Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 894
  • 847
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Има ли код за aromatix?

# 586
# 587
В Сливен в центъра парфюмерията е физически магазин на Импала козметикс, писах за техния онлайн магазин преди. Нормални цени, доста добре зареден. Взех си един Fame Parfum.
Независимо че темата е приоритетно за онлайн пазаруване, е добре да се знае къде какви парфюмерии има най-малкото за проба (в цитираната дамата ми пръсна направо на ръката, никакви блотери Simple Smile ). България не e само столица и няколко големи града с молове.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 15:15 от BillieCross

# 588
  • Бургас

Milen™ може ли линк към Light Blue Capri In Love Dolce and Gabbana 2025, нещо не ги открих

# 589
  • София
Привет, малко със закъснение споделям за една поръчка на сляпо от Нотино - видях на добра цена Afnan
Supremacy Collector's Edition

Скрит текст:

Помня, че я видях и поръчах вечер късно, на около 73лв ли беше, нещо такова, а сутринта беше актуланата цена от 117,40лв.
Супер бързо дойде - за около ден-два. Прафюма е страхотен! Горещо го препоръчвам на мъжете в темата, а и за мъжете на дамите ни тук, за пролетта и лятото е чудесен, а и не само. Мислех да го опиша по-обстойно в парфюмната, както и невероятната находка Aurora Romance d'Amour Hot, но отпада.
Накракто, Afnan Supremacy Collector's Edition не е точно като никой парфюм, но да кажем има от Nishane Hacivat, и дори може би версията X, особено в началото, като постепенно става по-дървесен и подправъчен и поне при мен завива неочаквано в по-мрачна посока на нещо между Dior Sauvage Elixir и Initio Oud for Greatness.

В последните дни на изминалия месец февруари, взех още една чудесна находка, която бях тествал няколко пъти - Swiss Arabian Mutamayez от верига  Al Amar - има ги в почти всички софийски молове, само арабски продават.
Скрит текст:

Нормалната му цена на Mutamayez е 90лв, аз го взех на 38, а сега виждам, че пак е намален на 45лв

https://www.al-amar.bg/mutamayez-edp

Парфюм е великолепен - повече е западен, но със страхотна ориент дълбочина. Знам, че ще може да звуча луд, но на мен ми напомня на оригиналната версия YSL M7
Скрит текст:
Разбира се, може и спомените да ми игрят лоша шега, но така го усещам и затова го споменавам, като някакъв ориентир. Може би донякъде и феновете на стила на Tom Ford Oud Wood биха харесали Swiss Arabian Mutamayez.

Споделям и за една нова поръчка, напълно спонтанна от преди малко - от нов за мен сайт: ionelli.bg
Там зърнах тази красота: Lattafa Mashrabya
Скрит текст:

Видях отлични отзиви и че във фрагрантика го срявняват с красоти от рода на  By Kilian Smoking Hot, Dior Tobacolor и Brecourt Farah, което свежда риска до нулев за моя вкус. Като дойде ще споделя отзив за магазина и парфюма. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 19:28 от Deetron

# 590
  • София
От днес имам нов персонален код за flaconi.de, който няма да използвам. Важи за днес, 20 евро отстъпка при покупки над 109 евро и 10 евро отстъпка над 59 евро, код FORYOU.

# 591
  • На черешатааа
Скрит текст:
Zen е реформулиран, новият е някаква цитронадка. Специално го мирисах в Дъглас.
Имам питане за физически магазини - парфюмерии в Ямбол и Сливен пътувам често по работа и се сещам, че може да обиколя и да видя дали няма да изскочи някое забутано съкровище. Понякога в по-малките градове има находки.
В Ямбол има 1на пребогато заредена парфюмерия в к-с Златен рог, но цените не са като от сайтовете, но пък изкачат съкровища .

# 592
Скоро ще я инспектирам Simple Smile по начало нямам време за физическо пазаруване и в такива паузи по време на командировка обожавам да метлосвам.
Физическа парфюмерия в Бургас без онлайн магазин е Виктори КиК на ул. Богориди срещу хотел България. Една от първите в града, но позападна в последните години. Там могат да се открият стари бачове.

# 593
  • София
От днес имам нов персонален код за flaconi.de, който няма да използвам. Важи за днес, 20 евро отстъпка при покупки над 109 евро и 10 евро отстъпка над 59 евро, код FORYOU.
И на мен са пратили мейл със същия код. Важи само за днес. Не важи за: Carolina Herrera, CHANEL, Clive Christian, Creed, DIOR, Emil Élise, ESSENTIAL PARFUMS, Gisada Switzerland, INITIO, Laboratorio Olfattivo, Liquides Imaginaires, Maison Crivelli, Maison Francis Kurkdjian, Maison Tahité, Moroccanoil, Pana Dora, Parfums de Marly, Roberto Ugolini, Sensai, XERJOFF, L'Oréal Professionnel Paris SteamPod 3.0 & 4.0.
В www.parfumdreams.de код SPRING22 за 22% .
Няма минимална стойност на поръчката, не важи за намалени продукти Може да се използва до 17 март 2025 г., не е валидно за Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateu и артикули с етикет Luxury.  
Моята поръчка от Мейкъп пристигна. Днес съм със Soul Couture Love twist, много ми хареса. Води се унисекс, но е 100% дамски. Утре ще разнося другия и ще пиша в парфюмната тема.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 18:01 от Vesika

# 594
# 595
здравейте,

няма ли вече таблица с отстъпките на 1ва страница или пропускам нещо?

Издирвам за parfium.bg дали има в момента някой...

# 596
здравейте,

Действащ е ILKO10, но е над определена сума, мисля, че беше над 150 лв.

# 597
здравейте,

Таблицата е тук

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cTNPhf8zHHShVdUnblBqcq20 … edit?usp=drivesdk

# 598
Привет, малко със закъснение споделям за една поръчка на сляпо от Нотино - видях на добра цена Afnan
Supremacy Collector's Edition

Скрит текст:

Помня, че я видях и поръчах вечер късно, на около 73лв ли беше, нещо такова, а сутринта беше актуланата цена от 117,40лв.
Супер бързо дойде - за около ден-два. Прафюма е страхотен! Горещо го препоръчвам на мъжете в темата, а и за мъжете на дамите ни тук, за пролетта и лятото е чудесен, а и не само. Мислех да го опиша по-обстойно в парфюмната, както и невероятната находка Aurora Romance d'Amour Hot, но отпада.
Накракто, Afnan Supremacy Collector's Edition не е точно като никой парфюм, но да кажем има от Nishane Hacivat, и дори може би версията X, особено в началото, като постепенно става по-дървесен и подправъчен и поне при мен завива неочаквано в по-мрачна посока на нещо между Dior Sauvage Elixir и Initio Oud for Greatnes

Deetron 🙌🙌🙌Имам го и дори мисля да се запася с още една бутилка, обаче изпуснах намалението. При мен ананаса и ябълките избиват като нотки и е 🥰.Жена съм,но е един от любимците ми за всекидневието, наистина е удоволствие да се носи. От скорошните намаления грабнах и Mefisto на Xerjoff. Редувам ги със Supremacy. Сега чакам наличност, намаление на Toskovat  (Ataraxia, Inexcusable Evil).

# 599
katomova, благодаря за кода Flowers Bouquet , възползвах се . Поръчах My Way Nectar за лятото. Дано не ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт