Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 99 333
  • 847
  •   1
Отговори
# 270
Ето няколко оферти и от мен - добри цени на Elie Saab в https://www.parfimo.bg/
https://www.parfimo.bg/elie-saab/?c=2344&f[m][]=109&sort=price_asc&page=1
https://www.parfimo.bg/chopard-happy-chopard-magnolia-bouquet-ea … te-za-jeni-40-ml/
100 мл https://elinor.bg/product/dolce-gabbana-devotion, с код mack20, споделен от magicjo цената става 131,20

# 271
По-добре изчакайте, понякога уикенда пускат по някой друг код.
Аз ако искам нещо поръчвам в неделя в 23.50 , и на следващия ден като стана / е аз винаги ставам в 7 без нещо/ разглеждам новите промоции и ако не ми изнася вчерашната поръчка я анулирам и пускам нова с по-добра оферта Simple Smile

# 272
# 273
Подкрепям поста на KristinaZ аз процедирам по същия начин.

# 274
# 275
# 276
Здравейте, на Parfium.bg!

# 277
  • Стара Загора
Аз да помрънкам малко за жеста, който липсва от страна на Дъглас.
Напоследък ми се събраха няколко поръчки от там като никога и то, защото правят някакво намаление. За толкова много години имам само 5 поръчки. Това е един от малкото сайтове, в които сам трябва да заявиш, че искаш мостра като подарък. За 3 поръчки само веднъж се излъгаха да сложат комплимент/2 мостри. За разлика от тях, от немския Дъглас получавам мостри (и не само) без значение от сумата и без молене (имам предвид заявяване). Ако трябва да влизам в детайли, дори начина на опаковане е различен. Joy Уж са една верига, но обслужването се разминава.

# 278
В немския Дъглас често пускат и подаръци за поръчки над 89 евро.При нас и за 3 и за 300 лева да поръчаш е едно и също-2 мостри.

# 279
В немския Дъглас често пускат и подаръци за поръчки над 89 евро.При нас и за 3 и за 300 лева да поръчаш е едно и също-2 мостри.
О, мострите трябва да се заслужат - поръчка за поне 100 лв Simple Smile

# 280
  • Стара Загора
Дори и над 150лв не пращат. Joy
Да са живи и здрави фирмите превозвачи и офертите в чуждите сайтове.

# 281
По-добре изчакайте, понякога уикенда пускат по някой друг код.
Аз ако искам нещо поръчвам в неделя в 23.50 , и на следващия ден като стана / е аз винаги ставам в 7 без нещо/ разглеждам новите промоции и ако не ми изнася вчерашната поръчка я анулирам и пускам нова с по-добра оферта Simple Smile
Мина ми през ума нещо подобно и така и ще направя ! 😁Промоцията е валидна точно до 02.03. Благодаря Ви много за идеята !! 🌷
Между другото съм пазарувала във физически магазин на Douglas в Германия - давали са ми по 5-6 мостри за поръчка под 40-50€..

# 282
Ами аз за съжаление ,като известна жертва на консуматорството, живея в Нотино / и още 10 сайта/ от години и вече ги надхитрявам успешно.
Друго нещо, което напоследък правя, е да си заредя количка с някакви намалени неща / но не прекалено с някакви баснословни суми, защото иначе я изпразват/ - идеята е, че като сложа намаленото в неделя ,а в понеделник има код за намаление за него става още по-добра цена Satisfied
Последно така поръчах на Пако Рабан новия парфюм за 128лв 90мл,което си беше направо супер.

А от Дъглас доста рядко пазарувах миналата година, те никак не глезят клиента.Поръчките се бавят, мостри няма,изобщо много умряло на подаръци дори за поръчки 300лв.
Понеже гледам разни клипчета из тик ток виждам колко по-различно е отношението към клиента и как определено стараната има значение.Дори ми хрумва, че тук може би си прибират мострите , отколкото да ги раздават.Кой знае.

# 283
Ами аз за съжаление ,като известна жертва на консуматорството, живея в Нотино / и още 10 сайта/ от години и вече ги надхитрявам успешно.
Друго нещо, което напоследък правя, е да си заредя количка с някакви намалени неща / но не прекалено с някакви баснословни суми, защото иначе я изпразват/ - идеята е, че като сложа намаленото в неделя ,а в понеделник има код за намаление за него става още по-добра цена Satisfied

Кристина, все едно описа мен. Звучи плашещо отстрани - "жертва на консуматорството", но съвсем точно ме характеризира. Предполагам и голяма част от темата се припознва в поста ти.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 15:55 от лорелай

# 284
Последно така поръчах на Пако Рабан новия парфюм за 128лв 90мл,което си беше направо супер.

А от Дъглас доста рядко пазарувах миналата година, те никак не глезят клиента.Поръчките се бавят, мостри няма,изобщо много умряло на подаръци дори за поръчки 300лв.
Понеже гледам разни клипчета из тик ток виждам колко по-различно е отношението към клиента и как определено стараната има значение.Дори ми хрумва, че тук може би си прибират мострите , отколкото да ги раздават.Кой знае.
Има какво да се научи от Вас ! 🔝😁
А също да Ви попитам - забелязвали ли сте, дали ако наличността на даден продукт намалява, го изписват (както съм виждала на някои) или директно го отбелязват като изчерпан ?

Общи условия

Активация на акаунт