Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 916
  • 847
  •   1
Отговори
# 570
Някой знае ли дали на Shisedo Zen му е сменена бутилката и дали е реформулиран? В парфимо излизат две различни снимки на бутилки.
В Дъглас консултантката твърди, че няма такова нещо, но аз помня старата бутилка, в жълто.
https://www.parfimo.bg/shiseido-zen-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml/

# 571
Shiseido Zen e в нова бутилка с дървена капачка. На мен ми харесва много повече от старата. Колкото до аромата, пръснах, стори ми се същия, но аз го нямам много отдавна и не мога да ги сравня. Не би трябвало да е различен.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 14:42 от Magda Dimitrova

# 572
Благодаря много! Бях сигурна, че не греша, но реших да не споря с дамата, за да не хабя излишно енергия. Между другото, тя беше извикана като по-компетентна от една нейна млада колежка. Сами преценете,  колко разбират хората, които ни "консултират.
А ето какъв отговор получих на чата на парфимо  току що:
"Shiseido обнови своя емблематичен аромат Zen, като представи нова версия с елегантен стъклен флакон и специално изработена дървена капачка от 100% ясеново дърво."
В такъв случай цената му в парфимо е чудна- 88 лева.

# 573
Благодаря много! Бях сигурна, че не греша, но реших да не споря с дамата, за да не хабя излишно енергия. Между другото, тя беше извикана като по-компетентна от една нейна млада колежка. Сами преценете,  колко разбират хората, които ни "консултират.
"Shiseido обнови своя емблематичен аромат Zen, като представи нова версия с елегантен стъклен флакон и специално изработена дървена капачка от 100% ясеново дърво."

Или пък по-малко за старата версия с повредена опаковка

# 574
  • Балчик
Има, онзи ден се възползвах от него.
И аз, преди 2 седмици. Отдавна съм им клиент.

# 575
Скрит текст:
quote author=*Emia* link=topic=1738773.msg49438926#msg49438926 date=1741782670]
Или пък по-малко за старата версия с повредена опаковка

[/spoiler]
[/quote][/spoiler]
Благодаря, разликата в цената не ми е проблем. Прочетох, че в новата версия е премахната съставка, която от 2020 е забранена в ЕС за влагане в парфюми. Иначе да, винаги бих предпочела втория вариант.
Съжалявам, нямам идея, защо стана това с цитата.

# 576
# 577
Zen е реформулиран, новият е някаква цитронадка. Специално го мирисах в Дъглас.
Имам питане за физически магазини - парфюмерии в Ямбол и Сливен пътувам често по работа и се сещам, че може да обиколя и да видя дали няма да изскочи някое забутано съкровище. Понякога в по-малките градове има находки.

# 578
Аз получих този от make up, страхотен е като аромат. Напомня ми Santal Complet, но се усеща и свежестта на смокинята и зелените нотки. Много благодаря на съфорумката,  която го откри 🌹

# 579
И аз го получих!Хареса ми!
Обаче това за 160 лв!Няма такъв късмет!

# 580
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте! Получих поръчаното от Монна. Доволна съм. Знам, че има много проблеми с тях, но моят първи опит е положителен. Ако го имаше на добра цена на друго място, не знам дали бих рискувала след всичо споделено в последно време. Поръчах с наложен платеж до офис на куриер с преглед, както ме посъветвахте тук в темата. Мисля, че е добра оферта, особено за тестера.

# 581
Аз взех от make up Lanvin Les Fleurs de Lanvin Water Lily. Хареса ми, но очаквах да е по-траен. Цената беше екстра 😃
Другата ми покупка Masaki Matsushima mat; homme ще е за подарък, дано се одобри. Не познавам аромата, но също беше много намален.
Нямах нужда от нищо, но пък не може да следиш темата и да останеш безразличен.😊

# 582
  • София
Днес ще го получа
https://makeup.bg/product/838817/?utm_source=email&utm_medium=em … nt=product_838817

Но на сляпо го поръчах, не познавам марката. Може ли инфо , който е запознат повече? Благодаря

Получихте ли вече от тези парфюми? Може ли да споделите инфо? Още не съм го взела и се чудя .

И аз получих. Моя е зеления. Много е хубав!

# 583
https://ecampaign.yslbeauty.de/quiz/1543478_1221/libre-leaunue.html

+ Light Blue Capri In Love Dolce and Gabbana 2025

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 09:10 от Milen™

# 584
Това са моите покупки от Мейкъп. Малко прекалих, но не можах да се въздържа. Цените бяха нереално ниски.

Много се радвам, че най-после си взех Lacoste. Пазя си малко от него и все отлагам покупка. Този път нямаше как да го подмина на тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт