Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 714
  • 847
  •   1
Отговори
# 750
Тук съм да споделя опита от последните ми поръчки от parfium.bg и Висша козметика.
След като получих уведомление на мейла си, че е наличен продукт, който търся, пуснах поръчка от parfium.bg. Няколко часа по-късно ми се обадиха да откажат поръчката, т. к. не бил наличен. Веднага след като я отказаха получих втори мейл, че е наличен и всичко се повтори. Получих и трети мейл, и пак направих поръчка. Но този път ми го изпратиха. Чакам го.
От Висша козметика ми изпратиха отворен парфюм, без стикер на кутията, който поръчах за подарък. Обяснението беше, че някои кутии са без стикер, а кутиите на този бранд не са в целофан. Видимо нивото е до горе, капачката леко мирише, но не съм пробвала дали има празен ход. Вероятно няма. Чакам да ми отговорят дали имат затворена кутия, за да ми го сменят.
P.S. От ВК ще ми дадат кутия със стикер 😁

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 17:23 от lurtzchen

# 751
Здравейте, някой дали би помогнал с кодче за beautinow евентуално.Simple Smile

# 752
Нормално ли е парфюм, обозначен БО да се продава наистина без никаква кутия?
Случвало ми се е и без никаква кутия да е. Когато е много стар и рядък парфюм, или цената е много изгодна, тогава нямам никакви очаквания към кутията на тестера или това да не е пръскана.
 Ето малко по-отгоре има листнати тестери на парфюми с ритейл над 300 лв. и цена на тестера под 60 лв. Какви очаквания да имам за опаковката?! Надявам се просто да дойде поръчката, а ако има и капачка е направо бинго!

# 753
# 754
От Висша козметика ми изпратиха отворен парфюм, без стикер на кутията, който поръчах за подарък. Обяснението беше, че някои кутии са без стикер, а кутиите на този бранд не били в целофан. Видимо нивото е до горе, капачката леко мирише, но не съм пробвала дали има празен ход. Вероятно няма. Чакам да ми отговорят дали имат затворена кутия, за да ми го сменят
Royal Crown?

# 755
  • Бургас
Зара Stellar Amber спрян ли е? Купих малка бутилка, че ми беше по-хубаво шишето и сега не го откривам. Ако на някой му е излишен, бих го освободила от този товар. Grinning

# 756
Много спешен въпрос!
Имало ли е тестери на Делините в Елинор?
Не си спомням.

# 757
  • Бургас
Много спешен въпрос!
Имало ли е тестери на Делините в Елинор?
Не си спомням.
В този на Ситняково имаха, последно бях там началото на Декември. Делина и Делина Ексклузиф имаше със сигурност.

# 758
Нормално ли е парфюм, обозначен БО да се продава наистина без никаква кутия?
Случвало ми се е и без никаква кутия да е. Когато е много стар и рядък парфюм, или цената е много изгодна, тогава нямам никакви очаквания към кутията на тестера или това да не е пръскана.
 Ето малко по-отгоре има листнати тестери на парфюми с ритейл над 300 лв. и цена на тестера под 60 лв. Какви очаквания да имам за опаковката?! Надявам се просто да дойде поръчката, а ако има и капачка е направо бинго!
Не е рядък, нито спрян парфюм.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 15:48 от Frezialina

# 759
Извинявам се, не съм пояснила, понеже бързах. Тестери за продажба.
Но бързо се реши при мен дилемата. Много благодаря! 💐💐💐💐💐

# 760
# 761
  • София
Поръчах 2 тестера от тези. Ще видим като пристигнат

# 762
  • Стара Загора
Момичета, връщането към Нотино за наша сметка ли беше?

# 763
Да, до адреса в Парадайз. Преди да вдигнат цените беше 9 лева, сега сигурно ще е повече за съжаление. Но моят опит е от преди година, нека и други да се включат с мнение. Може да има някакви промени 🤔

# 764

Общи условия

Активация на акаунт