, обиколили целия свят, директорът на международните операции на Tims&B обяснява фокуса на турската продуцентска компания върху разширяването на линейната телевизия и платформите за стрийминг.

от Диего Алфагемес
Тims&B Productions е една от най-известните продуцентски компании в Турция, отговорна за глобални хитове като „Bitter Lands“, „Deception“ и наскоро издадения „Valley of Hearts“. С нови проекти за безплатни телевизионни канали и цифрови платформи, Señal News разговаря със Селин Арат, директор международни операции, който описа пътя на компанията към глобална експанзия.

Как бихте определили международната стратегия на Tims&B?
„Каквото и да правим, ние се фокусираме върху улавянето на целия свят. Важно е първо да спечелим нашата местна публика, за да гарантираме дълготрайност и успех на поредицата; ние обаче ценим създаването и на международна привлекателност, защото сега също така носим отговорност към нашите лоялни зрители по целия свят да предоставяме висококачествено съдържание.“

Какви са основните характеристики на предстоящия сериал "Eşref Rüya"?
„„Eşref Rüya“ е история, която откровено описва любовта във всичките й етапи. С тъмното минало на главния герой Ешреф и многобройните конфликти, публиката ще изпита удоволствие, което съответства на дълбочината и богатството на четенето на класически роман. Вярваме, че интегрирането на криминална група, съставена само от сираци, в историята ще допринесе значително за пренасянето на този проект по-далеч от романтична драма. Освен силата на сценария, актьорският състав е една от най-мощните характеристики на този дългоочакван сериал. Работим с едни от най-добрите в турската телевизия. Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, и двамата почитани в международен план, се сдвоиха на екрана за първи път. Творческият екип зад проекта е също толкова вълнуващ, тъй като ние се впускаме в това пътуване заедно с нашия скъп сценарист Ethem Özışık и добре познатия режисьор Uluç Bayraktar, които щателно вплитат сложните детайли от вселената на „Eşref Rüya“.“

Цялото интервю може да прочетете на този линк:
https://senalnews.com/en/interviews/selin-arat-our-goal-is-alway … r-the-whole-world

Феми, писали сме едновременно!
Извинявай, но няма да трия поста си. Нека да я има цялата статия.

# 16
Споко няма проблем от имане глава не боли Wink  редактирах моя пост . Благодаря за подробната статия и линка. Правят яка реклама и се говори и пише много . С голямата кошница сме Stuck Out Tongue историята ще е завладяваща заедно с актьорското майсторство от всички под най добрата режисура в екшън жанра. Музиката на Атакан Йелгадаз също ще допълва това.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 20:47 от femmi2

# 17

Flowers BlossomФЕМИ* страхотна  си, благодаря за новата тема,
Чаго е уникален, невероятен мъж и вярвам че с Деметка
 ще се развихрят подобаващо
Heart Eyes

# 18

Flowers BlossomФЕМИ* страхотна  си, благодаря за новата тема,
Чаго е уникален, невероятен мъж и вярвам че с Деметка
 ще се развихрят подобаващо
Heart Eyes

Софииии ,  Flowers Tulip Грасияс за думите . Стараем се . И двамата с шефааа сме страхотни и Огнениии ..  Stuck Out Tongue Winking Eye Както и преди писах и двамата го умеят и са опитни професионалисти, но платформите дават повече свобода.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 20:49 от femmi2

# 19
#NisRef #EşrefRüya ✨

Добре дошла Nisan. 🤍

# 20
Браво на Демет , а нашия мълчи няма "добре дошъл Ешреф" ,няма нищо! Засега никой не е последвал от екипа и колегите. Не че е задължително ,но това се наблюдава. Деметка следва продуценската компания.

# 21
Време е да постна още една красавица, чудесна партньорка на Чачо, която много си харесах в "Gaddar".
Ново от Instagram на Sümeyye Aydoğan:

sumeyyeaydogan_
затъмнение 🌪️

# 22
Време е да постна още една красавица, чудесна партньорка на Чачо, която много си харесах в "Gaddar".
Ново от Instagram на Sümeyye Aydoğan:

sumeyyeaydogan_
затъмнение 🌪️

Ваййй , не мога да не го повторя и цитирам .. Огнено  лудо мацеее . Браво развива се и използва шанса от Гаддар . Има и добър и интелигентен мениджър.   Двамата с Чаатай ми харесаха имаше спойка . Дали си има някой че още повече цъфти и разхубави . Щях да се радвам и нямаше да се дърпам ако се бяха загаджили с Казановааа ..  Точно такава му трябва и тя е някак си по зряла на външност ,нищо че е по малка.  И той не е монах имат общи неща ..Wink

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 22:16 от femmi2

# 23

Една красива бременна дама.
Гиземче - Еми помня ,че и ти я харесваше май. Wink

# 24

Една красива бременна дама.
Гиземче - Еми помня ,че и ти я харесваше май. Wink
Много си харесах Гизем още от "Пътят на Емир", след това я гледах в "Градско момиче" и в "Шампион".
Радвам се, че ще става майка!

Скрит текст:

# 25
Гиземката задобря ,като актриса и е по сладка от преди. Сега, като е хамиле още повече ще разцъфти.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 01:47 от femmi2

# 26
Гизем страшно ми хареса с Илхан Шен ама ги похабиха не ми се коментира ,че май имаше фенове левента уважавам и фенката.

# 27

Цитат
  - Казвам се Нисан!
Винаги съм владеела изкуството на пеенето и за мен всеки звук, всяка нота не са просто звуци, а опит да усетя и изразя това, което е трудно да се предаде с думи. Винаги съм знаела, че животът ми не е само моменти, но и чувства, които идват и си отиват. И сега, когато съм готова да изпитам отново тези чувства, ми предстои среща, която може да стане съдбоносна за мен.
Аз съм информатор, работещ с комисар Чигдем. Тя е на лов за Ешреф от дълго време и моята роля в тази жестока игра е да й предам информация, което ще ми струва повече, отколкото мога да си представя. Не мога да спра тази игра, но всяко мое движение, всяка дума, която казвам сега, решава колко близо ще бъда до унищожението.
Тази среща с Ешреф може да бъде фатална за мен, или за него, или за всички нас.

» #art@esrefruya | #esrefruya | #cagatayulusoy | #demetozdemir |

# 28

Цитат
 - Казвам се Нисан!
Винаги съм владеела изкуството на пеенето и за мен всеки звук, всяка нота не са просто звуци, а опит да усетя и изразя това, което е трудно да се предаде с думи. Винаги съм знаела, че животът ми не е само моменти, но и чувства, които идват и си отиват. И сега, когато съм готова да изпитам отново тези чувства, ми предстои среща, която може да стане съдбоносна за мен.
Аз съм информатор, работещ с комисар Чигдем. Тя е на лов за Ешреф от дълго време и моята роля в тази жестока игра е да й предам информация, което ще ми струва повече, отколкото мога да си представя. Не мога да спра тази игра, но всяко мое движение, всяка дума, която казвам сега, решава колко близо ще бъда до унищожението.
Тази среща с Ешреф може да бъде фатална за мен, или за него, или за всички нас.

» #art@esrefruya | #esrefruya | #cagatayulusoy | #demetozdemir |

Олеее , Емка , браво на теб:clap: имаме вече и повече инфо за Нисан под прикритие.  Няма да й е лесно в тая игра всички ще изгорят.  Това снимки на Демет, като Нисан ли са или?SunglassesSunglassesNature Sweat Drops Нали снимат край морето затова питам ама вече са се пренесли на други места край Истанбул.

# 29
Замръзвам докато я гледам така Демоша майкоо.

Общи условия

Активация на акаунт