Тумор в мозъка или киста?

• 91 074
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
и аз съм забелязала че сестрите в германия  не говорят англ. език. При Докторите езика е  на доста добро ниво. имам документа / формуляр/ който се попълва за наркозата, малко е ........... незнам дали 6те мога да ти го пратия на е-маил, но мога да опитам ако ми даде6 такъв. Поне да го има6 попълнен от БГ, тъй като по моя опит навсякъде този формуляр е един и съ6т. Там си пи6е.... имали диабет, проблеми с бъбреци, черен дроб, епилепсия.............. абе доста не6та трябва да се попълнят, и 6те ти бъде по  удобно ако го има6 готов.  Иначе хората си имат всичко в болницата..... от кърпите, до еднократни четки за зъби. Вие в Униврситетската болница ли 6те бъдете? ако се се6та6 с не6то с което мога да помогна, само кажи. Инче стискам палци силно, силно, детенцето да се оправи.

# 181
много съжалявам за диагнозата Cry и искрено се надявам детенцето да се оправи Praynig
понеже живея в региона,не би ми представлявало проблем да ви превеждам в болницата и да ви ориентирам из Бон,ако имате желание естествено

# 182
миличка,сумата не е голяма!Това са 6000 човека по 5 лева-ще се съберат!Моля се за твоето прекрасно слънчице!Ще оздравее!Ще порастне голямо момче,а ти ще си най-щастливата мама.Аз вярвам.Вярвай и ти! Hug Hug Hug

# 183
много съжалявам за диагнозата Cry и искрено се надявам детенцето да се оправи Praynig
понеже живея в региона,не би ми представлявало проблем да ви превеждам в болницата и да ви ориентирам из Бон,ако имате желание естествено

pepelja6ka, много благородно от твоя страна! мислех си аз за българи живеещи в района. много е важно, някой да подаде ръка в чуждата държава.

Букетче за теб!   bouquet

# 184
Ох момичета,дано бързо да се съберат паричките,че да тръгват вече С Марти за Германия.. Praynig

# 185
Момичета днес  моето борбено съкровище  става на осем годинки.По тоя повод ви черпя.

pepelja6ka  хиляди благодарности  за предложението,аз въобще не съм излизала от България навън,а с немския съм зле,така че твоята помощ ще е направо спасение за нас

# 186
Честит ти рожденник, Ива!  smile3510 Да ти е жив и здрав и всичко да остане зад гърба ви, както стана при нас!!! newsm59  ura  bigdance2
Мноооого щастие на цялото ти семейство! family  bouquet

# 187
Иве,да ти е жив и здрав юнака-пожелавам ти го от цялото си сърце,пожелавам ти и да съберете бързо паричките и скоро да ни се похвалиш с успешната/и надявам се последна/ операция Praynig Praynig Praynig
Много късмет Ви желая и много целувки пращам на двете ти слънца
Люба,Сами и Ивчо Heart Eyes Hug  bouquet

# 188
  • София/Осло
Иве ,единственото, което ви пожелавам е да ви е жив и здрав Марти .....  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Hug Praynig
Вярвам, че ще се съберат парите  Hug

# 189
Иве, да ти е жив и здрав Марти !!!

Всичко друго че дойде от само себе си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

# 190
  • София / Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ - БОРБЕНОТО МОМЧЕ!  Heart Eyes
Да победи всички трудности и изпитания, да е здрав, усмихнат и много, много да радва мама и тати!!!   bouquet
Иве, целувки и ви стискам палци силно!
  Peace

П.П. Моля, някой да ми пусне линк към темата за Марти в Клюкарника.

# 191
Честит Рожден Дена на Марти!
Да е много много здрав!!! Hug

bim_bam :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239691.0

# 192
Честит рожден ден на Марти!С пожелание за здраве и избавление от лошите моменти!

# 193
Честит Празник на милото борбено момче!
Да расте здрав и силен!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
  • София и там където не се пуши
Честит рожден ден и скорошно излекуване.

Общи условия

Активация на акаунт