Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 812
  • 847
  •   1
Отговори
# 600
Код W6S8KSC5 за -5% в parfium.bg. Пишат, че за кратко. Blend Oud Zagar 60 ml e 199.99 лв, има и други изкушения.

# 601
# 602
Включвам се среднощно, след сагата с Дъглас да кажа, че в крайна сметка ми бяха объркали комплекта и не бил този, който е на картинката, ама на мен ми писна 10 дни да чакам нещо - викам давайте го,нека дойде всичко утре най-после ,нека се случи това чудо.

Та, подведена от Тик Ток истерия поръчах този комплект ,
и вчера видях , че са заредили и новият- 100мл чакам.

Нямам никаква идея дали ще ми харесат, по пирамида очаквам вторият да ми допадне повече, ама знам ли.

Преди 2 седмици от един странен сайт /olsimple или нещо такова/се сдобих с така чаканият от мен Armaf Yum Yum -

Който обича сладкарници Grinning
Вече го има и наличен от началото на седмицата и в parfium.bg 90лв

# 603
Аз харесвам много първия парфюм на Кайли, но мисля че е за студено време. Повече сякаш се разгръща. Пиши в другата тема като получиш новия и кой повече ти харесва. Този уикенд се надявам да мога да пробвам 2.0. Зависи дали вече са го заредили и тук.

# 604
  • Стара Загора
Преди 2 седмици беше намален и в ozone.bg този красив Ingenious Ginger, а от уикенда гледам и в Елинор е с добра отстъпка. На мен сякаш не ми е толкова траен, колкото ми се иска и затова си трая. Simple Smile

#BGMлоялнапрограма

# 605
Искам да попитам от кой сайт мога да поръчам няколко тестера на парфюми от тези най малките по 1-2 мл. които са ?

# 606
Искам да попитам от кой сайт мога да поръчам няколко тестера на парфюми от тези най малките по 1-2 мл. които са ?
Ако говорите за мостри ,в Нотино и Мейкъп има на дизайнерски парфюми.
https://www.notino.bg/discovery-box/

# 607
В Старкорп със сигурност, мисля и в парфюми-шоп има.

# 608
  • Sofia
Някой скоро спомена (или в другата тема?), че му липсва Dsquared2 She Wood.
Този мъжки вариант е идеална опция на още по-идеална цена. По мои спомени за She wood се покриват на 95% . Нищо остро и мъжкарско, основно виолетови листа в езеро.
57 лв или по-малко с код за 100 мл.

https://parfium.bg/dsquared-original-wood-parfyumna-voda-za-maje-bez-opakovka-edp

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 13:59 от Karen

# 609
# 610
Къде се намира физическия магазин на parfumi biz? Каква е тази потайност?! xdd

# 611
  • София
Къде се намира физическия магазин на parfumi biz? Каква е тази потайност?! xdd
Няма магазин.

# 612
Някой поръчвал ли е парфюми от Озоне ? Знаете ли дали са оригинални ?

# 613
Вие parfumi biz ли имате предвид, когато говорите за момчето? Или е друг?

# 614

Общи условия

Активация на акаунт