Юлиан Пенев Варна

• 1 901
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте момичета ,
Знаете ли дали в момента Юлиан Пенев ( този , който маха бенки , брадавици и прочие неприятности ) работи , новият му адрес и актуални цени ?
И евентуално период на възстановяване( нищо , че е относителен и индивидуален )
Ще съм благодарна за всяка Актуална информация 🌸

# 1
  • Варна
Докторът, за да премахва тези "неприятности", трябва да има специалност Кожни болести, но я няма.

Той смята, че след като е изобретил лазера, с който работи (твърди, че този лазер е негов), не му е нужда специалност, нали си е негово дело.

Да, но законодателят (държавата) е решила, че трябва специалност!

Не поддържа хигиена, пуши вътре. Преди време беше сезирана прокуратурата заради всичко това.

Помислете си хубаво преди да вземете решение.

# 2
Той е кожен лекар , дерматолог .
Да) странен е , но е най евтината алтернатива за кожни образования .
Вероятно неслучайно се вият опашки за ред при него .
Преди десетина години съм била при него , нямах после проблем / усложнение .
Благодаря за мнението ) но търся актуална информация

# 3
  • Варна
Това е актуалната информация - не е кожен лекар, дерматолог.

# 4
Е как да не е дерматолог, дерматолог е. Има доста публикации за естетичната медицина и дерматологията. Работил е и в терапията и в об. На мен ми е махал 2 бенки. Едната беше по време на бременност, беше много неприятна и беше започнала да се откъсва. Тогава личния ми лекар ми го препоръча като най-добрия в града.

Свърши работата много бързо, но факт е че действително пуши в кабинета и си е хаос с чакането - или поне 2019. След това го посетих още веднъж, докато кърмех, защото ми излезе някаква брадавица на зърното, която пречеше при сукането. Отново беше много бърза и безболезнена процедурата.

Имам няколко за махане и скоро мисля да го посетя, за да реша проблема. Много дерматолози съм обиколила, този определено изглежда като луд професор, но си разбира от работата в пъти повече, отколкото много други мили и приветливи дерматолози в града.

Аз съм ходила в кабинета до терапията, не знам дали се е местил от тогава Simple Smile

# 5
Katstyr благодаря за включването )
Разбира се , че е дерматолог и своего рода гений )
Сменил е адреса , някъде пак в района на Света Марина , не намирам точен адрес , но имам снимки на зданието ) ( от Гугъл )
Следващата седмица се надявам да успея да отида и са го открия .
Ще ви напиша точен адрес , ако се добера .
Все още нямам представа за диапазона на цените , надявам се да не е повече от 200 лв за десетина неща .  ( не знам как я измислих цената )

# 6
# 7
Мерси Лимана , и аз това намерих само като упътване )

# 8
И аз 2019 там ходих. Малко е забутано - някъде навътре из двора на сградата, а цената беше на минута. Вероятно, защото бях бременна, а след това кърмех или защото беше само едно нещо, но не ме таксува и двата пъти. Rolling Eyes

# 9
Katstyr, аз съм ходила още когато беше в сграда около Света Марина )
И вземаше по някаква субективна преценка , но много малко .
Цифри не помня , но примерно за 20-30 бенки ми взе колкото взимаха в Инканто за една .
И се чудех дали и сега е такова положението

# 10
Пиша за информация ) за тези , които като мен не намират актуална .

Вчера ходих )
Намира се в сградата в ляво от Света Петка очна клиника , има табелка , но ще ви ориентират и чакащите хора .
Бях там в 10, чакаха около десетина човека , Пенев дойде около 10:15 , има чакалня - коридор където е топло .
Влязох около 11:15 .
Отне 10-15 минути , болеше много ) , но се търпи някак .
За около 50 ( грубо казано ) изгорени дребни образования ( бенчици папиломки) -200 лв .
Контролен преглед след 40 дни .
Доколкото разбрах от хората на опашката за контролния не взема пари , ако има нещо пропуснато или неоправено го поправя .

Кабинета , а и цялата практика бяха изключително чисти и подредени .

На компютъра намерихме последното ми идване , преди 12 години ) беше интересно да се видя , а и какво са ми правили .
Води си база .

Вчера целия ден имах дискомфорт ( болки ) , но днес съм ок .

Когато тръгвах и чакалнята беше пълна и отвън имаше хора , но за час , час и нещо чакане мисля , че ще успеете да влезете .

Доволна съм ) надявам се бързо да се възстанови кожата .

Надявам се да съм полезна на някого )

Общи условия

Активация на акаунт