Тумор в мозъка или киста?

• 90 812
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вече почнах да ги стискам.Успех.

# 106
Ива 78, много съжалявам, че така се развиват нещата при вас. Имах и все още имам голяма надежда за твоето момченце. Ще се молим нещата да се оправят  Praynig

# 107
Вече почнах да ги стискам.Успех.
Peace

# 108
Успех,Ива ! Naughty Naughty : Naughty
Пиши,щом се върнете!

# 109
Успех и само добри новини  Praynig Praynig Praynig

# 110
  • София
Моля се момченцето ви да се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 111
Стискам с всичка сила. Успех и добри новини ви желая.  Praynig

# 112
Пак имаме киста SadТя прави налягане и затова парезата на Марти на моменти се влошава.Говорихме с професора и ще направим контролен резонанс  след две седмици и тогава ще реши какво да правим,дотогава сме на дексаметазон вкъщи,клапата работи засега,може да се е позапушила малко и това да е предизвикало повръщането,но в момента си работи перфектно.Утре сме решили да тръгнем към Кръстова гора,(ако не ни мине котка път) и дано Бог направи поредното си чудо за нас,че вече идея си нямам какво ще правим.За да се махне кистата ще трябва трета операция  Shocked,а последната беше преди два месеца.

# 113
  • София и там където не се пуши
От все сърце ти пращам много положителни мисли и късмет.

# 114
  • Варна
Стискам палци да стане чудо, стискам, стискам! Praynig

# 115
Пак имаме киста SadТя прави налягане и затова парезата на Марти на моменти се влошава.Говорихме с професора и ще направим контролен резонанс  след две седмици и тогава ще реши какво да правим,дотогава сме на дексаметазон вкъщи,клапата работи засега,може да се е позапушила малко и това да е предизвикало повръщането,но в момента си работи перфектно.Утре сме решили да тръгнем към Кръстова гора,(ако не ни мине котка път) и дано Бог направи поредното си чудо за нас,че вече идея си нямам какво ще правим.За да се махне кистата ще трябва трета операция  Shocked,а последната беше преди два месеца.

Ива78, стискам палци, нека Бог да бъде с вас!!!
Тази киста в резултат на операцията ли е или самостоятелно се е появила?
Дъщеря ми е 7 годишна, когато беше на 3,3 г. я оперираха от огромен тумор /Астроцитом-1-2 степен/.
Рецидив не  е имала, но на мястото на отстранения тумор се появи киста, следствие на която получава епилеп. припадъци. Диагностицираха я като постоперативна арахноидална киста.Тъй-като самата тя е от операцията не следва да се оперира. Не ни остава нищо друго освен да се молим да се свие. На нас също ни казаха, че в пуберитета има такава вероятност.
Желая ви успех!

# 116
Забравих да кажа, че нейният тумор също не беше изваден изцяло, имаше остатъчна тъкан около мозъчния ствол, но на последния скенер не се виждаше, затова направихме ЯМР с контраст -  Него просто вече го нямаше!! Grinning Само тази киста.
Така, че явно това наистина е възможно! Желая ви го от сърце! newsm17

# 117
Мила от все сърце ви желая късмет всичко да свърши добре  Praynig

# 118
Здравей, Иве! От доста време не съм имала възможност да вляза в нета и сега първото нещо, на което се натъквам си ти! Безкрайно съжалявам! Бях убедена, че вече сте се оттърсили от около великденските си емоции!
 Надявам се скоро да му се види края!
 Стискам палци и аз!

# 119
  • София / Пловдив
Иве, как сте? Правихте ли нов ЯМР?
Какво показва?
От все сърце ви желая да се справите и този път и да няма повече негативни емоции  Praynig

Ако имаш нужда от нещо - обаждай се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт