какво ви е мнението за помпичка за нос?

• 3 951
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
Нашето педи също твърди,че прекомерното дразнене на лигавицата води до повишена секреция...но днес рших да купя една, защото малката смърка често тези дни и исках да видя имам ли нещо в носа...каза се че нищо не изкарах newsm78

# 46
Не мога да си представя какво бих правила без нея  Peace Имам на Чико и я ползвам всеки ден,мразя сополи по дете  Sick

# 47
и аз не се научих да я използвам... Sad

# 48
Ползвам и съм доволна.

# 49
И ние имаме помпичка на Чико, искрено се надявам да не ми се налага да я ползвам, изобщо дори. Praynig

# 50
И аз съм ползвала за дъщеря си.Много е удобна,макар да не става за всякакви сополи.

# 51
Аз не съм много доволна от тея помпички,почти никаква работа не ми вършат

# 52
МНого зависи от самата помпичка. В началото се пробвах с една, на която накрайникът беше с големина, идеална за моя нос. Изхвърлих я малко след закупуването й. Сега ползвам на Camera. Много е удобна и ми върши чудесна работа.

# 53
  • Букурещ
то си зависи от помпичката аз имах тая на Чико-никва работа не свърши и я хвърлих,но тази на Нук обаче,която после взех е супер-ползвам я

И аз така. С Чико не се справих, но Нук е е просто перфектна. Peace

# 54
Имам на Камера. Само веднъж се справих с нея. Почиствам нослето с клечки за уши, защото като повръща, а той много повръща, та чак и през носа му излиза и после му остават там разни "буби", които почиствам с клечките за уши без ограничител.

# 55
  • Ямбол
имам, но никога не съм я ползвала, педито също е против, аз пръскам стерамар, или със физиологичен разтвор и след няколко минути с клечки за уши почиствам,

Peace

# 56
Имам такава,но не ми върши никаква работа.

# 57
Имам две - на Чико и на Нук. И двете не ми вършат никаква работа. Не почистват добре. Почиствам нослето с бебешки клечки за уши.

# 58
Нямам,но моя приятелка ползва и казва,че е доволна.А и по-лесно излиза сополчето така.

# 59
Имам такова "чудо"и често го ползвам.Моята е обикновена на Камера,но върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт