DMS номер, как да си открия сметка за дарения.

• 254
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, как мога да си открия такава сметка. Преди 11 месеца ме оперираха от разширена вена на пениса. И нещо са ме осакатили, от тогава имам непрекъснати проблеми. Но най-тежкото дойде. Преди някъде около три месеца почнаха ужасни болки в операцията , бях частично обрязан. От тогава постепенно започнах да губя чувствителност. От месец и 10 дни вече имам брутално изтръпване на пениса и обезчувствяване. Явно някакви нерви са ми засегнати. Пих габагамма 300 мг когато бяха болките , това ги оправи. Но сега е ужасно. Имах и други проблеми след операцията но сега е нетърпимо. Свършвам без ерекция. Вече дори не мога да свърша до край. Моля ви дайте съвет. Изнемогвам с парите, вече втора година се боря и стана още по-зле. Ще ми трябват пари най-вероятно и да се оперирам в чужбина. Сега ще правя втори ядреномагнитен, дано нещо се види. Пускаха ми токове по пениса, и се оказа че чувствителността на нервите е много слаба. Може би вече съм импотентен, страхувам се че скоро и сперма няма да имам. Дайте съвет как да си открия такава сметка, защото ще ми трябват много пари. Тези операции са страшно много скъпи. Всеки ден се моля за чудо, но уви такова няма. Сполетя ме нещо много ужасно, явно са ме осакатили. 😢

# 1
Здравей, прочете ли тук?
https://dmsbg.com/kak-da-kandidatstvate/
Успех с лечението.

Общи условия

Активация на акаунт