Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 99 352
  • 847
  •   1
Отговори
# 285
Скрит текст:
Ами аз за съжаление ,като известна жертва на консуматорството, живея в Нотино / и още 10 сайта/ от години и вече ги надхитрявам успешно.
Друго нещо, което напоследък правя, е да си заредя количка с някакви намалени неща / но не прекалено с някакви баснословни суми, защото иначе я изпразват/ - идеята е, че като сложа намаленото в неделя ,а в понеделник има код за намаление за него става още по-добра цена Satisfied
Последно така поръчах на Пако Рабан новия парфюм за 128лв 90мл,което си беше направо супер.

А от Дъглас доста рядко пазарувах миналата година, те никак не глезят клиента.Поръчките се бавят, мостри няма,изобщо много умряло на подаръци дори за поръчки 300лв.
Понеже гледам разни клипчета из тик ток виждам колко по-различно е отношението към клиента и как определено стараната има значение.Дори ми хрумва, че тук може би си прибират мострите , отколкото да ги раздават.Кой знае.
Има какво да се научи от Вас ! 🔝😁
А също да Ви попитам - забелязвали ли сте, дали ако наличността на даден продукт намалява, го изписват (както съм виждала на някои) или директно го отбелязват като изчерпан ?
Би трябвало да пише точно колко броя има ако са под 5. На сайта също може да пише "повече от 5", което предполагам е като приближава 5 броя (в приложението обаче в такива случаи си пише само налично)

# 286
Кодът 8mart в parfium.bg ми даде повече от 8% + БД. Парфюм от 149 лв. намали с 16.99

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 22:09 от lurtzchen

# 287
Кодът 8mart в parfium.bg ми даде повече от 8% + БД. За парфюм 149 лв. намали 16.99
при мен 8% намалява

# 288
Кодът 8mart в parfium.bg ми даде повече от 8% + БД. За парфюм 149 лв. намали 16.99
при мен 8% намалява
Маха 8% и 5 лв. доставка, та така се получава повече от 8%.

# 289

А също да Ви попитам - забелязвали ли сте, дали ако наличността на даден продукт намалява, го изписват (както съм виждала на някои) или директно го отбелязват като изчерпан ?

А, щом е за промоции и за спестяване на пари - да.Хич не обичам да давам 200лв за нещо, което спокойно може да се купи за 100 Grinning

Иначе наличността се отразява да, като паднат под 10 пише, че налични над 5 бр, или над 3.Поне това им е ок ,но наистина е само в сайта.Grinning

Ето сега това например ме изкушава Grinning :

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 22:01 от KristinaZ

# 290
Amouage Guidance 46 - 339 евро в Beautinow (при първа поръчка след регистрация с код WELCOME10 става 305,1 евро Wink )
https://beautinow.com/products/amouage-guidance-46-extrait-de-parfum/

Amouage Guidance - 239 евро отново в Beautinow (с кода сваля до 215,1 евро)
https://beautinow.com/products/guidance-woman-eau-de-parfum/

# 291
# 292
Ха! Да, действително в сайта са отразени бройките, а в приложението - не. Благодаря за двата отговора !

А, щом е за промоции и за спестяване на пари - да.Хич не обичам да давам 200лв за нещо, което спокойно може да се купи за 100 Grinning

Иначе наличността се отразява да, като паднат под 10 пише, че налични над 5 бр, или над 3.Поне това им е ок ,но наистина е само в сайта.Grinning

Ето сега това например ме изкушава Grinning :

Изкушения дебнат отвсякъде. 😍😄

Радвам се, че попаднах на тази тема. Освен, че научих нещо, срещнах съмишленици 😅Обкръжението ми недоумяват как имам време да следя “промоциите” (почти нищо не купувам на редовна цена).

# 293
Delirium
Нямам възможност за линкове в момента.

# 294
Ellinor* ,
благодаря за офертата от Делириум за Робота Интенз - мъжът ми много го харесва и редуваме с Le male elixir, ще се зарадва на комплекта Hug А аз на цената Grinning

# 295
# 296
Като ветивер ценител се влюбих в една отливка от Milen™ и дори след като свърши често посягах към празния флакон...
Наскоро се възползвах от валентинското промо на Парфюми-шоп и даже бяха сложили една мостра (D&G The One Gray) - тъкмо навреме за втория сезон на "Белият лотос"

# 297
Издирвам Gris Charnel extract…ако някой го види на хубава цена, моля да пише..

# 298
Някои знае ли дали тези aromati.bg имат нещо общо с aromatix? Снощи докато за пореден път издирвам, дали Pas ce soir е наличен някъде онлайн, се заблудих и попаднах на сайта им, мислейки си, че съм в Ароматикса.Тъй като визуално сайтовете много си приличат, видях тестер за 225лв и моментално го сложих в кошницата. Добре че, реших все пак да разгледам дали има и друго на добра цена, тогава видях, че сайта всъщност е aromati.bg и се отказах от поръчката. Сайта нарочно ли е с подобен дизайн, както monna е с подобен на Нотино?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт