Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 822
  • 847
  •   1
Отговори
# 405
  • София
За Мона, задължително с преглед, често продават продукти с изтекъл срок на годност. Хубавото е, че връщането е сравнително лесно.

# 406
# 407
Здравейте, моля за съвет за поръчка от Monna.
Как е по-добре - плащане с карта и взимане от офиса им, за да се види продукта на място, или офис на куриер с наложен платеж и преглед?
Аз чакам пари от тях вече месец и половина. Платих с карта, имаше липсващ продукт за 144лв. и тишина. Обаждах се няколко пъти, без резултат. Написах мейл, отговориха, уточнихме се и все още чакам.
Пратки до офис с наложен мисля че са само за суми под 100лв.

# 408
От доста време не бях поръчвала от Монна, онзи ден се престраших и взех новия Michael Kors тестер за малко над 70 лева. Вече имам съобщение, че ме чака в офис на Спиди. Не съм плащала предварително.
Още е налична офертата, вече проверена Simple Smile
https://monna.bg/product/michael-kors-pour-femme-parfyumna-voda-za-zheni

# 409
# 410
  • Не съм от тук и съм за малко
За взимане от офис, Монна ми дава само опция плащане с карта и ако откажа поръчката - връщане на парите след неизвестно време. Мисля да мина на варианта Спиди с наложен платеж. Благодаря за споделения опит, момичета. Hug

# 411
# 412
Здравейте, можете ли да споделите мнение за https://fragrances.bg.
Мислех, че съм купувал няколко парфюма за съпругата ми от тях преди време, но сега виждам, че са във Варна.

Някой пазарувал ли е от тях и оригинални ли са парфюмите?

# 413
Оригинални са, да. Имат и физически магазин

Здравейте, можете ли да споделите мнение за https://fragrances.bg.
Мислех, че съм купувал няколко парфюма за съпругата ми от тях преди време, но сега виждам, че са във Варна.

Някой пазарувал ли е от тях и оригинални ли са парфюмите?

# 414
Здравейте, моля за съвет за поръчка от Monna.
Как е по-добре - плащане с карта и взимане от офиса им, за да се види продукта на място, или офис на куриер с наложен платеж и преглед?
Аз чакам пари от тях вече месец и половина. Платих с карта, имаше липсващ продукт за 144лв. и тишина. Обаждах се няколко пъти, без резултат. Написах мейл, отговориха, уточнихме се и все още чакам.
Пратки до офис с наложен мисля че са само за суми под 100лв.
И при мен липсващ продукт, от два дни телефонът им е изключен, а на пощата никой не отговаря (ако я и чете...). Лично аз повече не бих поръчвала заради комуникацията.

# 415
Преди време имаше един хубав код за Beautinow - save10. Докато се наканя да поръчам, обаче, вече не е активен.
Дали някой добър човек не знае нов такъв код ☺️🤗

# 416
Къде в София има налични Orto Parisi и Nasomatto за тест?

# 417
Здравейте моля за малко помощ , че съм много зле с тези сайтове за парфюми. Предстой ми да купя подарък за мъж парфюм на Булгари аква. Сега гледам в два сайта парфюм.бг и нотино. Ами те са на една цена а пък на едното място е 50 мл , а на другото 100 мл. Та сега се чудя на кое от двете места е по вероятно да е оригинален ?

# 418
  • Sofia
Здравейте моля за малко помощ , че съм много зле с тези сайтове за парфюми. Предстой ми да купя подарък за мъж парфюм на Булгари аква

Ако искате 100 ml поръчвайте спокойно.

# 419
Преди време имаше един хубав код за Beautinow - save10. Докато се наканя да поръчам, обаче, вече не е активен.
Дали някой добър човек не знае нов такъв код ☺🤗
Ако се абонирате за бюлетина им, можете да ползвате 10% отстъпка при първа поръчка с код WELCOME10.

Общи условия

Активация на акаунт