Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 99 708
  • 847
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • София
Тази година ще следя за 2 парфюма, жалко, че няма изглед да паднат, но виждам, че има добри  оферти на други аромати. Взимайте и заради мен Laughing

Тъй като темата не е само за добрите оферти, а за изпитаните сайтове, си позволявам да отбележка, че явно заради големия интерес към Камра, която подушвам почти всеки ден върху някого, са го свирнали по повечето сайтове. Така че възползвайте се, докато се намира на 70лв.

А може ли линк или точно наименование, за първи път чувам за Камра.

# 332
# 333
Parfium.bg - Kод за отстъпка за -10% при поръчка на козметика за над 100 лв:

97ECXRCZU

# 334
Кое му е толкова интересното?

# 335
  • BG-DE
А-а, това не знам, аз само веднъж съм го душила и за мен е ужасен но явно си има доста фенове 🙂

# 336
  • На черешатааа
Скрит текст:
https://www.fragrantica.com/perfume/Bon-Parfumeur/502-Iris-Cartagena-97157.html  изгубих си съня откак го тествах. Дали може да се намери на добра цена някъде Flushed
От отливка в парфюмна група Sparkling Heart

# 337
# 338
В Perfume-bg.eu,
от 2.03 до 9.03

# 339
    # 340
    Здравейте! Интересесувам се от парфюма на Герлен Абсолю Амира Роса  (дано не бъркам )
    миналата година на летището в Абу Даби една дама ми го промотира , като лимитиран само за там, пръснах се и след часове ми хареса. При последващи пътувания след като излезе в БГ го търсих в безмитните зони , но го нямаше. Щеше ми се още веднъж да го пробвам. Някой има ли го, определяте ли го като траен. Изчетох темата, шашнахте ме колко сте компетентни, аз съм пълен лаик. Видях,че посочения по-долу сайт го имате за надежден, с един код идва на добра цена, да рискувам ли да го купя ( в смисъл да е оригинален продукт) ?

Благодаря на включилите се!

# 341
    Сайта е легитимен. Имам отливка от този парфюм. Смятам че вече му минава сезона. Намирам го за зимен, защото е тежък и задушаващ. Бързо ми омръзна, а мислех че ще успее да ми стане любим, защото харесвам подобни композиции. Има го за проба в Дъглас, скоро преди някъде 2-3 месеца излезна по магазините в БГ. Ако искате отидете на място и го пробвайте, или си поръчайте отливка от парфюмните групи във ФБ вместо да го поръчвате цял, щом имате съмнения.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 13:05 от Lale_Lili

# 342
    Сайта е легитимен. Имам отливка от този парфюм. Смятам че вече му минава сезона. Намирам го за зимен, защото е тежък и задушаваш. Бързо ми омръзна, а мислех че ще успее да ми стане любим, защото харесвам подобни композиции. Има го за проба в Дъглас, скоро пред 2-3 месеца илизна по магазините в БГ. Ако искате отидете на място и го пробвайте, или си поръчайте отливка от парфюмните групи във ФБ.
    Благодаря! Но извинявам се за тъпия въпрос - кои са групите и как мога да си поръчам отливка ( това може би означава мостра) ?

# 343
    Не, не означава мостра. Означава че има хора, които си купуват целия парфюм и после отливат от него в шишенца от 3мл, 5мл или 10 мл, като всяко съответно си има цена. Доставката е за ваша сметка и често се плаща предварително. Групите във ФБ можете да намерите сама. Гледате тези които са с най-много ченове (15-20 и повече хиляди хора).

# 344

Общи условия

Активация на акаунт