Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 710
  • 847
  •   1
Отговори
# 765
# 766
Момичета, връщането към Нотино за наша сметка ли беше?

След като е създадено връщане може да се остави и в техен магазин, което е безплатно.

# 767
# 768
Върнете го за тяхна сметка. Никой няма да отбележи, че сте го върнала за Ваша. Така или иначе, ще си приспаднат куриерските разходи. Ако го върнете за тяхна сметка, просто няма да ги платите два пъти.

# 769
Има ли някакъв код за Ароматикс за нов клиент или нещо такова? В таблицата има само някакъв са Xerjoff

# 770
търся D&G K

# 771
  • София
Върнете го за тяхна сметка. Никой няма да отбележи, че сте го върнала за Ваша. Така или иначе, ще си приспаднат куриерските разходи. Ако го върнете за тяхна сметка, просто няма да ги платите два пъти.
Не е точно така. Аз връщах за тяхна сметка, но пратката се върна обратно при мен. И настана разправията т.е прочетете общите условия за връщане в сайта на Нотино.

# 772
  • Стара Загора
Не успях да намеря раздела за връщане чрез куриер. За рекламация има цяла подробна страница, но тя не ми върши работа.

# 773
# 774
Не успях да намеря раздела за връщане чрез куриер. За рекламация има цяла подробна страница, но тя не ми върши работа.

Всичко пише тук - https://www.notino.bg/garancia-vrashtane-na-pari/

Цитат
В случай, че направите отказ от договор през първите 14 дни от получаването на стоката, имате право на възстановяване на разходите за доставка на стоката на стойност, отговаряща на най-евтиния начин за доставка на стоки.

# 775
Gourmethouse - за 4-ти път поръчвам и сега наистина ме изкефиха :
Поръчах втора 100ца от любимата ми La Dolcissima, а мацката ми писа какво ще добави за тест. Ами общо 10 мостри Simple Smile много добре, ще има да опознавам. Супер коректни, малко брандове на цени те на официалните магазини, но всичко е оригинално.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 07:00 от BillieCross

# 776
# 777
Благодарност за споделената оферта от 6opar. Отново страхотна покупка от parfium.bg, като този път презентацията надмина очакванията ми:

# 778
Здравейте, има ли активен код за Ozone.bg?
Някъде имаше преди известно време, но не мога да ги намеря.

Супер оферта от Ozone.bg:

Новото Moschino: https://www.ozone.bg/product/moschino-parfyumna-voda-toy-2-pearl-100-ml-tester/ - 80 лв.

Най-ниска цена опаковка - 130 лв.
Най-ниска цена тестер: 92 лв. тестер - на толкова съм го купувал преди 1 година.

Усещат се основно: Сорбе, пясък и ветивер. Разкошен унисекс.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 11:54 от fena123

# 779
Здравейте, има ли активен код за Ozone.bg?
Някъде имаше преди известно време, но не мога да ги намеря.

oznyet10 е активен, но май е за определени продукти или за сума

Общи условия

Активация на акаунт