🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 373
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 970
Защо да е проява на лош вкус? Бившите на Емануела са някаква забранена територия ли? И какво ни интересува Емануела, че повече се говори за нея в темата, отколкото за участниците? Какво като е била бивша на Мартин? То и Витя от първи сезон имаше някаква известна бивша, но не помня да е била централно лице в темата.

# 2 971
Но те очевидно са вкарали Мартина точно заради Емануела. Затова и се говори за Емануела. Аз не харесвам Емануела (от онова предаване за танци особено), обаче дори минимална истината да има и наистина Мартина донякъде да я копира, да тича след бившите ѝ... Ами крийпи си е цялата работа. Според мен не е ок да я вкарват.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 08:40 от Alucard

# 2 972
За мен не е очевидно, не знаех кой е Мартин и кои са бившите му. Знам коя е Емануела, но не знам кой я преследва. От темата разбрах. Мартин и Мартина не коментират нито бивши, нито преследване, флиртуват си помежду си. Мартин и Емануела са разделени отдавна, доколкото разбирам, не виждам нищо крийпи някаква да налазва бившите ѝ. Крийпи щеше да е, ако се натискаше на всеки настоящ на Емануела, но бившите са свободни хора.

# 2 973
Но те очевидно са вкарали Мартина точно заради Емануела.
Напълно възможно е и Мартин сам да го е поискал - веднага се хвана на хорото. Според мен се забавлява от факта.

# 2 974
За мен не е очевидно, не знаех кой е Мартин и кои са бившите му. Знам коя е Емануела, но не знам кой я преследва. От темата разбрах. Мартин и Мартина не коментират нито бивши, нито преследване, флиртуват си помежду си. Мартин и Емануела са разделени отдавна, доколкото разбирам, не виждам нищо крийпи някаква да налазва бившите ѝ. Крийпи щеше да е, ако се натискаше на всеки настоящ на Емануела, но бившите са свободни хора.
Преди две години май. Когато той влиза в ИВ, са били заедно. Той наистина го прие присърце, че тя не е отишла да го гледа по време на снимките на предаването. Уж беше над нещата, но навсякъде разказа. А той си е отмъстителен. Видя се в ИВ, пък и май не го крие.

# 2 975
По време на участието му в ИВ май си бяха уж близки приятели, не бяха във връзка тогава.

# 2 976
Тогава защо мрънкаше, че не дошла да го гледа? 😂😂😂

# 2 977
Разбира се, че Мартина е поканена и вкарана умишлено! Със сигурност е съгласувано и с Мартин. Може и да са й платили.. Изглежда самоуверена, чувстваща се като фаворитка и е достатъчно глупава дори да повярва, че може да има сериозна връзка с Мартин, че е избраната, че ще "спечели" (това също може да е предрешено).. Лошото е, че беше откровена, споделяйки желанието си за деца, семейство, но може да вярва, че и това е възможно.. Дано все пак не е толкова глупава, да си изиграе ролята и да продължи напред без да изгуби много време.. дали ще спечели от популярността е съмнително.

Единствено ми е смешно, че постоянно се коментира как Мартин иска да дразни Емануела с Мартина! Бих го приела, ако Мартина превъзходжа Еманула, но те са несравними. Нищо, че Мартина демонстрира самочувствие и иска да наложи своя лична изключителност с дистанциране от фактора Емануела.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 09:24 от 50 Shades of Purple

# 2 978
Откровението на Мартина е чисто и просто манифест към "техните" среди, че може да е държанка, но часовникът тиктака и вече трябва да й се предложи брак и някой по-сериозно да се заеме с издръжката й.

# 2 979
Като иска да се дистанцира от Емануела защо влиза в предаване, където участва бившият ѝ? 😂
Ако бях на мястото на Емануела, самата Мартина нямаше да ме дразни толкова колкото BTV и Мартин, които се опитват да правят евтин сеир на мой гръб.

# 2 980
Май само тук постоянно се емануелства, реално в предаването за момента тази връзка не е изтъквана. Да, използвана е, но все пак е тънка нишка минало. Негативите от това минало са само за Мартина, затова го играе едва ли не, че е обикновена случайност влизането й. Опитва да се дистанцира, но е ясно, че е невъзможно..

# 2 981
  • София
И аз не знам защо постоянно се споменава тази Емануела, че и колко несравнимо високо ниво била спрямо Мартина, която къде е тръгнала изобщо! Ми за мен са един дол дренки, Емануела е била някога доста ефектна като външност, но сега ми прилича на раздразнителна усойница. Като характер подозирам, че Мартина е по-приятна, ако и да не е най-острият нож, както се казва. Някаква публична слава има вероятно певачката, но далеч не е звезда и идол за всички хора.

Дано се задвижи някак сюжетът в друга посока и да утихне това бръмчене, Емануела, та Емануела.

# 2 982
Интересен беше и Надкаста с Габриела,добре че и той беше кратък.Неделчо и без Туджаров много добре се справя.Габи имала някакво увлечение с мъж още преди предаването и сега май си разгръщат отношенията.Иначе от петимата Ергени ,на блиц въпросите ,най-много положителни отговора получиха Виктор 1 и Виктор 2.Била е близка с Елвира ,знаели са се отвън.И Габи ,както и Николина иска да развива свой бранд на дрехи занапред.

# 2 983
  • Street of Dreams
Аз пък доста назад писах, че тази линия за обсебената от Емануела Мартина, която иска всичко нейно, ми е доста интересна. Дори и малко нещо вярно да има, пак е забавно. Въпросът е дали ще я заобича, както е обичал бившата си, или вече е приключил с любовта и само си играе. На Емануела едва ли й пука много, но съм сигурна, че ще гледа.

# 2 984
Ох, всяка втора кифла иска да развива бранд за дрехи…

Общи условия

Активация на акаунт