Тумор в мозъка или киста?

• 91 046
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
Всъщност ето,ако искате просто го разгледайте Peace
http://www.medizin.uni-greifswald.de/neuro_ch/

# 151
  • София, "Младост 3"
значе мила Ива, за мен - пусни смтка в банка и ги притисни да стане бързо...
в понеделник дано се вкл някой ако може да помогне с тази процидура
след това поискай СМС даряване, но това - ще стане след като уточниш къде и какви пари ти трябват - иначее никой няма да се навие да дарява ако няма точна представа къде ще идат парите...или понее ще са по-малко отколокто иначе
и се обърни тук във форума с молба за помощ

целувки и горе главата - ще успеем ако движим бързо нещата всички заедно - кой каквото може

# 152
Ама виждате, че за съжаление не за всички дават ЕсЕмЕс номер за дарения  Cry И не ми е ясно защо и какъв е проблемът за такъв номер след като пак са таксувани с ДеДеСе. Такива ли са егоисти тези от обилните оператори?  newsm78

# 153
Благодаря на всички ви за помощта.При всички  случаи  няма да можем да разчитаме на този фонд за лечение на деца в чужбина,защото  тук възможностите не са изчерпани.За да започна събирането на средства  трябва да имам отговор със сумата,така че чакането продължава.
Онзи ден бяхме в детското онкологично във Варна,за консултация,боже господи има толкова много деца,най малките бяха бебе на три месеца и момиченце голямо колкото дъщеря ми на година и четири месеца  с тумори в  бъбреците,питам се докога ще продължава  така,съдбата да посяга на най милото за нас-децата ни Cry

# 154
Ива,моля се за Марти Praynig Praynig Praynig Дано тази е последната операция и вече да се оправи малката душичка Praynig Praynig Praynig Ти си силна,макар и толкова крехка и нежна/помня те от АГ-то/,имай вяра,всичко ше е наред Hug Hug Hug Изпращам ти много светли мисли и знай че мислим за вас Praynig

# 155
Мила Ива ,моля се за Марти,дано всичко мине благоприятно и не се налага повече лечение  Praynig

# 156
  • София/Осло
моля се за вас, дано това е последната операция на Марти  Praynig Praynig Praynig

# 157
  • София и там където не се пуши
Поначало дори да се питат чуждите професори, те самите казват, че в България нашите нервохирурзи са на много високо ниво. Така, че стига да намерите правилния в България всичко ще бъде наред. От все сърце ви желая късмет.

# 158
Ама виждате, че за съжаление не за всички дават ЕсЕмЕс номер за дарения  Cry И не ми е ясно защо и какъв е проблемът за такъв номер след като пак са таксувани с ДеДеСе. Такива ли са егоисти тези от обилните оператори?  newsm78

Мобилните дават есемес номер само на деца, които имат изрично разрешение от МЗ за набиране на средства. Но обикновено, на подобни молби, МЗ, след няколкомесечно разтакаване,  отговаря студено и надменно:

"Разрешаваме Ви да лекувате детето си на Ваши разноски".. #Crazy

# 159
Ива,много съжалявам за това което се случва с Марти. CryМоля се бързо да се наредят нещата! PraynigЗнаеш,че ние сме минали през този ад,бих ти помогнала със всичко,което мога.Ивка получи пари от фонда след чакане от осем месеца с голям натиск от наша страна,на медиите и приятелите ни от save-darina.Опитай всички варианти,не се предоверявай!
Можеш да разчиташ на мен,ако не за друго поне за информация!
Бъди силна!

# 160
  • София, "Младост 3"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235964.0

дори милата ЛИЛИБОН се е вкл
благодаря й от сърце! милата майка е намерила сили да помогне и на др в нужда! нямам думи да й изкажа възхищението си!

# 161
Извинявам се че понякога не се включвам,но не винаги ми остава време,за което ви моля да ме извините.
catnadeen  благодаря за темата в клюкарника  bouquet
Незнам какво бих правила без вас.

# 162
  • София, "Младост 3"
Извинявам се че понякога не се включвам,но не винаги ми остава време,за което ви моля да ме извините.
catnadeen  благодаря за темата в клюкарника  bouquet
Незнам какво бих правила без вас.

няма за какво това е най-малкото което може да направя - дано не те е обидило, че не те питах първо

сетих се - май НАдето бе писала че открива дарителска сметка за МИми
айде ще й звънна довечера и ще потърся постове
някой - или тя или в темата на Лилибон писа че се запознал даже със служителката/телят в банката и вече покрай порцедурата са даже на "ти"
ще търся и ще ти пиша
щото с малката принцеса как ще уреждаш нещата...и аз съм с две  и е ужас направо

# 163
Мила Иве, знам че надеждата и вярата правят чудеса. Вярвам силно и се надявам, че твоето юначе ще се излекува. Чакам само дарителска сметка или подобно, за да се включа. Прегръщам те и желая на теб и семейството сила и дано ви спори всяко начинание, в усилията  за изсцелението на Марти.

# 164
 Иве, можеш да разчиташ и на мен! Стискам палци да се организират бързо нещата с набирането на средства! Дръж ни в течение!

Общи условия

Активация на акаунт